Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Τελείωσε η σεζόν για τον Quagliarella: επέμβαση τις επόμενες μέρες και επίσημη πρόγνωση 6 μηνών

Ελαφρύ πρόβλημα για τον Storari που είναι αισιόδοξος ότι θα δώσει το παρών με τη Napoli
(Update τελικό) H σεζόν τελείωσε για τον Fabio Quagliarella. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Juventus, η πρωινή μαγνητική τομογραφία στην κλινική Fornaca και η ορθοπεδική εξέταση από τον καθηγητή Quaglia, έδειξαν ρήξη πίσω δεξιού χιαστού στο γόνατο. Ο παίχτης, όπως ανακοινώθηκε, τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση -καλή επιτυχία!- με επίσημη "πρόγνωση περίπου έξι μηνών"...
Πικρά τα 34 γενέθλια για τον Storari

Επιβεβαιώθηκε επίσης επίσημα ότι το πρωί υποβλήθηκε σε εξετάσεις στην ίδια κλινική και ο Storari που είχε μιώσει εμφανώς ενοχλήσεις χθες στο 0-0. Η διάγνωση είναι: μετατραυματική φλεγμονή του δεξιού μικρού πίσω θωρακικού μυ. "Η διαθεσιμότητά του για τον αγώνα της Κυριακής θα αξιολογηθεί την αυριανλη μέρα", καταλήγει η ανακοίνωση -αν δεν τα καταφέρει, ήδη του προθερμαίνεται ο Manninger καθώς ο Buffon προγραμματίζεται να κληθεί στο ματς Κυπέλλου με την Catania στις 13. Καθώς ο Marco Storari κλίνει σήμερα τα 34, διπλές ευχές για περαστικά και καλή επάνοδο ήδη από το ματς με τη Napoli.
H σοβαρότητα της κατάστασης Quagliarella είχε φανεί από την πρώτη στιγμή αφού ακόμα και οι παίχτες της Parma κάλεσαν τους γιατρούς ενώ το σκοτεινιασμένο πρόσωπο του Del Piero και οι ευχές μετά το ματς, έδειχναν τι συνέβαινε. Όπως και το βρετανικό φλέγμα του Del Neri που έβλεπε τον πιο φιρμαρισμένο επιθετικό του, αυτόν των δύσκολων και όμορφων γκολ, να αποχαιρετά: "τον είδα με τις πατερίτσες χαμογελαστό. θα μπορούσε να πρόκειται μόνον για εξάρθρωση, σίγουρα δεν θα τον έχουμε κατά της Νapoli" έλεγε ο mister πριν επισημάνει, σχετικά με την ανάγκη μεταγραφών, ότι τώρα πια οι ελλείψεις της Juventus δεν είναι μόνον ποιοτικές αλλά και αρθμητικές...
Οι ευχές του capitano, εδώ.
Πηγή: Juventus.com, Tuttosport, La Stampa

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα το παλικάρι...
Τι είναι αυτό το πράμα η μια αναποδιά μετά την άλλη. Άντε τώρα να δούμε ποιον θα φέρουν στη θέση του.
Delpi :(

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω gobbo ότι μετά από αυτό χαλάει και η οριστική του μεταγραφή στη Juve;
Delpi

Un Gobbo ad Atene είπε...

Delpi, θα ήταν άκομψο αυτή τη στιγμή να κάνει οποιοσδήποτε από το σύλλογο ακόμα και διαρροές, πόσο μάλλον δηλώσεις, για αυτό το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Κατάλαβα...μακάρι πάντως να επανέλθει γρήγορα, και να γίνει οριστικά μέλος της οικογένειας Juve!
Delpi

Παναγιώτης είπε...

Μεγάλο πλήγμα παιδιά. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ενισχυθούμε μεταγραφικά (και) στην επίθεση, και φυσικά ΟΧΙ με παίκτες όπως ο... Τόνι! Δηλαδή έλεος. Προσωπικά θεωρώ τον Χούντελαρ ως την καλύτερη λύση.

Βοκάκιος είπε...

Ελπίζω να μην χαλάσει η μεταγραφή του ρε γαμώτο,είναι από αυτούς τους παίχτες που πραγματικά κάνουν για την Γίουβε,όχι αφρόψαρα τύπου Αμάουρι,ίδια η άποψη μου και για ιακουίντα άν και ο βιτσέντζο είναι πολύ πιο 'φτωχός' μπροστά στον φάμπιο..
θα είναι άσχημο να μην τον αγοράσουμε,αλλά και καταστροφικό για τον ίδιο,γιατί στο σαν πάολο πλέον δεν είναι ευπρόσδεκτος..τι να πω επειδή έβλεπα το ματς νομίζω ότι τα πάντα στράβωσαν από την αρχή..ερώτηση: τον Άλε τον έβγαλε για λόγους τακτικής ή είχε και εκείνος πρόβλημα?μου φάνηκε λίγο σπασμένος με αυτή την επιλογή..

Un Gobbo ad Atene είπε...

Παναγιώτη, την ίδια άποψη με εσένα εξέφρασε και ο Rampulla επισηξμαίνοντας μάλιστα ότι ο Huntelaar είναι λιγότερο ευεπίφορος σε τραυματισμούς -εύχομαι να μην πέσει μέσα τώρα που ο Toni είναι δικός μας και πρέπει να του δώσουεμ θάρρος!

Βοκάκιε, ήταν αλλαγή για λόγους τακτικής, ο capitano τα πήρε αλλά τελικά εξηγήθηκε με τον Del Neri και δήλωσε πως απλώς ήθελε να προσφέρει και άλλο και όλα πέρασαν.