Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Roma (ή Lazio) και Inter στο δρόμο της Juventus προς τον τελικό Κυπέλλου 2010/11

Η Milan από την άλλη μεριά του πίνακα
Τελικό με τη Milan, ημιτελικά με την Inter και προημιτελικά με τη Roma: αυτοί είναι οι εφικτοί συνδυασμοί στο Κύπελλο Ιταλίας 2010/11 με βάση τη σημερινή κλήρωση των ζευγαριών της διοργάνωσης που ξεκινά στις 8 Αυγούστου με τη συμμετοχή 27 ομάδων της Lega Pro και 9 της Lega Nazionale Dilettanti (Ερασιτέχνες).
Δώδεκα σύλλογοι της Serie A θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από τον τρίτο γύρο, προγραμματισμένο για τις 27 Οκτωβρίου. Οι "οκτώ επικεφαλής σειράς", που θα μπουν στη διοργάνωση από τη φάση των "16" τοποθετήθηκαν ως εξής: στην αριστερή πλευρά του πίνακα: Napoli, Inter, Roma και Juventus (από εδώ προκύπτει η πιθανότητα των "ζευγαρωμάτων" που προαναφέρθηκαν) ενώ στη δεξιά πλευρά μπήκαν Palermo, Parma, Milan και Sampdoria. Η Juventus, από ομάδες Serie A, στους "16" μπορεί να βρει (στις 9 ή στις 14 Δεκεμβρίου ή στις 12 Ιανουαρίου οι πιθανές ημερομηνίες), τις Catania ή Brescia που, στα χαρτιά, είναι οι ισχυρότερες από τα ζευγάρια που θα έχουν παίξει ως τότε: τη Varese (που νίκησε 2-0 τη Milan στο φιλικό χθες) και την Cittadella της Serie B, τις Como και Hellas Verona της Lega Pro Prima Divisione και τις Guidonia και Virtus Casarano της Serie D.
Στη συνέχεια, θα μπορούσε να πέσει με τη Roma (αν έχει περάσει τη Lazio, πιθανή της αντίπαλο στους "16") και, στα ημιτελικά, μια από τις Inter ή Napoli αν έχουν περάσει τις Genoa και Bologna ή Cagliari, αντίστοιχα.
Τον πίνακα μπορείτε να το δείτε στο site της Lega Calcio, εδώ.
Πηγή: Lega Serie A, Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: