Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Από το Ισραήλ ή την Ιρλανδία ξεκινά η πορεία της Juventus στο Europa League

Όποια προκριθεί ανάμεσα στην ιρλανδική Shamrock Rovers και την ισραηλινή Βnei Yehuda που χθες ήρθαν ισόπαλες 1-1 (με τους γηπεδούχους ιρλανδούς να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις), θα συναντήσει η Juventus στα προκριματικά του Europa League (29 Ιούλίου και 5 Αυγούστου) σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη Nyon. Καμία από τις δυο ομάδες δεν έχει ξαναβρεθεί στο δρόμο των bianconeri που θα μάθουν τον αντίπαλό τους στις 22 Ιουλίου, μετά τη ρεβάνς των δυο στο Τελ Αβίβ. (update) Αυτό που γνωρίζει από τώρα είναι το πρώτο ματς, στις 29 Ιουλίου, θα είναι εκτός έδρας.
(Update 19/7) Μετά τη ρεβάνς της 22 Ιουλίου θα γνωρίζει τελικά η Juventus που θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι: αν προκριθούν οι Ιρλανδοί και μαζί τους οι συμπατριώτες τους της Sporting Fingal, η Juve θα κληθεί να παίξει εντός έδρας (στο γήπεδο της Μodena) το πρώτο ματς.
Η Shamrock Rovers είναι ο σύλλογος με τους περισσότερους τίτλους στην Ιρλανδία (15 πρωταθλήματα, το τελευταίο το 1994, 24 Κύπελλα, το τελευταίο το 1987), πέρυσι τερμάτισε 2η αλλά στο πρωταθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι 1η με 38 βαθμούς μετά από 22 αγωνιστικές (10 νίκες, 8 ισοπαλίες, 5 ήττες). από την πλευρά της η Βnei Yehuda έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισραήλ μόλις μία φορά (το 1989/90) -αλλες δυο φορές κατέκτησε το Κύπελλο αλλά το 200/01 έπεσε στη δεύτερη κατηγορία. Πέρυσι αποκλείστηκε από την PSV Eindhoven.

Πηγή: uefa.com, Juventus.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεσα Μαιου κανονιστε να δουμε το τεταρτο ουεφα να το σηκωνει η γιουβε!
δημητρης θες

magica juve είπε...

απο το στομα σου και στων παιχτων το αυτι!!