Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ελπίζουν οι Allievi, έξω οι Giovanissimi

Διατηρούν τις ελπίδες τους οι Αllievi Nazionali μετά τη δεύτερη αγωνιστική των τελικών ενώ αντίθετα οι Giovanissimi αποκλείσθηκαν πρόωρα.
Οι "μαθητές" του mister Guidoni νίκησαν 1-0 την Padova με γκολ του Di Lernia ενώ η Ιnter, με την οποία είχαν έρθει ισόπαλοι χθες) κέρδιζε 4-0 τη Reggina, ομάδα με την οποία οι μικροί bianconeri θα παίξουν το αποφασιστικό ματς για τον τελικό την Τρίτη, 15 Ιουνίου. Στον Όμιλο Β όλα θα κριθούν την Τρίτη στην απευθείας αναμέτρηση Roma-Siena καθώς και οι δυο ομάδες έχουν από δυο νίκες: η Siena νίκησε σήμερα 1-0 τη Fiorentina ενώ η Roma επικράτησε με 3-0 επί της Cittadella.

Giovanissimi: Από 1-0, 1-2 από τη Roma

Αντίθετα, οι Giovanissimi του mister Maggiora έμειναν εκτός: έπαιζαν την απευθείας αναμέτρηση με την άλλη ομάδα του Ομίλου που είχε επίσης νικήσει χθες, τη Roma, προηγήθηκαν με τον Galliera αλλά τελικά είδαν τους "νεότατους" giallorossi να ισοφαρίζουν και να παίρνουν και τη νίκη που τους επιτρέπει να φτάσει τους 6 βαθμούς. Στο άλλο ματς του Ομίλου Α, η προσεχής αντίπαλος των bianconeri, Reggina νίκησε με 3-0 τη Vicenza. Στο Όμιλο Β, Livorno-Milan 0-3, Inter-Empoli 2-1. Προηγούνται Milan και Inter με 4 βαθμούς.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: