Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Εγχειρίστηκε ο Buffon

Απολύτως πετυχημένη επέμβαση, τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις
Αργά σήμερα το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Juventus μέσω του site της, o Gianluigi Buffon θα υποβάλλονταν (νωρίς το βράδυ) σε επέμβαση κηλεκτομής για κήλη δίσκου-οσφυϊκή, στην "Casa di Cura La Madonnina" του Μιλάνο. Η επέμβαση, παρουσία του γιατρού της Juventus, Fabrizio Tencone, θα γινόταν από τον καθηγητή Maurizio Fornari, γιατρός νευροχειρουργικής στο ορθοπεδικό ινστιτούτο Galeazzi του Μιλάνο, και ο Franco Benech, νευοροχειρούργος "της εμπιστοσύνης της Juventus" από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο.
Όπως ανακοινώθηκε, η αναγκαιότητα και οι λεπτομέρειες της προγραμματισμένης επέμβασης, επιβεβαιώθηκαν από το τελευταίο ιατρικό συμβούλιο σήμερα το πρωί. Η Juventus ανακοίνωσε ότι νεότερη ανακοίνωση για το πώς πήγε η επέμβαση και τους χρόνους επανόδόυ (ο ίδιος ο Buffon έχει πει ότι θα επιστρέψει το 2011), θα υπάρξει αύριο. (Update) Αργά τη νύχτα, το site του συλλόγου ανακοίνωσε ότι η επέμβαση "διήρκεσε μια ώρα και ήταν απολύτος πετυχημένη".
(Update 2) O Fornari, που χειρούργησε το Νο1, δήλωσε ότι "θα χρειαστούν 6-8 βδομάδες ώστε ο Buffon να ξαναξεκινήσει προετοιμασία και τρεις μήνες για να ξαναρχίσει να παίζει. Η επέμβαση πήγε πάρα πολύ καλά", είπε.

Πηγές: Juventus.com, Gazzetta dello Sport

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ante na epanel8h to grhgorotero dynato...trelokefaloniths