Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ξεκινάει η προετοιμασία της Primavera

Ενώ η Πρώτη Ομάδα ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της προετοιμασία στο Pinzolo και βρίσκεται στο Varese, η Primavera ξεκινά σήμερα την πορεία της. Μετά από μια βδομάδα δουλειάς στο Vinovo, οι μικροί bianconeri ξεκίνησαν για Chiusa Pesio υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Giovanni Bucaro που θα έχει στην διάθεσή του μια ανανεωμένη ομάδα με κάποιους ex Berretti και ex Allievi Nazionali συν τα νέα αποκτήματα -σε αυτή τη φάση θα του λείψουν ο τερματοφύλακας Costantino και ο αμυντικός Ferrero που έχουν τεθεί στην διάθεση του Del Neri και της πρώτης ομάδας.
Ποιοί φεύγουν για προετοιμασία

Τερματοφύλακες: Bonassi, Gagliardini, Montrucchio, Sclopis.
Αμυντικοί: Carfora, Crivello, Esposito, Garcia, Garrone, Romano, Rubin, Silvestri.
Μέσοι: Belcastro, Boniperti, Buchel, Corticchia, De Silvestro, Enrico, Giandonato, Ilari, Liviero, Margiotta, Montesi, Padelli, Ruggiero, Schiavone, Spinazzola.
Επιθετικοί: Bianconi, Carta, Giannetti, Libertazzi.
Bucaro: θέλω να μεγαλώσω μαζί με την ομάδα

"Δεν τυχαίνει σε όλους να φτάσουν σε ένα τόσο σημαντικό σύλλογο, επομένως είναι λογικό να είσαι κάπως συγκινημένος. Θα περάσει γρήγορα, νιώθω έτοιμος να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια", ήταν τα πρώτα λόγια του νέου προπονητή της Primavera στο "Juventus Channel".
Μετά από τόσα χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως παίχτης (υπήρξε παίχτης της "Foggia των θαυμάτων" από το 1988 ως το 1996) και μερικές σεζόν ως προπονητής, ήρθε η ώρα του να ασχοληθεί με τους νέους αναλαμβάνοντας τη Juventus Primavera: "η Juventus για μένα είναι ταυτόχρονα ένα σημείο άφιξης και εκκίνησης. Θέλω πολύ να κάνω πράγματα και να ωριμάσω ως τεχνικός. Είναι μια επιθυμία που υπολογίζω να μεταδώσω σε όλα τα παιδιά που θα δουλέψουν μαζί μου".
Σε αυτή την περιπέτεια ο Giovanni Bucaro θα έχει συμπαραστάτη τον γυμναστή των τερματοφυλάκων Claudio Maiani και τον γυμναστή Mario Rotondale: "Στόχοι; Είναι λογικό ένας σύλλογος τόσο φημισμένος να στοχεύει και στη νίκη αλλά βασικός μας στόχος πρέπει να παραμείνει το να βοηθήσουμε να ωριμάσουν και να βελτιωθούν αυτά τα παιδιά", κατέληξε.

Το θερινό πρόγραμμα


Η προετοιμασία στο υψόμετρο στο Chuisa Pesio θα διαρκέσει ως τις 12 Αυγούστου. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, προγραμματίζονται φιλικά: με το Asti (!η Αυγούστου), την Pro Belvedere (4 Αυγούστου), ένα μίνι τουρνουά στο Montpellier της Γαλλίας (7, 8 Αυγούστου) και άλλο ένα στο Chisa Pesio με Cuneo και Albese στις 12 Αυγούστου.
Μετά, επιστροφή στο Juventus Center στο Vinovo, το κλασικό φιλικό παιχνίδι με την Πρώτη Ομάδα στη Villar Perosa (η ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμα) και το άλλο παραδοσιακό ραντεβού με το τουρνουά του Castelfranco Veneto. Το Σεπτέμβριο, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τουρνουά στο Asti.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: