Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Del Neri: έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα

"Θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε"
"Για μας μετράει το Κύπελλο Ιταλίας και θα κάνουμε το παν για να φέρουμε αποτέλεσμα και να περάσουμε το γύρο. Ο αγώνας κατά της Roma είναι πάντα σημαντικός και προσφέρει κίνητρα. Θα βρούμε έναν αντίπαλο με κίνητρα, και γι' αυτό θα στείλω στο γήπεδο μια σύνθεση επιπέδου, χωρίς να φέρω τα πάνω κάτω, υπολογίζοντας στους πιο φορμαρισμένους παίχτες που έχω στην διάθεσή μου", δήλωσε ο Del Neri στην παραδοσιακή συνέντευξή τύπου πριν το αυριανό ματς Κυπέλλου με τη Roma. "έχω εμπιστοσύνη στους παίχτες μου και σ' αυτή την ομάδα, με όλα τα συνθετικά της στο μάξιμουμ πάλεψα στα ίσα με όλες τις ομάδες της κορυφής", συμπλήρωσε ο mister.
Επιστρέφει ο Iaquinta, ρεπό για Buffon

O Del Neri έδωσε ρεπό στον Buffon αλλά ξαναβρίσκει τον Iaquinta όπως και τον F.Melo "οπότε, είπε ο Del Neri, είμαστε σε θέση να διαθέσουμε παίχτες που λόγω εμπειρίας και ποιότητας είναι σημαντικοί για τη Juventus. H Μόνη βεβαιότητα είναι ότι θα αγωνιστεί ο Storari", συμπλήρωσε. Οι 20 bianconeri που κάλεσε για το αυριανό παιχνίδι: 2 Motta, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 6 Grosso, 8 Marchisio, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 14 Aquilani, 19 Bonucci, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez, 27 Krasic, 30 Storari, 31 Costantino, 38 Libertazzi, 43 Sorensen.
Όταν ρωτήθηκε σχετικά, με αφορμή την πρόκριση του Palerrmo χθες επί της Parma στα πέναλτυ, ο Del Neri απάντησε πως "και η παράταση είναι μέρος του παιχνιδιού, αν παραστεί ανάγκη θα την παίξουμε, όπως θα την παίξει και η Roma. Θα σημαίνει ότι θα είμαστε πιο κουρασμένοι την Κυριακή" προειδοποίησε έχοντας ακούσει τους παίχτες της Udinese να δηλώνουν πως θέλουν να πάρουν εκδίκηση για το 0-4 του πρώτου γύρου... Kαι σημείωσε ότι δεν τομάζει με την παράταση, "είμαστε σε φυσική κατάσταση να αντέξουμε και τα 120' και έχουμε τις κατάλληλες αλλαγές στον πάγκο".

Ευτυχής για τον Barzagli


Καθώς ο Andrea Barzagli βρίσκεται ήδη στο Τορίνο και πριν μεταβεί στην έδρα του συλλόγου για τις τελευταίες λεπτομέρεις, όπως ανακοινώθηκε, υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις -στην clinica Fornaca di Sessant, στο Istituto di Medicina dello Sport και στο φυσιοθερπαπευτικό κέντρο Isokinetic- ο Del Neri εκδήλωσε την ικανοποίησή του: "είναι μια εναλλακτική στους δυο κεντρικούς αμυντικούς. Είναι ένας από τους τέσσερις του κεντρικού άξονα της άμυνας".

Ranieri: θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι,

η Juventus είναι ομάδα που χτίστηκε για να κερδίζει

"H Juventus είναι μια μεγάλη ομάδα, ένας μεγάλος διεκδικητής τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ιταλίας", είπε από την πλευρά του ο Claudio Ranieri που εξέφρασε τη λύπη του που δεν θα είναι στο γήπεδο "οι οπαδοί μας". Ο Ranieri τόνισε ότι "η Juventus είναι μια ομάδα χτισμένη για να κερδίζει, οπότε πρέπει να έχουμε συναίσθηση ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ανύσυχος όχι, σεβασμό νιώθω", κατέληξε.
O Ranieri προανήγγειλε ότι στο τέρμα θα αγωνιστεί ο Julio Sergio ενώ άφησε ανοιχτό τι θα γίνει με τον Borriello: "θα μιλήσω ναζί του αύριο και θα ακούσει την τελική του απόκριση. Σήμερα ήταν καλύτερα", είπε -ο παίχτης είναι στην 20άδα που φέρνει στο Τορίνο ο προπονητής της Roma ενώ απουσιάζει ο τιμωρημένος Totti.
Συγχισμένη η Sensi που το ματς γίνεται αύριο

(Update 2) Τη δημόσια δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι το ματς γίνεται αύριο και όχι σήμερα εξέφρασε η πρόεδρος της Roma, Rosella Sensi επικαλούμενη το γεγονός ότι η ομάδα της παίζει και πάλι την Κυριακή εκτός έδρας (στη Bologna), H Sensi ζήτησε το λόγο από τη Lega επικαλούμενη μάλιστα ότι η Rai είχε εκφράσει προτίμηση για μετάδοση την Τετάρτη... Η Lega φέρεται να της απάντησε ότι είχε αποφασιστεί από καιρό αν συναντιόταν οι δυο ομάδες το ματς να γίνει μια μέρα μετά τα άλλα ματς. "Τρέφω το μέγιστο σεβασμό για τον Andrea Agnelli και τη διοίκηση juventina, δήλωσε η Sensi, αλλά η απόφαση της Lega και η διαφορετική μεταχείριση μου προκαλούν μια κάποια σύγχιση"...

Η απάντηση της Lega: η συμβαση με τη Rai
είχε εγκριθεί στη συνέλευση της Lega ομόφωνα

(Update 3) "Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα προγραμματισμό πριν ακόμα τελειώσει η φάση των "16" και αυτή τη στάση συμμερίστηκε και η Rai", απάντησε επίσημα ο πρόεδρος της Lega, Mario Beretta και πρόσθεσε: "είμαι προσωπικά πικραμένος για τις δηλώσεις της", είπε εξηγώντας πως "το σημείο αναφοράς μας σε κάθε περίπτωση είναι η σύμβαση με τη Rai και η αναγκαιότητα να προγραματιστεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός παιχνιδιών μεγάλης ακροαματικότητας το βράδυ, Αντιμετωπίσαμε περισσότερες από μια φορές την υπόθεση. Λαμβάνω υπόψη μου ότι αυτό το σύστημα μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκειες αλλά η κατάσταση αντιμετωπίστηκε στη συνέλευση της Lega και η σύμβαση με τη Rai εγκρίθηκε ομόγωνα και με ικανοποίηση όλων".
Διαιτητής ο Damato

(Update) O Antonio Damato (Barletta) ορίστηκε διαιτητής στο ματς με τη Roma με επόπτες τους Andrea Padovan (Conegliano) και Mauro Tonolini (Milano) και τέταρτο διαιτητή τον Daniele Orsato (Schio). Ο Damato, φερόμενος ως δηλωμένος interista, σφύριξε στην πρόσφατη νίκη της Juventus μέσα στην Catania.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport, aia-figc.it

17 σχόλια:

drughiultras είπε...

pame gia ti niki sto coppa italia kontra sti roma...poli kalo back up twn chiellini-bonucci o barzagli

Ανώνυμος είπε...

GOBBO ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ PIAZON ΤΗΣ SAO PAOLO ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ 18?
ΤΟΝ ΞΕΡΙΕΣ? ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ.... ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΕΝΙΚΩΣ!

Υ.Γ. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΖΙΟΒΙΝΚΟ!!!!!!

ΡΗΓΑΣ

Un Gobbo ad Atene είπε...

Drughiultras, καλώς ήρθες!

Ρήγα, έβαλα την είδηση αλλά δεν ξέρω να σου πω κάτι παραπάνω, δεν παρακολουθώ βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και φυσικά είμαι δύσπιστος με αυτές τις συγκρίσεις αλλά άσε να δούμε...

P.S. Ήμουν φαν του Seba αλλά μου φαίνεται πολύ εύθραυστος (και ψυχολογικά: όποτε είχε την ευκαιρία δνε την άρπαξε από τα μαλλιά).

mike_bianconero είπε...

Ειναι σημαντικο να εχει εμπιστοσυνη στους παικτες του ενας προπονητης...Αντε βασικος ο Ιακουντα μπας και αλλαξει τιποτα μπροστα και μπει η μπαλα στο πλεκτο γιατι ο "μασκοφος Νο11" παιζει δεν παιζει το ιδιο ειναι....Ωσο για τον Piazon υπαρχουν βιντεακια στο youtube για οσους θελουν να τον τσεκαρουν....

mike_bianconero είπε...

Α! και κατι ακομα....ΡΗΓΑΣ εχω ξανακανει αυτην την συζητηση πραγματικα δεν ξερω φιλε ποιν ακριβως ενοχλουσε ο Τζιοβινκο και τον στειλανε μη σου πω επαιζε ανετα και βασικος στα αριστερα...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Mike_bianconero, ενέσεις αισιοδοξίας τους κάνει: "για μένα είναι οι καλύτεροι, πάντα αυτοί που προπονώ είναι οι καλύτεροι" είπε όταν του υπέδειξαν ότι δεν έρχονται μεταγραφές.

Iaquinta βασικό, δύσκολο το βλέπω: δεν έχει 90' στα πόδια του.

P.S. Ο Giovinco ενοχλούσε τον Alex του οποίου παρουσιαζόταν (και τον παρουσίαζαν) ως διάδοχο. Ναι, μπορεί να παίξει αλλά δεν πιστεύω πια ότι θα γίνει αυτό που προσδοκούσαμε.

P.S. 2 Τα βιντεάκια είναι μεμονωμένες ενέργειες, δύσκολα βγάζεις συμπέρασμα έτσι.

mike_bianconero είπε...

Gobbo οντως δεν φαινεται να εξελισεται οπως επρεπε ομως ακομα πιστευω πως επρεπε να μεινει και να μην αποκτηθει ο Λανζαφαμε ο οποιος εφυγε και αυτος δανεικος....Τελος παντων θα ηθελα να ανοιξω μια συζητηση λιγο ασχετα με ωσα προειπωθηκαν....Λοιπον αν λεγεται απο τωρα πως δεν παιζει πολυ χρημα το καλοκαιρι τι θα γινει οταν και θα αποκτηθουν Κουαγιαρελα,Ακουλανι και μπορει και τον Πεπε για τους υπολοιπους 335 δανεικους δεν λεω...Δεν ξερω εχω μια ανησυχια....

Un Gobbo ad Atene είπε...

Napoli-Inter 0-0 στο 90λεπτο.

Τι θα γίνει το καλοκαίρι; Θα είδες το άρθρο του Cazzolino, εδώ

mike_bianconero είπε...

Μαλιστα....Αντε να δουμε....

magica juve είπε...

δεν ξερει τι χανει αυτη η ναπολη...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Πραγματικά, έχασε φοβερές ευκαιρίες και την πάτησε την Inter αλλά τώρα έχει πέναλτυ...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και τώρα πρόκριση με τη Roma για να αποκλείσουμε την Inter! Forza Juve sempre e per sempre!!!

magica juve είπε...

κριμα..πολυ ατυχη η ναπολη...αλλα προτιμω ιντερ...αν περασουμε απο ρομα θα το σηκωσουμε!!!αρκει να περασουμε αυριο..gobbo ξερουμε ποτε θα γινουν οι ημιτελικοι?(βιαζομαι ε?)

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στις 20 Απριλίου και 11 Μαϊου τα ημιτελικά και στις 29 Μαϊου ο τελικός στη Ρώμη (στο όχι και τόσο πιθανό ενδεχόμενο μια από τις άλλες φιναλίστη να παίζει τελικό CL, ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει στις 11 Ιουνίου).

Παναγιώτης είπε...

Παιδιά με το χέρι στην καρδιά; ΠΡΟΤΙΜΩ την Ίντερ από την Νάπολι 10000%! Σίγουρα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να την αποκλείσουμε παρά τους νότιους που όποτε παίζουμε απέναντι του σκίζετε το μου.. τους να κερδίσουν!

FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!!!

ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!!

Αυτά...

yotaras είπε...

Ρε σεις τι ειναι αυτη η Ιντερ γαμω?Ακυρωσαν το γκολ του Καβανι να πουμε και στο πρωτο ημιχρονο της παρατασης μου φενεται πως η μπαλα χτυπαει στο χαιρι του Λουσιο και οχι στον ομο!

Παμε μωρη Γιουβε για την προκριση και να παιξουμε με τους σιχαμενους!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Yotara, και εγώ είχα την αίσθηση του χεριού γιατί ο Lucio κινήθηκε προς τη μπάλα αλλά βλέποντας τη φάση από μπροστά φαίνεται καθαρά ότι βρίσκει ώμο.