Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Βραδινά τα ματς της Juve με Inter, Milan

"Καυτό" 7ήμερο με Udinese, Cagliari, Palermo
Βραδινά θα είναι τα ματς της Juventus με Inter και Milan ενώ η ομάδα θα παίξει άλλο ένα μεσημεριανό ματς, με τη Lecce στις 20 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων από τη 2η ως και την 9η αγωνιστική του δευτέρου γύρου που έδωσε στη δημσοιότητα σήμερα η Lega Serie A:
  • Κυριακή 30 Ιανουαρίου, 21:45, Juventus-Udinese
  • Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, 21:45, Cagliari-Juventus
  • Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, 21:45, Juventus-Inter
  • Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, 13:30, Lecce-Juventus
  • Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, 21:45, Juventus-Bologna
  • Σάββατο 5 Μαρτίου, 21:45, Juventus-Milan
Επισημαίνεται ότι ανάμεσα στα ματς με την Udinese (30/1 εντός) και την Cagliari (5/2 εκτός) μεσολαβεί το παιχνίδι με το Palermo, στη Σικελία, στις 2 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Lega Serie A

3 σχόλια:

bianconera είπε...

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!!
Ωραία τα βραδινά ματς, τυχεροί αυτοί που θα μπορέσουν να πάνε...
Μια ερώτηση Gobbo, μπήκα σήμερα στο site της Gazzetta dello sport και είδα ότι πουλάνε στα περίπτερα κάτι αγώνες σε dvd και ένα από αυτά είναι JUVE - Argentinos juniors... αν θυμάμαι καλά η JUVE είχε απαγορεύσει να γίνεται εμπορική χρήση του ονόματός της από τρίτους, εκτός αν δεν το είχα καταλάβει σωστά...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Καλή σου χρονιά!

Η απαγόρευση αφορούσε ένα συγκεκριμένο αφιέρωμα που και πάλι κυκλοφόρησε αλλά χωρίς την επίσημη έγκριση. Κάτι ανάλογο γίνεται με τα ματς που άλλωστε εν πολλοίς ανήκουν στα δίκτυα που τα μεταδίδουν. Όλα αυτά είναι ανεπίσημα προϊόντα και η μόνη υπεράσπιση που έχουμε είναι να μην τα αγοράζουμε για να μην χρηματοδοτούμε τα αντίπαλα media!

bianconera είπε...

Αν δεν είχαμε τόσα διαφυγόντα κέρδη θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Dzeko... ( πλάκα κάνω... )