Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Del Neri: στη Νapoli για να ξαναξεκινήσουμε

"H ήττα της Πέμπτης καίει και πονάει. Είχαμε τον τραυματισμό του Quagliarella και την αποβολή του Melo αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς το παιχνίδι, αντί γι' αυτό όμως δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους και αντιδράσαμε άσχημα". Ο Del Neri ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου με αυτή την αναφορά στην ήττα από την Parma για να δώσει αμέσως μευτά το σήμα: "ξέρουμε να ξαναφορτίζουμε και είναι αυτό που θα κάνουμε αύριο, αντιμετωπίζοντας μια Napoli σε μεγάλη φόρμα".

Θα παίξει ο Storari, στην αποστολή

και ο Sissoko παρά τη φλεγμονή...

O Toni θα είναι, θα δούμε αν και από το 1'


Ο Del Neri επιβεβαίωσε ο Storari επανήλθε ("θα αγωνιστεί αυτός", είπε) ενώ στη λίστα των παιχτών που παίρνει μαζί του συμπεριλαμβάνεται και ο Sissoko "παρά την ελφρά φλεγμονή στον τετρακέφαλο τένοντα του δεξιού γονάτου" που ανακοίνωσε η Juventus επισημαίνοντας ότι "η ενδεχόμενη διαθεσιμότητα του παίχτη από το Μαλί θα αποφασιστεί τις ώρες πριν το παιχνίδι"... Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Bonucci και Giandonato (θα χρειαστεί ακόμα πεςρισότερο, ειδικά αν ο Sissoko δεν μπορέσει να μπει) ενώ στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και ο νεοαποκτηθείς Luca Toni: "είναι ο παίχτης που ψάχναμε, λόγω εμπειρίας και ποιότητας θα έφτανε ασχέτως του τραυματισμού του Quagliarella. Θα έχουμε μια επιλογή παραπάνω. Είναι ένα bomber δυνατός και έμπειρος και θα ξέρει να μας δώσει ένα χέρι", είπε ο Del Neri αφήνοντας ανοιχτό το πότε θα χρησιμοποιηθεί: "θα είναι σίγουρα στο γκρουπ, μετά θα δούμε αν θα παίξει από το πρώτo λεπτό", είπε και στην ερώτηση αν είναι γέρος, ανταπάντησε: "μα τι είναι αυτά, είναι σε εξαιρετική φόρμα όπως ο Del Piero". Kαι συτμπλήρωσε: "ήρθε γιατί μια ομάδα σαν τη Juve δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της να μείνει χωρίς ανθρώπους σε καμια θέση. Καλύτερα δυο στην εξέδρα παρά κανένας στον πάγκο", είπε ο Del Neri απαντώντας στο ερώτημα αν η έλευση του Toni σημαίνει ότι κόπηκε ο Amauri...
Οι 22 που πηγαίνουν στη Napoli

Οι 22 που κάλεσε ο Del Neri: 2 Motta, 3 Chiellini, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 Amauri, 13 Manninger, 14 Aquilani, 17 Traore, 19 Bonucci, 20 Toni, 21 Grygera, 22 Sissoko, 23 Pepe, 27 Krasic, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 36 Giandonato, 41 Giannetti, 43 Sorensen.
"Υπάρχουν ιδέες σωστές για τη δημιουργία ενός γκρουπ
που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων μας τον Μάιο"
Μεταγραφολογία από Torres σε Amauri και ...Blanc


Όσον αφορά τις μεταγραφές από εδώ και πέρα, στην ερώτηση αν μετά τον Toni περιμένει και άλλη ενίσχυση, ο Del Neri απάντησε διπλωματικά: "νομίζω ότι ο σύλλογος μιλάει λίγο αλλά δρά καλά. Υπάρχουν ιδέες σωστές για να δημιουργηθεί ένα γκρουπ που να μας οδηγήσει να πετύχουμε στοςυ στόχους μας τον Μάιο"...
Στο παρασκήνιο, πραγματικό ή μηντιακό θα δείξει, από την Αγγλία έφτασε η φήμη ότι η Juventus έπεσε πάνω στον Fernando Torres προσφέροντας... 45 εκ. στερίλνες (54 εκ. €) στη Liverpool. To caughtoffside.com που έγραψε τη σχετική είδηση υποστηρίζει ότι η Juventus είναι έτοιμη να προχωρήσει ταυτόχρονα στην εξαγορά του Alberto Aquilani.
To site του Tuttosport υποστηρίζει ότι με τη Liverpool γίνεται ήδη συζήτηση για την ανταλλαγή του Amauri με κάπποιον από τους Babel ή Johnson αλλά και για να πάει εκεί ο πρώην πρόεδρος και νυν διευθύνων σύμβουλος με αρμοδιότητα μόνο το νέο γήπεδο, Jean-Claude Blanc...
Παράλληλα, ο ατζέντης του Mutu ανακοίνωσε ότι η Juventus ζήτησε τον παίχτη που όμως είναι πιο κοντά στην ...Cesena -ο Ρουμάνος είναι στα πρόθυρα των δικαστηρίων με τη Fiorentina η οποία τον έθεσε εκτός ομάδας και ήδη καυέθεσε μήνυση στον ατζέντη του. Η πλευρά του πρώην παίχτη της Juventus (δόθηκε στους viola του 2006, εν μέσω calciopoli) υποστηρίζει ότι του είχαν πει ότι θα έφευγε δωρεάν και όταν τους παρουσίασε ομάδες που ενδιαφερόταν, τον απέπεμψαν λέγοντας του ότι χρειάζονται χρήματα. Αυτή η διελκυνστίδα ενδεχομένως να εξηγεί γιατί η κατάσταση εκεί έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Θα έρθουν καλύτεροι καιροί,
πρέπει
να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε ό,τι κάνουμε


Ο Del Neri δείχνει αισιόδοξος. Στο ερώτημα αν είναι η πιο δύσκολη στιγμή αφότου ήρθε, απάντησε πως "στην αρχή ήταν πιο δύσκολα, τώρα έχω βεβαιότητες. Στο δρόμο μας δεν μπορείς να απαιτήσεις να είναι όλα εύκολα. Θα έρθουν καλύτεροι καιροί, για παράδειγμα την επόμενη βδομάδα θα ανακτήσουμε τον Martinez", είπε ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ουρουγουανός δεν θα αντικαταστήσει τον Quagliarella: "δεν μπορεί να είναι αυτός ο αντικαταστάστης του Quagliarella, θα συνεχίσει να παίζει ως εξτρέμ, να κάνει αυτό που ξέρει", συμπλήρωσε και αφού σημείωσε ότι οι τραυματισμοί του Quagliarella και του Iaquinta βαραίνουν την κατάσταση, θύμισε τα 18 χρήσιμα αποτελέσματα πριν την ήττα για να πει πως "καμιά φορά μπορεί να σκοντάψεις, και ο προπονητής, σε μια αρνητική μέρα"... "Παίξαμε με 10 για 80', χάσαμε και τον Quagliarella, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μετά την γιορτινή παύση".
Ο Del Neri επανέλαε ότι με λίγη προσοχή παραπάνω, η ομάδα θα μπορούσε να έχει 4-5 βαθμούς παραπάνω, θύμισε ότι η Juve έχει όσες ήττες και η Milan και έδωσε το σήμα: "προχωράμε μπροστά πιστεύοντας αυτό που κάνουμε".
Τέλος, μια αναφορά στο F.Melo: "αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν είναι χαρούμενο. Του δώσαμε μερικές "φαπίτσες" αλλά έχουμε εμπιστοσύνη ότι κατάλαβε και πιστεύω ότι το έκανε. Δεν πρέπει να σβήσουμε την βελτίωση που είχε ως την Πέμπτη. Η συμπεριφορά του ως την Κυριακή ήταν εξαιρετική. Πρέπει να αντιληφθεί ότι μαι τέτοια κίνηση αποτελεί έλλειψη σεβασμού στους συμπαίκτες και το σύλλογο και προκάλεσε βλάβη. Αλλά δεν θα ξεχάσουμε ότι έκανε πριν".

Πηγές: Juventus.com, Tuttsosport

7 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τη στιγμή που με την οικονομική κρίση κόβονται μισθοί παντού, θεωρώ προκλητικό να δοθούν τόσα λεφτά για οποιονδήποτε.

Dima είπε...

oi juve exei lefta t thema einai ps tha feroume tn tores mias k dn einai italos oso g tn htta ts parmas o melos fteei k oloi oi juventini p dwsame tn taladouxo giovinco

Dima

Παναγιώτης είπε...

Σίγουρα είναι υπερβολικό να δοθούν τόσα χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή, παρόλα αυτά ΠΡΕΠΕΙ να ενισχυθούμε με παίκτες τέτοιας κλάσης για την επόμενη σαιζόν. Από του χρόνου πας για Πρωτάθλημα και επίσημα, αυτό είναι το θέμα.

Gobbo κανένα νέο για την τιμωρία του Melo είχαμε; Ένας φίλος με είπε για 150.000 ευρώ από την διοίκηση!

magica juve είπε...

παρακαλα gobbo να δωθουν μπας και δουμε καμια ασπρη μερα!!χωρις λεφτα την σημερον εποχη δεν κανεις τπτ...δυστυχως

Un Gobbo ad Atene είπε...

Dima, η Juve δεν έχει λεφτά, αυτή τη στιγμή έχει ένα μικρό παθητικό, πρέπει να πουλήσει για να αγοράσει. Εκτός αν βάλει λεφτά ο βασικός μέτοχος (Exor/Fiat), που είναι άλλο πράγμα, ιδίως ενόψει των νέων κανονισμών Uefa.

Παναγιώτη, και εγώ διάβασα για τις 150.000 €, επισήμως δεν είδα τίποτε.

P.S. Dima, ο περιορισμός αφορά μη κοινοτικούς παίχτες, όχι μη ιταλούς. Ο Torres ως Ισπανός δεν έχει κανένα πρόβλημα.

P.S.2 Όσον αφορά το θέμα των χρημάτων, προσωπικά θεωρώ προκλητικό να δοθούν τόσα χρήματα και σταματώ εκεί.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΝΑΠΟΛΙ-ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΟ 3-0.
ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΚΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.
ΔΗΛ ΦΕΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ?
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ?
ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ?
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 5 ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ "ΚΑΝΕΙ" Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ?
Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, DNA ΝΙΚΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.
ΜΟΝΟ 5-6 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΣΙΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...
ΚΡΙΜΑ...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.


ΡΗΓΑΣ

Un Gobbo ad Atene είπε...

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, Ρήγα... Και μιας και αναφέρεσαι στο EL, ας θυμηθούμε ότι η Napoli επέλεξε να συνεχίσει στο Europa League και ας το έχει απαξιώσει δημοσίως ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της...