Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Επίσημο: ο Amauri (δανεικός) στην Parma! Και ο Matri δανεικός στη Juventus

Μόλις πριν από ελάχιστα λεπτά η Parma ανακοίνωσε από τη σελίδα της στο facebook (μιας και το site της είχε καταρρεύσει) ότι ο Amauri υπέγραψε και ότι έφτασε με προσωρινό τίτλο (δανεικός) από τη Juventus.

O Ariaudo στο Cagliari για 2,5 εκ.

συν 15,5 για την εξαγορά του Matri

(Update) Λίγο μετά την ανακοίνωση της Parma για τον Amauri, η Juventus ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 26χρονου Alessandro Matri ως δανεικού από το Cagliari -στο σύλλογο του Cellino θα δοθούν 2,5 εκ. σε αυτή τη χρήση ενώ η Juve αποκτά το δικαίωμα εξαγοράς του παίχτη το καλοκαίρι για 15,5 εκ. τα οποία θα καταβληθούν σε 3 χρήσεις. Η συνεννόηση με το Cagliari προβλέπει επίσης τη λύση υπέρ των Σάρδων της συνιδιοκτησίας του Lorenzo Ariaudo που εκτιμάται σε 2,5 εκ. €, τα χρήματα που καταβάλλονται άμεσα.

Ο Matri αποχαιρέτισε τους φιλάθλους του Cagliari
:
τέσσερα χρόνια αξέχαστα και τόσα γκολ: κατά της Napoli,
η σωτηρία, τα 2 γκολ χθες στο Bari αλλά και εκείνο στη Juve

(Update 2) Αν ο μικρός (το δέμας) Matri δείξει και με την ασπρόμαυρη φανέλα τον χαρακτήρα που έδειξε με την τελευταία του δήλωση στο site του Cagliari, θα πάμε καλά: "o κόσμος του ποδοσφαίρου είναι φτιαγμένος από τέτοια πράγματα. Θεωρώ τα τέσσερα χρόνια που πέράσα στο Cagliari ένα πέρασμα θεμελιώδες για το ποδοσφαιρικό και ανθρώπινο μεγάλωμά μου. Θα ήταν περιοριστικό να πω ότι πέρασα πάρα πολύ καλά αν και ζητώ να με καταλάβετε από επαγγελματική άποψη", γράφει ο μεγαλωμένος στη Milan (με την οποία πρωτοέπαιξε στη Serie A στις 25 Μαϊου 2003), Matri.
Παράλληλα ευχαριστεί "τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες, τη διοίκηση, υο τεχνικό τιμ, το σύλλογο γενικά. Ένας ιδιαίτερος χαιρετισμός πάει προφανώς σε όλους τους φιλάθλους της Σαρδηνίας που με υποστήριξαν και με καταβόησαν στις δύσκολες στιγμές. Εύχομαι στο Cagliari τις καλύτερες επιτυχίες στο πρωτάθλημα που τρέχει και στα χρόνια που έρχονται, προσδοκώντας όλα τα όνειρα, συμπεριλαμβανομένου του νέου γηπέδου, να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν το ταχύτερο. Με το Cagliari είμαι δεμένος με αξέχαστες στιγμές: Πάνω απ' όλα, το πρώτο γκολ στη Serie A στο San Paolo, μετά εκείνο στο 90' πάλι κατά της Napoli που έδωσε το σήμα για μια συγκινητική κούρσα που μας οδήγησε στη σωτηρία και, γιατί όχι, και το γκολ κατά της Juventus πριν από δυο χρόνια [1], πέραν βέβαια των δυο γκολ που έβαλα χθες στο Bari".
"Ικανοποιημένος για την εξαγορά του" και "την εμπιστοσύνη του συλλόγου" απέναντί του, δήλωσε στο site του Cagliari ο Lorenzo Ariaudo (in bocca al lupo!) επισημαίνοντας ότι τώρα πρέπει ο ίδιος να ξεπληρώσει την εμπιστοσύνη στο γήπεδο.

[1] Ο Matri είχε σφραγίσει μια ιστορική νίκη για το Cagliari, σαν σήμερα, 31 Ιανουαρίου 2009: 3-2 μέσα στο Τορίνο (εδώ) μετά από 41 χρόνια, από τα χρόνια του Boninsegna και του Riva, του οποίου μάλιστα ισοφάρισε ένα ρεκόρ, σκοράροντας πέρυσι σε 7 συνεχόμενα ματς: το ένα απ' αυτά ο Matri το έβαλε κατά της Juventus στις 29 Νοεμβρίου 2009 (2-0 για την τότε ομάδα του, εδώ) ενώ σκόραρε άλλες δυο φορές στο φετεινό Juve-Cagiliari 4-2 (εδώ). Σειρά τώρα να βάλει γκολ in bianconero!

Πηγή: Fc Parma, Juventus.com, cagliaricalcio.net

13 σχόλια:

yotaras είπε...

ANAΣΤΑΣΗ!!!!!!ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ Νο 11!!!!!!!!!!!ΠΡΟΤΙΝΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ :D

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΡΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ!ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΙΔΗ 11 ΓΚΟΛ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Παναγιώτης είπε...

Έστω και την τελευταία στιγμή κάναμε μία μεταγραφή ουσίας. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Alessandro, σίγουρα θα βοηθήσει στην επίθεση. Τα 15,5 μύρια για εξαγορά του μου φαίνονται πολλά για αυτό και μάλλον θα μείνουμε στον δανεισμό του (εκτός και αν το παλικαράκι βγάλει μάτια!). Ευτυχώς αποχώρησε και ο Ζαρντινιέρας, δεν άντεχα να τον βλέπω άλλο στην ομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Prosopika den nomizo oti autos o Paiktis Kostologite 18m..(15.5m + 2.5m) Einai pio formarismenos apo Amauri k apo tous allous pou exoume twra alla oxi k toso..Eleos pia..
Einai Sto styl tou Fabio k etsi tha dwsei taxitita mprosta..

Aristera giati den peirame kanenan?
O Drente ekane aman gia na erthi..

Tespa as exoume to Goal twra k o theos boithos gia CL..

Nik Thess

magica juve είπε...

οπως ειπε και ο παναγιωτης σε αλλο ποστ επρεπε να περιμενουμε μεχρι τελευταια στιγμη για να γινουν οι μεταγραφες???λιγο πιο νωρις αν γινοντουσαν μπορει να ειχαμε σωσει κανα ποντο ακομα!!δεν πειραζει ας αποβαλουμε αυτη την αρνητικοτητα που μας εχει κατακτηση ολους εδω και ενα μηνα και ας ελπισουμε οτι το ιδιο θα κανουν και η παιχτες και θα αλλαξει το ολο σκηνικο...φουλ για διπλο στο παλερμο!!!!!!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Magica juve, προφανώς δεν έβγαιναν νωρίτερα οι συνεννοήσεις -δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο κάθε Marrotta έχει dιάθεση να τα ακούει από μας και να βλέπει την ομάδα να πάει κατά διαόλου.

mike_bianconero είπε...

Gobbo του Ντομινγκεζ χαλασε ε? γιατι δεν βλεπω τιποτα.....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ναι, εδώ

Un Gobbo ad Atene είπε...

To γεγονός ότι ο Matri αυτήν ακριβώς την ημέρα δεν έκρυψε τη χαρά του που με ένα γκολ στη Juve μπήκε στην ιστορία του Cagliari (και αυτό μόνον κατά της Juve μπορούσε να γίνει γιατί μόνο με τη Juve γράφεται η ιστορία) το θεωρώ στοιχείο δυνατού χαρακτήρα. Τέτοιους χρειαζόμαστε. Μακάρι να το επιβεβαιώσει στο γήπεδο, ήδη από το ματς στο Palermo.

Ανώνυμος είπε...

Δόξα το Θεό,απαλλαχτήκαμε από το κριάρι!!!
Delpi

Stefanos K. είπε...

File Nik Thess,

Simfono me osa les, alla prepei na exoume kata nou ena pragma...

Otan kapoios diapragmateyete..tin teleytaia imera ton metagrafon..den exei ores mprosta tou..anagkastika den exeis perithoria na paikseis me tin timi ekei pou thes esi..distixos :(

drughiultras είπε...

ας ελπισουμε οτι βρηκαμε επιθετικο που θα τα καρφωνει...forza Matri-x!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα παίξει με παλέρμο ο Μάτρι??

Un Gobbo ad Atene είπε...

Υπομονή, το απόγευμα μοιράζεται η λίστα με την αποστολή. Να τον δει ο προπονητής, οι γιατροί, να πει καλημέρα στους συμπαίκτες του.