Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Andrea Agnelli: να μείνουμε ενωμένοι, η ήττα δεν αλλάζει τους στόχους μας

"H αντίδραση του F.Melo δεν μου άρεσε, στο γήπεδο οι παίχτες πρέπει να είναι υποδείγματα"
To χειρότερο δυνατό ξεκίνημα έκανε η Juventus για το 2011: "ήταν μια αρνητική μέρα, που ξεκίνησε με τον λάθος τρόπο με τον τραυματισμό του Quagliarella", σημείωσε ο Andrea Agnelli αμέσως μετά το ματς. "Μετά, συνέχισε, υποστήκαμε την αποβολή του Melo, την οποία κρίνω σωστή αν και υπέστηκε ένα σκληρό φάουλ και ίσως μπορούσε να σταθεί μαι τιμωρία παραπάνω για τον παίχτη της Parma. Η αντίδραση του Melo δεν μου άρεσε, αν και ήταν μια κίνηση ενστικτώδης σε μια δυνατή κλωτσιά, οι παίχτες στο γήπεδο πρέπει να είναι υποδείγματα", τόνισε ο πρόεδρος.
Όταν ρωτήθηκε για το βαρύ σκορ, ο πρόεδρος απάντησε: "απ' όταν δεχθήκαμε το γκολ προσπαθήσαμε να επανέλθουμε και χάσαμε λίγο την ισορροπίθα μας αλλά σε εκείνο το σημείο να χάσεις 1-0 ή 4-1, μετράει λίγο. Τώρα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι γιατί αυτοί η ήττα δεν αλλάζει τους στόχους μας και δεν αλλάζει τις πεποιθήσεις για τα μέσα μας. Είμαι ικανοποιημένος που οι φίλαθλοι μας υποστηριξαν και σήμερα", τόνισε.
Βαριά κεραμίδα ο τραυματισμός του Quagliarella. Επόμενο να ερωτηθεί αν αυτό αλλάζει τα μεταγραφικά σχέδια της Juventus. "Kατ' αρχλην να ευχηθούεμ στο Fabio να μην είναι τίποτε σοβαρό. έχει μαι εξάρθρωση στο γόνατο που θα αξιολογηθεί αύριο από τους γιατρούς αλλά, όπως είπαμε, τα σχέδιά μας δεν αλλάζουν. Έχουμε συναίσθηση της δύναμής μας και ότι έχουμε μια ομάδα ικανή να νικήσει οποιονδήποτε. Έχουμε πει από την αρχή ότι ξεκινώντας από -27 σε σχέση με πέρυσι δεν είναι εύκολο μέσα σε έξι μήνες να βρεθούμε μπροστά απ' όλους, αλλά πρέπει να είμαστε στο ύψος των παραδόσεών μας. Αλλάξαμε πολύ το καλοκαίρι, 12 παίχτες και η ομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική: έχουμε έναν επιθετικό τομέα που, αν ήταν όλοι καλά, θα ήταν υψηλότατου επιπέδου, μια από τις καλύτερες μεσαίες γραμμές στην Ευρώπη, ένα εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον καλύτερο τερματοφύλακα της δεκαετίας και έναν Storari που δεν μας κάνει να τον κλαίμε... Η σύνθεση της ομάδας είναι εξαιρετικής ποιότητας που ίσως να είναι λίγο άπειρη. Πρέπει να δώσουμε σε αυτούς τους παίχτες, πολλοί από τους οποίους είναι νέοι, το χρόνο να ωριμάσουν και αν αποκτήσουν κακία και προσωπικότητα".

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: