Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Marotta: κλειστή η συζήτηση για Dzeko

"H Wolfsburg δεν τον δίνει, οπότε...". "Ενδιαφέρον ο Krasic"... Κρούσεις από Real για Amauri που απαντά ότι θέλει "μόνο τη Juventus".
Στο περιθώριο του ματς της Juventus με τη Shamrock, ο Marotta μίλησε στα μικρόφωνα του Premium Mediaset και εμφανίστηκε να κλίνει την υπόθεση Dzeko: "μας αρέσει αλλά η Wolfsburg δεν τον δίνει και επομένως η συζήτηση ελιναι κλεισμένη. Ο Krasic; Ένας άλλος ενδιαφέρον παίχτης, θα αξιολογήσουμε. Η δική μας ομάδα είναι σε πορεία διαμόρφωσης και ως τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα".
Ο γενικός διευθυντής της Juventus απάντησε και στα δημοσιεύματα που φέρουν τη Juve να έχει μπει ανάμεσα σε Inter-Roma προσφέροντας 7,5 εκ. για τον Burdisso: "εμείς δεν παρουσιάσαμε προσφορά 7,5 εκ. στην Inter, έχουμε προτεραιότητα για άλλης τυπολογίας παίχτες. Και έπειτα ο Burdisso έχει συμβόλαιο ως το 2011", συμπλήρωσε δείχνοντας ότι θεωρώ υπερβολικό το ποσό για τον αμυντικό.
Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Poulsen είναι στην εξέδρα, απάντησε: "η Liverpool εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον παίχτη αλλά δεν είναι γι' αυτό το λόγο στην εξέδρα. Είναι μόνον μια τεχνική επιλογή γιατί στον πάγκο κάθεται ο Ekdal που είναι σε πολύ μεγάλη φόρμα".
H Real ενδιαφέρεται για τον Amauri
O ατζέντης του: "σταθερή η θέλησή του να μείνει
στη Juve". To ίδιο λέει και ο Poulsen...


(Update 30/7) Μια μέρα μερά το Amauri show στο ματς με τη Shamrock, τα πρωτοσέλιδα γέμισαν με το ενδιαφέρον του Mourinho και της Real για τον Amauri -φέρεται μάλιστα να έγινε μια τηλεφωνική κρούση στη Juventus και η απάντηση να ήταν ότι η τιμή του Ιταλοβραζιλιάνου δεν πέφτει κάτω από τα 20 εκ. "Δεν μιλάμε για διαπραγμάτευση, ακόμα", διευκρινίζεται.
(Update 2, 30/7) Αρνητική απάντηση ήρθε από τον Amauri, μέσω του ατζέντη του Giampiero Pocetta στο "calciomercato.it": "η ικανοποίηση είναι γεινική αλλά κυρίως του παιδιού. Από την αρχή της προετοιμασίας δουλεύει στο μάξιμουμ για να πάρει το αίμα του πίσω για την περυσινή σεζόν. Θέλει να μείνει πιστός στο συμβόλαιο με τη Juventus. Ο Amauri είναι σημαντικός παίχτης, στο πρώτο μέρος της μεταγραφικής περιόδου είχαμε επαφές με κάποιους συλλόγους αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο. Αυτό επειδή η σταθερή βούληση του παιδού είναι να μείνει στη Juventus. Τώρα όμως υπάρχει η Real Madrid που χτυπά την πόρτα της Juve. Είναι ένα ελατήριο επί πλέον για τον Amauri, για να του δώσει να καταλάβει καλύτερα ότι ο δρόμος που πήρε είναι ο σωστός".
Παράλληλα με τον Ιταλοβραζιλιάνο, την σταθερή του βούληση να μείνει διαμήνυσε μέσω του ατζέντη του και ο Poulsen που ο Marotta θα ήθελε να δει στη Liverpool: "ο Christian μένει στο Τορίνο. Ελπίζω αυτή η απάντηση να κλείσει οριστικά την υπόθεση, έχιε ανάγκη να προπονείται με κανονικούς ρυθμούς και ο ίδιος βαρέθηκε να μιλά για μεταγραφές", δήλωσε στο "calcionews24.com" o ατζέντης του Δανού, Joern Bonnesen.
"Κολακευμένος από το τεχνικό
σχέδιο του Bari" ο Giovinco...


Εξελίξεις προοιωνίζονται για τον Giovinco από τις δηλώσεις του ατζέντη του, D' Amico: "ο Sebastian Giovinco είναι κολακευμένος από το τεχνικό σχέδιο που του παρουσίασε ο προπονητής του Bari Giampiero Ventura (σ.σ. έχει πει ότι θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από το "ατομικό μυρμήγκι"). (σ.σ. όπως θέλει το Bari) Προβλέψαμε να συνοψίσουμε την κατάσταση με τη Juventus μετά το παιχνίδι των προκριματικών. Για μας δεν έχει καμία σημασία αν ο παίχτης δοθεί δανεικός ή σε συνιδιοκτησία" (σ.σ. όπως θέλει η Parma προσφέροντας 3 εκ.).

Πηγή: Tuttosport, La Stampa

Δεν υπάρχουν σχόλια: