Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Juventus-Parma 1-4 (με 10 απ'το 17'...)

Η τρέλα του F.Melo, που τον έστειλε στα αποδυτήρια από το 16', καθόρισε το παιχνίδι παρά τις προσπάθειες των υπολοίπων. Ελπίδες από το γκολ του Legrottaglie αλλά ένα πέναλτυ έγειρε την πλάστιγγα... Φόβοι σοβαρού τραυματισμού του Quagliarella. Ο διαιτητής απέφυγε την κόκκινη στην Parma...

(Update 2) H αποβολή, τα γκολ...

Με τρεις πρώην, Mirante, Giovinco, Candreva στην 11άδα κατέβηκε η Parma. Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το ματς και μια σύγκρουση με τον Paci έστειλε τον πρώτο σκόρερ της Juve, Fabio Quagliarella στους γιατρούς με το φορείο -στη θέση του ο Del Neri αναγκάστηκε να περάσει τον ανέτοιμο Amauri με τον οποίο προγραμμάτιζε να αλλάξει αργότερα τον capitano ο οποίος ξεκίνησε το ματς... Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκφράζεται ο φόβος για πρόβλημα στους συνδέσμους, ίσως ρήξη... Στο 11' ο Krasic μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε αλλά ο διαιτητής De Marco υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι -τα κανάλια ξεσκίστηκαν να μιλάνε για θέατρο ενώ ο Σέρβος προσπαθούσε να προφυλαχτεί... Αλλά στο 16' ο F.Melo θύμισε τον παλιό κακό εαυτό του: πέφτοντας κλώτσησε στο πρόσωπο τον αντίπαλο που του έκανε φάουλ και ο διαιτητής, που ήταν μπροστά, του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα -θα λείψει και από το ματς στη Napoli... Στο 22' ο Mirante έπεσε και μπλόκαρε στη γραμμή αλλά δεν συγκράτησε σφιχτά τη μπάλα, ο επερχόμενος Chiellini την έσπρωξε στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως φάουλ... Παρ' ότι με παίχτη λιγότερο, η Juve πάλευε, είχε την πρωτοβουλία και έδειχνε περισσότερο επιθετική. Λίγο πριν το ημίωρο ο Storari απέκρουσε μακρινό σουτ του Dzemaili -κάποια λεπτά μετά μας κοψοχόλιασε όταν χρειάστηκε μασέρ για τον ώμο του... Ήδη ο Del Neri έστειλε τον Pepe αντί του Del Piero. Στο 33' ο Marchisio έκανε καλή κίνηση κεντρικά, απελευθερώθηκε και εξαπέλυσε ευθύβολο σουτ που όμως βρήκε στα σώματα. Και ενώ η Juve προσπαθούσε, κυρίως από δεξιά με τον Krasic, στο 41' μια σχετικά "κοντή" απόκρουση του Storari σε κοντινή κεφαλιά του Crespo, έδωσε την ευκαιρία στο Giovinco να σκοράρει -το "ατομικό μυρμήγκι" απέφυγε να προβεί σε οποιοδήποτε πανηγυρισμό... Tο ημίχρονο έληξε με τη Juve να προσπαθεί να βάλει γκολ από στημένη φάση καθώς ο Pepe είχε κερδίσει φάουλ (και κίτρινη κάρτα στον Zaccardo) που στη συνέχεια έγινε κόρνερ... Τίποτε... Μάλιστα, η Parma πήγε να βγεί στην αντεπίθεση (4 εναντίον 2) αλλά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη: μόλις είχε συμπληρωθεί το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο γενικός διευθυντής της Parma, Leonardi διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή!
Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, η Juve προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά η Parma χτύπησε στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Giovinco που μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2... 14o γκολ που δέχεται η Juve στο Τορίνο, η χειρότερη εντός έδρας άμυνα του πρωταθλήματος σε μια κακή μέρα που σημαδεύτηκε, αρνητικότατα, από την αποβολή του F.Melo... Στο 55' ο Del Neri θέλησε να ενισχύσει το κέντρο και έβαλε τον Sissoko βγάζοντας το Sorensen. Στο 58' μπαλιά για τον Amauri που γύρισε, χέρι του Paletta αλλά ο διαιτητής De Marco δεν έδειξε κόκκινη (και ας ήταν τελευταίο αμυντικός): το φάουλ του Pepe στο δοκάρι! Κόρνερ από τον Aquilani και ο Legrottaglie μείωσε! Η Juve το πίστευε αλλά στην αντεπίθεση ανατροπή του Crespo από τον Chiellini και ο Αργεντινός έγραψε το 1-3 στέλνοντας από την άλλη τον Storari: 7ο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Αργεντινό που στο 65' έδωσε τη θέση του σε ένανν άλλο πρώην, τον Palladino. Στο 63' κατεβασιά του Krasic, το σουτ του για ελάχιστα άουτ στο 63' -ο Mirante είχε πέσει αλλά δεν έφτανε... Η Juve συνέχιζε να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι αλλά της είχε γυρίσει την πλάτη και η τύχη... Στο 75' η Parma έφτασε μερικά ...εκατοστά από το τέταρτο γκολ αλλά γλυτώσαμε. Λίγο πριν, ωραία ατομική ενέργεια του Aquilani αλλά η μπαλιά του δεν έφτασε... Άλλη ενέργεια του Pepe, αλλά ο Mirante έφτασε στην μπάλα... Στο 86' σύγκρουση του Aquilani με αντίπαλο, ο διεθνής μέσος έπεσε πιάνοντας το πόδι του... Στο φινάλε κίνδυνος να δεχτούμε γκολ από το νεοαποκτηθέντα Calvo που είχε μπει στη θέση του Giovinco... Στις καθυεστέρησεις, και παρά την αρχική απόκρουση του Storari, καθώς η άμυνα δεν είχε δυνάμεις η μπάλα έφτασε στον Palladino που έγραψε το βαρύτερο σκορ φέτος: 1-4...
Ψυχραιμία, να δέσουμε τα τραύματά μας γιατί μας περιμένει το San Paolo την Κυριακή χωρίς Quagliarella και F.Melo... Η αρχή του 2011 μάλλον προσγειώνει την ομάδα: στόχος είναι η έξοδος στο Champions League...

JUVENTUS-PARMA 1-4
Τέρματα: 59' Legroattaglie - 41', 49' Giovinco, 61' πεν. Crespo, 92' Palladino
Κίτρινες κάρτες: 45'+1 Zaccardo, 58' Paletta (P)
Κόκκινη κάρτα: 17' F.Melo
Διαιτητής: Andrea De Marco (Chiavari). Επόπτες: Mauro Tonolini (Milano), Alessandro Petrella (Termoli). Τέταρτος διαιτητής: Massa.

JUVENTUS: 30 Storari, 43 Sorensen (55' 5 Sissoko), 33 Legrottaglie, 3 Chiellini, 6 Grosso, 27 Krasic. 4 F.Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio, 10 Del Piero (30' 23 Pepe), 18 Quagliarella (5' 11 Amauri). Αναπληρωματικοί: 13 Manninger, 21 Grygera, 17 Traore, 2 Motta.
Προπονητής: Luigi Del Neri.
PARMA: 83 Mirante, 5 Zaccardo, 29 Paletta, 24 Paci, 18 Gobbi, 4 Morrone, 10 Dzemaili, 80 Valiani, 7 Candreva, 9 Crespo (65' 84 Palladino), 21 Giovinco (86' 20 Calvo). Αναπληρωματικοί: 1 Pavarini, 51 Dellafiore, 23 Modesto, 14 Galloppa, 26 Pisano.
Προπονητής: Pasquale Marino.
Οι δηλώσεις του προέδρου μετά το ματς, εδώ.
Del Neri: μας έλειψε η ικανότητα αντίδρασης
Ασυγχώρητη η ενέργεια του Melo που ως τώρα ήταν σωστός

(Update) Δεν χρειάστηγκε πολύ ο Del Neri: "η αποβολή του Melo καθόρισε τον τρόπο μας να σταθούμε στο γήπεδο. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι γιατί αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι ακλό κάναμε ως τώρα. Τώρα πρέπει να πάμε στη Νάπολη και να προσπαθήσουμε να αλλάξουεμ αμέσως την κατάσταση", είπε επισημαίνοντας ότι πέραν της αποβολής σήμερα έλειψαν από την ομάδα η ένταση και η εφαρμογή των πλάνων. "Πρέπει να πούμε mea culpa γιατί περαν του παιχνιδιού και της τεχνικής ποιότητας, έλειψε η δυνατότητα αντίδρασης".
Αναφερόμενος στην πράξη του F.Melo, ο Del Neri ήταν κατηγορηματικός: "ασυγχώρητος αλλά νομίζω ότι στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος είχε συμπεριφερθεί πολύ καλά. Αυτές είναι ενστικτώδεις αντιδράσεις και σήμερα είχε μια που δεν έπρεπε. Ελπίζω να βγει δυναμωμένος και να μπορέσει να βελτιωθεί γιατί για μας είναι ένας πολύ σημαντικός παίχτης".
Τέλος, όσον αφορά τις μεταγραφές -θέμα για το οποίο ο πρόεδρος κράτησε, και εύλογα, κλειστά τα χαρτιά του, ο Del Neri αρκέστηκε να σημειώσει ότι "αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελλείψεις και αριθμητικές. Αν θέλουμε να παλέψουμε για ένα σημαντικό στόχο, θα πρέπει να αξιολογήσουμε προσεχτικά την κατάσταση και να δούμε τι μπορεί να γίνει", διαμήνυσε.

Del Piero: πρέπει να ανακτήσουμε δυνάμεις και ανθρώπους,

μην μας παρασύρουν συγκινησιακά υα γεγονότα


"Πρέπει να έχουμε την ικανότητα να αντιδράμε στα λάθη και σήμερα δεν το κάναμε, αν και πρέπει να παραδεχθούμε πως δεν ήταν εύκολο γιατί η Parma είναι μαι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο", είπε ο Del Piero και υπέδειξε αμέσως ότι "τώρα δεν θα πρέπει να αφεθούμε να παρασυρθούμε συναισθηματικά από τα γεγονότα, γνωρίζουμε ότι είμαστε σε φάση χτισίματος, φυσικά ήττες σαν αυτή δεν βοηθάνε αλλά υπάρχουν άλλα παιχνίδια να παίξουμε. Τώρα είναθ σημαντικό να ανακτήσουμε δυνάμεις και ανθρώπους", είπε ο capitano και εξέφρασε τη μεγάλη του θλίψη για τον τραυματισμό του Quagliarella που φάνηκε να αντιλαμβάνεται από εκείνη τη στιγμή, όταν έσκευψε από πάνω του, ότι ήταν βαρύς. (Update 3) O capitano απάντησε ότι ξεκαθάρισε την κατάσταση με τον Del Neri στα αποδυτήρια "αν και δεν είχαμε τίποτε να ξεκαθαρίσουμε, προφανώς ήμουν στενχωρημένος που έβγαινε, καθένας θα ήταν γιατί θα ήθελε να προσφέρει περισσότερα", είπε ενώ τα σχόλια ήταν αρνητικά για την βεβιασμένη αλλαγή καθώς ο Alex πρόσφερε κάλυψη από την πλευρά του Zaccardo ενώ ήταν και ο μόνος που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί στημένες φάσεις ανοίγοντας ταυτόχρονα διαδρόμους για τον Amauri...
Το μόνο θετικό είναι ότι ο Quagliarella δεν χρειάστηκε να καταλήξει στο νοσοκομείο για την εξάρθρωση στο γόνατο που θα αξιολογηθεί αύριο.
Legrottaglie: να ξαναξεκινήσουμε αμέσως

Δεν πρόλαβε να χαρεί το γκολ του ο Legrottaglie: "είναι άσχημο όταν μια προσωπική χαρά ακολουθείται από μια απογοήτευση συλλογική αλλά η σημερινή ήταν πραγματικά στραβή μέρα", είπε για να προσθέσει ότι "η αποβολή του Melo δεν πρέπει να είναι άλλοθι. Το θέμα είναι ότι μετά από 18 παιχνίδια χωρίς ήττα μπορεί να σταθεί ένα λάθος βήμα, το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να αντιδράσουμε αμέσως σε αυτή τη σφαλιάρα. Το σημερινό παιχνίδι πρέπει να μείνει ένα γεγονός μεμονωμένο και από αύριο πρέπει να ξαναξεκινήσουμε".
ΜΙα σκέψη και μια ευχή και από το Nicola στον Quagliarella: "εύχομαι ο τραυματισμός του Fabio να μην είναι τίποτε σοβαρό", είπε και στη συνέχεια θέλησε νβα συγχαρεί τον Amauri για την προσπάθεια που κατέβαλε σήμερα λέγοντας πως "βέβαια δεν μπορεί να είναι ακόμα ο Amauri που όλοι γνωρίζουμε αλλά ίταν θα είναι σε φόρμα, θα είναι πολύ σημαντικός γι' αυτή την ομάδα".

Palladino: 2 ο Giovinco, ένα εγώ, κάτι δεν λειτουργεί...

Δεν πανηγυρίσαμε από σεβασμό στους φιλάθλους...


(Update 7/1) Ο Palladino ήταν, ελάχιστα, πιο εκδηλωτικός από τον Giovinco στο γήπεδο αλλά μετά την ατάκα του την έριξε: "δυο γκολ ο Giovinco, ένα εγώ, κάτι δεν λειτουργεί...", είπε αναφερόμενος στη Juventus που κατέχει ακόμα μέρος των δελτίων τους... Ο Palladino δεν δίστασε να δηλώσει πως το να βάζει γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα και μάλιστα κατά της Juventus "είναι κάτι ειδικό" και αποκάλυψε ότι και οι δυο πανηγύρισαν στα αποδυτήρια αλλά απέφυγαν να το κάνουν, ειδικά ο Seba, στο γήπεδο "από σεβασμό στους φιλάθλους". "Εγώ θα πανηγύριζα και στο γήπεδο" είπε από πλευράς του ο γερόλυκος Crespo που έφτασε τα 9 γκολ κατά της Juve και, όπως θύμισε, "την τρίτη μου νίκη με την Parma στο Τορίνο, είμαι πια μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγπου"... Ικανοποιημένος και ο Pasquale Marino, ο προπονητής της Parma που υπερασπίστηκε και την απόφαση του Del Neri να αλλάξει τον Del Piero: "είχε μια λογική από πλευράς τακτικής", είπε.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταστροφή...
Delpi

magica juve είπε...

να απαγορευτει στον Παναγιωτη να ξαναπει στο γηπεδο!!!πλακιτσα!!τι χαλια ειναι αυτα παλι ρε γαμωτο..αντι να διωξουν το κριαρι τον αμαουρι και τον ιακουιντα που ειναι μονιμως τραυματιες εδιωξαν τον τζιοβινκο και μας καρφωσε σημερα...α ρε γιουβε δεν πειραζει...

Ανώνυμος είπε...

Prosopika otan paizeis me 10 enantion 11 exeis megales pithanotites na xasis.. k auto egine.. egw to dexomai ws opados tis omadas epeidi antikimenika einai poli diskolo stin arxi tis xronias k me ksekourasta podia apo tin antipali omada.. auto pou den tha dexto einai na min timorithi o F.Melo gia ton opoion plirwsan Posoi Opadoi tis Juve na pane na doun tin omada tous sto gipedo k autos gia alli mia fora tin afise ksekremasth..Den katalava giati den epezan apo ta deksia simera k eprepe na kanoume epithesis apo tin meria tou Zaccardo pou isws einai o kaliteros amintikos tis parma.. Telos ekleise o Barzagli?

Nik Thessaloniki

bianconera είπε...

Πιστεύω πως η διοίκηση πρέπει να ρίξει ένα γερό πρόστιμο στον Melo και να τον ξεφορτωθει το συντομότερο δυνατό, αρκετά τον ανεχτήκαμε...

Ανώνυμος είπε...

giovinko tha eprepe na paizei stn thesh t delpi edw k 3 xronia... tha eixe parei empiries k me krasits twra tha pername prwtathlhma....

Dima είπε...

dn einai lusei na dioksoume melo dosame polla g na tn paroume

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το πρόστιμο επιβάλλεται. Όπως και η δουλειά που πρέπει να κάνει ο Del Neri (και ο Μαrotta) με το Βραζιλιάνο για να καταλάβουν τι έγινε πάλι στο μυαλό του και πώς θα διορθωθεί άμεσα -φέτος ήταν άλλος παίχτης και αυτό φάνηκε και στη μεσαία γραμμή μας, ας μην σπεύσουμε να τον ξαποστείλουμε τόσο γρήγορα. Και, κυρίως, να δούμε τι γίνεται με τον Quagliarella και τις -δύσκολες- μεταγραφές που πρέπει να γίνουν. Ψυχραιμία!

Un Gobbo ad Atene είπε...

Και κάτι ακόμα, για τις μεταγραφές: στο σημείο που βρισκόμαστε χρειάζεται να πέσει χρήμα και ίσως δεν φτάνει μιας και δύσκολα θα βρεις Ιανουάριο μήνα τους παίχτες που χρειάζεσαι και για του χρόνου. Όσο για το χρήμα, σημαίνει Exor/Fiat και αν δει κανείς την οικονομική κατάσταση στην Ιταλία και το πώς κινείται η Fiat μάλλον δεν μπορεί να περιμένει κανείς πολλά...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Nik, o Barzagli ακούγεται όπως και ο Zaccardo αλλά δνε έχει κλείσει ακόμα τίποτε και νομίζω ότι τώρα, με τον τραυματισμό του Quagliarella το βάρος θα πέσει στην επίθεση όπου ακούγεται ότι κοιτάμε ακόμα και για δυο επιθετικούς (ο ένας στη θέση του Amauri).

Ονόματα; Toni, Huntelaar (σε ανταλλαγή με Sissoko), Gilardino (η Fiorentina λέει ότι δεν τον δίνει καθώς τα έσπασε με τον Mutu), Mazi Lopez, Floro Flores, και βέβαια Pazzini που όμως δεν φαίνεται να φεύγει πριν τον Ιούνιο...

magica juve είπε...

ευχαριστουμε την φιορεντινα που δεν δινει τον τζιλα!!!τωρα αν περιμενουν να φτιαξουν επιθεση με τον τονι ή τον χουντελαρ ε ας κρατησουμε τον αμαουρι...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μην βιάζεσαι να ευχαριστήσεις! Ο Gilardino φοβάμαι ότι θα ήταν καλύτερος (αποτελεσματικότερος) από τον Toni που ετοιμάζεται να ανηφορίσει στο Τορίνο για να καλύψει το αριθμητικό κενό αμυντικών (μείναμε με Amauri, Del Piero και τα παιδιά της Primavera).

Ανώνυμος είπε...

Καλη χρονια σε ολους παιδες!!!!να χετε ολοι υγεια!!!
Ασχημο πραγμα μετα απο σκοπετο να βγαινεις και να διαβαζεις οτι η ομαδα σου ετοιμαζεται να παρει τον....τονι!ετοιμος να ξαναζητησω γερμανικο νουμερο σκοπιας στο κρυο μπας και συνελθω απο την ψυχρολουσια που δινει απλοχερα η ομαδα!
Προστιμο στον μελο συμφωνω,προστιμο στον ντελνερι και την διοικηση θα ριξει κανενας?
Ρε το τζιοβινκο,να φανταστω οτι το επομενο μεγαλο παιχνιδι που θα κανει θα ναι το επομενο με την γιουβε????παντως και χατ-τρικ να κανει η παρμα ειναι για τα κυβικα του και πουθενα παραπανω,οπως και πολλους απο τους νυν παικτες μας αλλα και τους "μεγαλους" μεταγραφικους στοχους μας!
Υ.Γ Πανο μαυρογατα!!!!!!!!!
δημητρης θες

b είπε...

Αυτό το κοντό έπρεπε να φύγει απ' τη JUVE για να βάζει γκολ... Έρχεται και ο Toni απ' ότι λέει σήμερα η Tutto... πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο!!!!

Παναγιώτης είπε...

Μόλις κάθισα στην καρέκλα του δωματίου μου μετά από ένα επεισοδιακό ταξίδι στο Μιλάνο και το Τορίνο. Επιτέλους εκπλήρωσα το όνειρο μου να δω από κοντά την Γιούβε η οποία, παρόλα αυτά, με έκανε να ξενερώσω ΤΟΣΟ πολύ όσο δε φαντάζεστε. Συνεχώς μονολογούσα "καλά, είναι δυνατόν να έρχομαι εδώ και να τρώω τέσσερα (!!!) από τις παρμεζάνες;" Μέχρι και αυτή την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές δε μπορώ να πιστέψω το σκορ. Όπως και να έχει η εμπειρία του να βλέπεις από κοντά την Γιουβέντους ΔΕΝ συγκρίνεται με τίποτα!

Πάμε λίγο στα αγωνιστικά... Προσωπικά συγχωρώ τον Φελίπε Μέλο για αυτό που έκανε, γιατί μέχρι στιγμής, ήταν ο καλύτερος παίκτης μας μαζί με Στοράρι και Κράσιτς. Φυσικά και ΔΕΝ ασπάζομαι την κίνηση του και περιμένω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την διοίκηση να αρχίσει να μοιράζει πρόστιμα για τέτοιοι είδους ενέργειες.

Κράσιτς πολύ κακός αγωνιστικά, επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Για μένα ήταν λάθος επιλογή του coach να βγάλει τον Αλέκο. Ο capitano θα έδινε ψυχολογία και θα ανέβαζε τους συμπαίκτες του. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ 37ΧΡΟΝΟ ΑΛΕΚΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! Δηλαδή ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ... Μπινελίκονα ασταμάτητα (στα ελληνικά εννοείται), με το που έπαιρνε την μπάλα... έπεφτε! ΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ!

Τα έχουμε πει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές για αυτόν τον άνθρωπο που δαπανήσαμε 20.000.000 ευρώ για να τον πάρουμε (Θεέ μου...) Όπως και να έχει συνεχίζουμε. Το έχω ξαναπεί, τα λάθη που γίνανε τα τελευταία χρόνια θα τα πληρώνουμε καιρό ακόμα.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS ΡΕΕΕ!!

ΥΣ: Magica και Δημήτρη αν είναι να επιστρέψουμε στους μαστραπάδες ΔΕΝ ξαναπατάω ποτέ στο Τορίνο!!! :D

Un Gobbo ad Atene είπε...

Παναγιώτη, η εμπειρία να δεις τη Juve, έστω και έτσι, είναι σημαντικότερη από το αποτέλεσμα. Θα το καταλάβεις με τα χρόνια.

P.S. Del Piero: συμφωνώ ότι έπρεπε να μείνει. Έβλεπα χθες μια τεχνική ανάλυση του ματς -ξέρεις, απ' αυτές όπου παρακολουθείς όσα δεν παρατηρείς την ώρα που τρώγεσαι παρακολουθώντας το ματς- και πραγματικά ο capitano πρόσφερε, εκτός από ψυχολογία και τα γνωστά, κάλυψη που δεν έδινε ο Pepe.

Τέλος πάντων, να δούμε από εδώ και πέρα.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Palladino και Giovinco δεν έγιναν, ειδικά ο δεύτερος, ό,τι ελπίζαμε (και διαφημίστηκε) αλλά νομίζω ότι άξιζε να παραμείνουν. Γιατί να δοθούν 12 εκ. για τον Martinez και να μην έχεις τον Palladino;

Ανώνυμος είπε...

Palladino, Giovinco, Candreva.... panta imoun kata thn parahorisi tous... tora dosame daneiko kai pali ton Lanzafame.... Amaouri - aniparktos, Iaquinta - ligo kaliteros apo ton Amaouri, travmatizete o Qogliarella... tora auta ta paidia tha mas itan poly hrisima kai den tha hreazotan na htenizeis tin agora gia na kalipseis tis theseis....

John.The.Terrible

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυτο το τελευταιο που λες γκομπο δε το συζηταμε!τραγικο να δωσεις δυο μετριους δικους σου(παλαντινο,τζιοβινκο) για να παρεις εναν μετριοκακο με 12 μυρρια!εγκλημα ποδοσφαιρικο μονο μπορω να το χαρακτηρισω!οπως και αυτο που λεει ο τεριμπλ(χρονια πολλα τζον)!βιαστηκαμε να δωσουμε το πιτσιρικα δανεικο λες και εκτος του κοθαλιαρελα και του αλεξ υπαρχει τιποτα αξιοπιστο επιθετικα που βλεπουν στα δυο καδρονια μπροστα!
μοτζι θα λεμε και θα κλαιμε!!!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δημήτρη, αν εννοείς τον Lanzafame λέγοντας για πιτσιρικά που βιαστήκαμε να δώσυμε δανεικό, ενδεχομένως η κίνηση να εντάσσεται στην προσπάθεια να αποκτήσουμε τον Caracciolo και, κυρίως (και αυτό εύχομαι) τα πιτσιρίκια-ταλέντα της Brescia, εδώ

Ανώνυμος είπε...

Gobbo,
makari na eheis dikio

John.The.Terrible