Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μια αγωνιστική η ποινή του Bonucci

O αθλητικός δικαστής Giampaolo Tosel εξέδωσε τις αποφάσεις του σχετικά με την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος: στον Leonardo Bonucci, που αποβλήθηκε στο ματς με την Udinese με απευθείας κόκκινη, επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής οπότε ο διεθνης αμυντικός θα λείψει μόνο στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Palermo -οι Σικελοί δεν θα έχουν τον Munoz που συμπλήρωσε κάρτες με την Inter- ενώ είναι στην διάθεση του Del Neri ξανά το Σάββατο στο ματς στο Cagliari.

Πηγή: Lega Serie A

6 σχόλια:

yotaras είπε...

Καλα ρε μας δουλευουνε?Πεμπτη ματς με Ρομα-Κυριακη ματς με Ουντινεζε-Τεαρτη ματς με Πελρμο και ξανα παλι το Σαββατο ματς με Καλιαρι?Ειμαστε που ειμαστε....θα πεθανουν στο γηπεδο οι παιχτες!

Un Gobbo ad Atene είπε...

ΌΛοι έτσι αγωνίζονται, γι' αυτό λέμε ότι οι ανάγκες της τηλεόρασης (και των Uefa/Fifa που κανονίζουν τα ματς των Εθνικών) σκοτώνουν τους παίχτες και το ποδόσφαιρο.

Παναγιώτης είπε...

Πάλι καλά που έφαγε μόνο μία ο Μπονούτσι γιατί αλλιώς... κλάφτα θα ήμασταν! Φοβερά εξαντλητικό το πρόγραμμα που ακολουθεί και με δύσκολους αντιπάλους. Ελπίζω για το καλύτερο αλλά τα πράγματα είναι φοβερά δύσκολα, κυρίως με Παλέρμο.

Unknown είπε...

Συγγνώμη, αλλά στο συγκεκριμένο για την κούραση θα διαφωνήσω. Εκτός από το ότι ισχύει το ίδιο για όλες τις ομάδες, όπως αναφέρει και ο Gobbo, δεν μπορώ να ανεχτώ ότι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι "πτώμα" με δυο παιχνίδια την εβδομάδα. Στο κάτω κάτω κάνουν το χόμπυ τους επάγγελμα και αμοίβονται αδρά γι'αυτό!!!Συν του ότι καθημερινά οι περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν πάνω από 8 ώρες τη μέρα για πολύ λιγότερα χρήματα..Ελπίζω να ανακοινώσουμε (έστω και την ύστατη ώρα) τον Matri, αν και είμαι λίγο απαισιόδοξος..
Κωστής_Θεσσαλονίκη

Un Gobbo ad Atene είπε...

Κωστή θα διαφωνλήσω: πραγματικά, κάναν το χόμπυ τους δουλειά, πραγματικά πληρώνονται τρελά λεφτά (υπερβολικά πολλά με όποιο κριτήριο και αν το πάρεις και σίγουρα πολύ περισσότερο από τους συνηθισμένους ανθρώπους που δουλεύουν πάνω από 8 ώρες τη μέρα) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να πας κόντρα στη φύση του ανθρώπου: όταν μιλάμε για κόπωση εννοούμε μυϊκή καταπόνηση, καταπόνηση του σκελετού συν το νευρικό σύστημα: το ότι πληρώνεσαι δεν κάνει το μυαλό σου να αντέχει ευκολότερα το γεγονός ότι επί 90' πρέπει να παίρνεις αποφάσεις της μεγαλύετρης δυαντής ακρίβειας και να τις εκτελείς κιόλας. Γι' αυτό άλλωστε, παίχτες που έχουν ταλέντο, δεν αναδεικνύονται τελικά γιατί δεν αντέχουν αυτή την πίεση και μπλοκάρουν.

Οι μεγάλοι μισθοί δεν αλλάζουν το γεγονός ότι οι μύες των ποδοσφαιριστών (και λοιπών αθλητών) καίγονται... Δεν το αλλάζουν τουλάχιστον για όσο παίζουν -μετά μπορεί να κάθονται για πολλές ζωές αλλά όταν παίζουν τα όρια είναι δεδομένα.

magica juve είπε...

συμφωνω με gobbo..και μονο μια προπονηση να δειτε απο μεγαλες ομαδες που κανουν θα τρελαθειτε...δεν μπορειται να καταλαβαιτε ΠΟΣΟ τρεχουν...και σε καθε αγωνα ο καθε παιχτης κανει 8-9 χιλιομετρα και με πολυ ενταση..