Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Alex Del Piero: Forza Fabio!

"Είναι δύσκολο να μιλήσεις για το χθεσινό ματς χωρίς να σκεφτείς, ακόμα και πριν απ' το αποτέλεσμα, ό,τι συνέβη στο Fabio Quagliarella": τα λόγια ανήκουν σε κάποιον που ξέρει καλά από σοβαρούς τραυματισμούς, σαν αυτόν που τελείωσε τη σεζόν του Quagliarella... "Ήμουν κοντά του, δυστυχώς φοβόμουν πως επρόκειτο για κάτι σοβαρό και σήμερα έφτασε η είδηση για το μακρύ του στοπ. Γνωρίζω τι πάει να πει να περνάς αυτές τις στιγμές, σε εκείνον πηγαίνει το μεγαλύτερο μου in bocca al lupo: κουράγιο Fabio!", χαιρετά ο capitano όπως άλλωστε κάνουν από χθες ο ένας μετά τον άλλον οι συμπαίκτες του, όλοι εμείς οι tifosi bianconeri.
"Forza Fabio!" και από τον Inzaghi

Ευχές στον Quagliarella ήρθαν και από έναν άλλο επιφανή τραυματία, τον Pippo Inzaghi: "κατάλαβα, μόλις είδα την εικόνα, ότι ο τραυματισμός δυστυχώς ήταν σαν τον δικό μου. Λέω ότι λυπάμαι πολύ και απευθύνω ένα μεγάλω in bocca al lupo στο Fabio. Οι πρώτες μέρες θα είναι δύσκολες, μετά όλα θα πάρουν τη σειρά τους μόλις σταματήσει να χρησιμοποιεί τις πατερίτσες. Ο Fabio θα καταλάβει κατά τη διάρκεια του τραυματισμού ότι ο αθλητικός τραυματισμός είναι σοβαρός αλλά κατά βάθος ότι τα σοβαρά πράγματα στη ζωή είναι άλλα. Είμαι κοντά του, μόλις περάσουν οι πρώτες μέρες θα νιώσει πιο δυνατός, πιο φορτισμένος. Forza Fabio!".
Καλώς όρισες απ' τον capitano στο Luca Toni

Και μιας και η ζωή συνεχίζεται, ο capitan Del Piero μιλά από το site του και για το χθεσινό ματς, το μέλλον και τον Luca Toni τον οποίο καλωσορίζει: "όσον αφορά τη χθεσινή ήττα. υπογράμμισα είδα στο τέλος του ματς ότι πρέπει να έχουμε την ικανότητα να αντιδρούμε στα λάθη και την ατυχία και δυστυχώς κατά της Parma δεν το κάναμε. Αυτή είναι η πιο σοβαρή πλευρά που πρέπει να υπογραμμιστεί και το σημείο επανεκκίνησης. Επαναλαμβάνω ότι ακριβώς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι όσο ποτέ αναγκαίο να μην παρασυρθούμε συναισθηματικά από τα γεγονότα, ξέρουμε ότι είμαστε σε μια φάση επανοικοδόμησης, υπάρχουν και άλλοι αγώνες να παίξουμε και τίποτε δεν χάθηκε. Ας ανακτήσουμε το σωστό πνεύμα και ας σκεφτούμε τη Napoli. Με ένα νέο συμπαίκτη, τον Luca Toni, που είμαι ευτυχής να καλωσορίσω. Alessandro".

Πηγές: alessandrodelpiero.com, tuttojuve.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: