Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Bonucci: κορύφωση ενός ονείρου, σημείο εκκίνησης για να γίνω μεγάλος μαζί με τη Juve

Έστω και ανεπίσημα, ο Leonrado Bonucci έκανε σήμερα τα πρώτα του βήματα in bianconero, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και περιμένοντας να ξεπεραστούν και οι τελευταίες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να επισημοποιηθεί η απόκτησή του, δήλωσε: "νιώθω ήδη juventino, και ας μην μπορούμε ακόμα να το επισημοποιήσουμε και νιώθω ήδη έτοιμος να ξεκινήσω αυτή τη νέα περοιπέτεια".

"Όταν υπάρχει δίψα για δουλειά και ταπεινότητα για να τεθείς στην διάθεση (της ομάδας), αρκεί και μια βδομάδα διακοπές για να φορτώσεις τις μπαταρίες", λέει ο Bonucci.

Ο Bonucci χαρακτήρισε την άφιξή του στη Juventus "κορύφωση ενός ονείρου" αλλά και "ξεκίνημα μιας νέας περιπέτειας, σημείο εκκίνησης για να γίνω μεγάλος μαζί με τη Juve". Και όταν του επισημάνθηκε ότι με τον Chiellini θα σχηματίσει το ισχυρότερο αμυντικό δίδυμο "στην Ιταλία, ίσως και στην Ευρώπη", χαμογελώντας ο Bonucci απάντησε μετρημένα: "ας ελπίσουμε να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε αυτή την υπόθεση. Σίγουρα με τον Giorgio ξεκινήσαμε να γνωριζόμαστε στην Εθνική, ας ελπίσουμε να το κάνουμε κατά τον καλύτερο τρόπο με τη φανέλα της Juventus".
Οι δημοσιογράφοι επισήμαναν στο νεαρό κεντρικό αμυντικό ότι φέτος οι προσδοκίες είναι πολλές μετά την περυσινή καταστροφική χρονιά: "παρατήρησα μόλις έφτασα, απάντησε, τη θέληση του συλλόγου, του προέδρου, όλων, να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τη Juventus και πιστεύω ότι αυτόι το ίδιο πνεύμα μεταδίδεται σε μας, τα νέα αποκτήματα αλλά και στους παίχτες (που υπάρχουν). Η θέληση του συλλόγου, λοιπόν, είναι να βάλουμε μια πέτρα στο παρελθόν και να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα εποχή και αυτό είναι το ίδιο που θέλω και εγώ: να ξεκινήσω με το σωστό τρόπο".
"Με αυτά τα δεδομένα, ποιοί είναι οι στόχοι αυτής της Juve", επέμειναν οι δημοσιογράφοι. Και ο Bonucci: "με αυτά τα δεδομένα, να πάμε καλά και να σβήσουμε μια χρονιά διόλου θετική όπως η περυσινή. Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα χρόνος για να νικήσεις και σίγουρα θα είναι ένας από τους στόχους αυτού του μεγάλου συλλόγου".

Εμφανίστηκε και ο Martinez


Ο Martinez στην έδρα του συλλόγου

Κατά τη σημερινή ημέρα πραγματοποιήθηκε και μαι έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τυπικά για τα θέματα που αφορούν την εγγραφή στο πρωτάθλημα αλλά ουσιαστικά για να συζητηθούν θέματα μεταγραφικά όπως οι επιχειρήσεις για Dzeko, Pazzini και να συνοψισθεί η γενικότερη κατάσταση στα μεταγραφικά θέματα (αναλυτικά εδώ).

Πηγές: Juventus.com, juventusfcnews, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: