Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Πεντάρα με τρία γκολ του Trezeguet στο δεύτερο φιλικό της Juventus

Amauri και Pasquato τα άλλα δυο γκολ. Ο Diego έχασε πεναλτυ αλλά έβγαλε άσιστ. Πρωταγωνιστής ο Del Piero στο πρώτο 45λεπτο που αγωνίστηκε.

(Update 3) Ωραία γκολ!

O capitan Del Piero (απασχόλησε, ή άφησε άναυδο, τον αντίπαλο τερματοφύλακα με μια σειρά από τα γνωστά του φάουλ και την αντίπαλη άμυνα με κάποιες διεισδύσεις) και ο Storari (με μερικές καλές επεμβάσεις έσωσε την εστία στο πρώτο ημίωρο), αναδείχθηκαν πρωταγωνιστές του πρώτου μέρους του δεύτερου φιλικού της Juventus με αντίπαλο την Al Nassr (Αραβικά Εμιράτα) που έχει ως προπονητή έναν παλιό γνώριμο, τον Walter Zenga. To σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Amauri με κεφαλιά από κόρνερ του Del Piero -λίγο νωρίτερα το επιθετικό δίδυμο των bianconeri είχε επιχειρήσει να παραβιάσει την εστία των αντιπάλων αλλά ο Mc Kyan έσωσε την ομάδα του Zenga.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Del Neri πέρασε στην επίθεση τους Trezeguet, Diego στη θέση των Amauri και Del Piero. Πρωταγωνιστές, αμέσως, και οι δυο: ο Diego κέρδισε πέναλτυ μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι αλλά o τερματοφύλακας του το απέκρουσε ενώ ο Trezeguet έκανε το 2-0 στο 52' στέλνοντας στο τέρμα ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε μακρινό σουτ του Motta. Και ενώ ο ρυθμός έπεσε, ο Diego εξαπέλυσε δυνατό σουτ στο 71' που αποκρούστηκε δίνοντας την ευκαιρία στο νεαρό Pasquato, που μόλις είχε μπει στη θέση του Lanzafame, να γράψει το 3-0. To τέταρτο γκολ ήρθε πάλι από τον Trezegol, μετά από κάθετη μπαλιά του Diego στο 79'. Τρία λεπτά αργότερα, το τρίτο γκολ του Trezeguet: κεφαλιά από άσιστ του De Ceglie απ' τ' αριστερά. Ευκαιρίες για Marrone και Diego στο φινάλε.
Πέντε γκολ για τον Trezeguet στα δυο ως τώρα φιλικά: ο Γάλλος δείχνει διατεθειμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Del Neri και του συλλόγου και να διεκδικήσει την παραμονή του για άλλη μια χρονιά. Δεύτερος σκόρερ στα φιλικά, με 2 γκολ, ο νεαρός Pasquato. Από ένα γκολ: Del Piero, Diego, Amauri, Grosso, Grygera.
JUVENTUS-AL NASR 5-0
Τέρματα: 45'+1 Amauri, 52', 79', 82' Trezeguet, 71' Pasquato

JUVENTUS: Storari (83' Costantino), Grygera (46' Motta), Legrottaglie, Alcibiade (69' Ferrero), Grosso (46' De Ceglie), Lanzafame (67' Pasquato), Sissoko (67' Bichel), Ekdal (46' Marrone), Martinez; Del Piero (46' Diego), Amauri (46' Trezeguet).
Προπονητής: Luigi Del Neri.
AL NASR: Rahi, Bernaoui, Al Gharni, Mc Kayn, Abbas, Al Kahtani, Figueroa, Petre, Cocis, Al Sahlawy, Al Harthi.
Προπονητής: Walter Zenga.
O Bonucci πήγε νωρίτερα στο Pinzolo

(Update) Όπως το είχε υποσχεθεί, ο Leonardo Bonucci περιόρισε κατά μερικές μέρες τις διακοπές του και βρέθηκε ήδη στο Pinzolo, συνόδευσε τους νέους συμπαίκτες του στο Rovereto όπου παρακολούθησε τη φιλική πεντάρα στην ομάδα του Zenga και από αύριο θα είναι κανονικά στην διάθεση του Del Neri που ενόψει των προκριματικών του Europa League (η κλήρωση γίνεται αύριο το μεσημέρι στη Nyon) μπορεί να υπολογίζει ότι ο νέος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στη Νότιο Αφρική με την Εθνική αλλά δεν αγωνίστηκε.
Del Neri: καλή τροφοδότηση των επιθετικών

(Update 2) Ικανοποιημένος από την τροφοδότηση των επιθετικών εμφανίστηκε στο "Juventus Channel" ο Del Neri: "στο πρώτο μέρος νιώσαμε περισσότερο την κούραση, μετά από τη σκληρή δουλειά αυτών των ημερών. Επιπλέον δεν ήταν εύκολο να παίξουμε με αυτή τη θερμοκρασία. Η απόδοση ήταν καλή, κυρίως καταφέραμε να τροφοδοτήσουμε με διάφορους τρόπους τους επιθετικούς, όπως για παράδειγμα το κρος του De Ceglie στο γκολ του Trezeguet. Αυτό για μας είναι θεμελιακό, δεδομένο ότι έχουμε τόσους σημαντικούς παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά".

Amauri: ήδη φαίνεται ένας άλλος τρόπος παιχνιδιού

Ανάλογη παρατήρηση και από τον Amauri που τόνισε πως "ήδη διακρίνεται ένας άλλος τρόπος παιχνιδιού, φτάνουν περισσότερες σέντρες και για μας τους επιθετικούς είναι σημαντικό, κυρίως για μένα, τρον David και τον Vincenzo που παίζουμε περισσότερο στην περιοχή. Η ομάδα ανεβαίνει, υπάρχει ο ενθουσιασμός εμάς των παλιαότερων που θέλουμε να πάρουμε το αίμα μας ποίσω και των νέων. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις και να τις βάλουμε στο γήπεδο", είπε.
Τη σιγουριά της ομάδας ότι θα είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Europa League μετέφερε ο Lanzafame που σημείωσε ως θετικό το γεγονός ότι άλλαζαν συνεχώς θέσεις με τον Martinez: "έτσι δίνουμε λιγότερα σημεία αναφοράς".

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gobbo αν βρεις το βιντεο του αγωνα κανε ενα κοπο και ανεβασε το να δουμε και μεις τα γκολ!
Το μυστικο της φετινης γιουβε πρεπει να ναι ο ντιεγκο!εδω πρεπει να δειξει ο ντελ νερι ποσο αξιζει!επισης επειδη δεν πειθωμαι απο τα 5 γκολ του νταβιντ,τις δηλωσεις περι 20 γκολ του αμαουρι και τις "ικανοτητες"του ιακουιντα χρειαζομαστε επιθετικο κλασης που να τα ματωνει τα διχτυα!
Υ.Γ Ο τζιοβινκο που βρισκεται?
Υ.γ2 ο Ιακο που βρισκεται?
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το βίντεο το βραδάκι (το Juventus Channel θα το μεταδώσει τώρα οπότε τα "αδελφά" κανάλια λογικά θα το ανεβάσουν στο youtube αργότερα).

Ο Giovinco, που ακούγεται ότι θα πάει δανεικός στο Bari, ξεπερνάει τον περυσινό τραυματισμό του.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μια μεταγραφολογική είδηση: ο Mexes δήλωσε στοτς tifosi της Roma: "εγώ στη Juve δεν πηγαίνω και δεν θα πάω ποτέ". Ποτέ, όμως, προσθέτουμε εμείς που δεν ξεχνάμε τη συμπεριφορά του απέναντι στον Pavel!

Παναγιώτης είπε...

Καλό είναι που στα φιλικά ξεμπουκώνουμε πάντως, ακόμα και με υποδεέστερες ομάδες. Το θεωρώ σωστή τακτική να έχουμε το γκολ από τα φιλικά. Όσον αφορά τον Mexes... κακό ψόφο να χει και μη τυχόν και τον δούμε στην ομάδα μας. Ας κάτσει στην μικρομεσαία μιζέρια του... Και, όχι, κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνάει παίκτες που έχουν κάνει πουστιά σε δικούς μας. Καλά κάνεις Gobbo και το θυμίζεις!