Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Στο γκρουπ F.Melo, Manninger

Ξεχωριστό πρόγραμμα για τον Del Piero που στο οικογειακό διπλό σκόραρε εντυπωσιακά Με την επιστροφή του F.Melo από τις διακοπές του, το "παζλ" της Juventus συμπληρώθηκε: όλοι οι παίχτες που ανήκουν σήμερα στο δυναμικό του συλλόγου βρέθηκαν στην διάθεση του Del Neri για τη σημερινή προπόνηση όπου επανεμφανίσθηκε και ο Manninger που είχε πρόβλημα στο γαστροκνήμιο εδώ και ένα δεκαήμερο: "έτοιμος για το Δουβλίνο; Δεν ξέρω, θα αφουγκραστώ το σώμα και θα αφήσω τον mister να αποφασίσει αλλά πιστεύω ότι η την Τετάρτη θα είναι πολύ νωρίς, να αγωνιστώ μετά από μια παύση δέκα ημερών", είπε ο Αυστριακός τερματοφύλακας που δήλωσε ικανοποιημένος για τη συμπαγή εικόνα της άμυνας που είδε στο φιλικό με τη Lyon όπου το γκολ της νίκης σημείωσε ο Pepe ο οποίος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως παίχτης της Juventus και εκδήλωσε τη μεγάλη του συγκίνηση για το γεγονός ότι η πρώτη του εμφάνιση συνοδεύτηκε από γκολ. Ο Pepe εκτίμησε ότι υπάρχει ένα σπουδαίο γκρουπ, στο οποίο απέδωσε το ότι εντάχθηκε τόσο γρήγορα στα σχήματα παιχνιδιού ενώ όταν ρωτήθηκε για τον F.Melo είπε ότι τον είδε χαρούμενο. Μίλησε, επίσης, θετικά για τον Diego. Τέλος, όταν ρωτήθηκε σε τι σειρά θα έβαζε τη Juve στην έναρξη του πρωταθλήματος, απάντησε ότι "εδώ δεν είναι Formula 1. Ξεκινάμε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Η Inter; Είναι εξαιρετική ομάδα αλλά και εμείς είμαστε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το πρωτάθλημα στα ίσα".
Στη σημερινή προπόνηση ο Del Piero ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα με τη μπάλα και ασκήσεις απότομης αλλαγής κατεύθυνσης. (update 2) Αργότερα, στο οικογενειακό διπλό, όπου έπαιξαν δέκα εναντίον δεκα σε περιορισμένο γήπεδο, ο capitano σκόραρε με ένα δυνατό δεξί εκτός περιοχής επιτρέποντας στους "κόκκινους" να χάσουν με 2-3 από τους "λευκούς" για τους οποίους σκόραραν Amauri, Salihamidzic και Poulsen -το άλλο γκολ των "κόκκινων" ο Lanzafame.

(Update) Πρωινή προπόνηση

Πηγή: Juventus.com, juventusfcnews.com

5 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μεταγραφολογικά: γράφεται ότι σήμερα θα φανεί τι γίνεται με τη μετακίνηση του Giovinco στην Parma (συνιδιοκτησία με 3,5 εκ) ενώ κυκλοφόρησε το όνομα του Adebayor ως μεταγραφικού στόχου καθώς ο Balotelli οδεύει προς τη Manchester City. Γράφτηκε επίσης ότι η Liverpool θέλει τον Poulsen και ότι η Juventus προσπαθεί να βάλει στην διαπραγματευση στον Agger για το κέντρο και το αριστερό άκρο της άμυνας όπου γράφτηκε και το όνομα του Cissokho (Lyon). Φημολογία, επίσης, για πέρασμα του Camoranesi στη Milan ενώ επιμένει η φημολογία για τον Amauri ως μεταγραφικού στόχου του Mourinho.

Ανώνυμος είπε...

Giati prepei na figi o Gionvinco.. aristera den epeze stin empoli.. as kratisoume dio mikrous fetos ton LAN k ton Gion k deksia Pepe k martinez .. as dwsoume eukeries..Cissokho poli kalos gia aristera.. as paroume epitelous enan kalo aristero..

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στην Empoli έπαιζε αλλά στη Juventus, να ΄ναι καλά οι ατζέντηδές του, ήθελε να παίζει κάτι σαν αυτό που ΘΑ έπαιζε ο Diego ή σαν τον Del Piero... Μακάρι να δίναμε περισσότερες ευκαιρίες στους νέους αλλά και αυτοί πρέπει να τις αρπάζουν ότι τους παρουσιάζονται και όχι να έχουνη το μυαλό στις δηλώσεις...

P.S. Ξανάρχισε το σίριαλ Trezeguet: ο ατζέντης του είπε ότι εκκρεμεί συζήτηση με τη Juve, ότι δεν θα φύγει από την Ευρώπη και ότι του αρέσει η Valencia... Nα σημαίνει, άραγε, ότι μυρίστηκε πως έρχεται κάποιος άλλος;

Ανώνυμος είπε...

Μια ομαδα σαν την γιουβε που εχει σαν στοχο καθε χρονο να παιρνει οτι τιτλο διεκδικει δεν εχει την πολυτελεια να δινει ευκαιριες σε πιτσιρικους(λεμε τωρα 24 χρονων γαιδουρι εγινε)!και ο τζιοβινκο πηρε αρκετες και δεν αξιοποιησε καμια!ετοιμους παικτες θελει που να μπαινουν και να τρωνε σιδερα!για τον σισοκ0ο που λες φιλε ανωνυμε ειναι πολυ καλη περιπτωση οντως!αν ισχυει το πρωτο θεμα που χει σημερα η τουτοσπορτ για ανταλλαγη καμο-χουντελαρ ειναι παρρραααα πολυ εξυπνη κινηση!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στη σημερινή έκδοση του "Tuttosport", Δημήτρη, αναφέρει ότι ο Huntelaar δεν θέλει.