Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Buffon: τώρα, θα εγχειριστώ!

Μετά τον άδοξο αποκλεισμό από τη Σλοβακία, ήρθε και η είδηση για τη Juventus: "το αποφάσισα, σε αντίθεση με το παρελθόν, θα εγχειριστώ στην πλάτη", είπε ο Gianliuigi Buffon επιβεβαιώνοντας την αίσθηση που υπήτχε εδώ και μέρες στον αέρα. Με το καλό και καλή επιτυχία!

O Ariaudo στην Cagliari, ο Mirante

στην Parma μέσω Sampdoria

ενώ ο Bonucci είναι κοντά στη Juve

Σενάρια για Diego στη Γερμανία


Στο μεταγραφικό επίπεδο, το Cagliari ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε από τη Juventus τον Lorenzo Ariaudo που θα τεθεί αμέσως στις υπηρεσίες του νέου προπονητή της ομάδας (και παλιάς σημαίας της), Pierpaoli Bisoli.
Το site του "Tuttosport" δίνει ως κλεισμένη την εξαγορά του Antonio Mirante από τη Sampdoria για 1,5 εκ. καθώς και το δανεισμό του τερματοφύλακα στην Parma, όπου αγωνίστηκε πέρυσι και ήθελε να επιστρέψει.
Το site του "Corriere dello Sport" μεταδίδει ότι έληξε η συνάντηση Genoa-Bari από την οποία προέκυψε ότι ο Leonardo Bonucci, που ενδιέφερε την Inter, θα έρθει στη Juventus. (update 3) Σύμφωνα με το "Tuttosport", το Bari απέκτησε τον παίχτη (τον είχε εξ ημισείας με τη Genoa) και θα τον γυρίσει στη Juve από την οποία θα πάρει τον Almiron.
Σύμφωνα με το ίδιο site, η Juventus πρότεινε τον Diego στο Αμβούργο προκειμένου να πάρει δυο 23χρονους, τον γερμανό νιγηριανής καταγωγής αριστερό μπακ Dennis Aogo και τον διεθνή Ολλανδό αριστερό εξτρέμ Eljero Elia. Ο Diego αρνείται τη μεταγραφή (θέλει να μείνει εκτός αν πάει σε Bayern ή Manchester United) αλλά ο Marotta ευελπιστεί ότι θα τον πείσει από βδομάδα.

Αίσιο τέλος για Martinez;

(Update 2) Σύμφωνα με το site του "Tuttosport", φαίνεται να τελειώνει η τελενοβέλα Martinez με τον Ουρουγουανό, που είχε εξαφανισθεί, να προσγειώνεται στο Μιλάνο για να κλείσει την διαπραγμάτευση με τον Marotta και το "δεξί του χέρι", Paratici που πηγαίνουν να τον συναντήσουν.

O Tiago στην Atletico Madrid;

Η πορτογαλική εφημερίδα "Record" υποστηρίζει ότι Αtletico Madrid και Juventus συμφώνησαν και ότι με 5,5 εκ. ο Tiago θα μείνει στην Ισπανία.

Πηγές: Rai, Tuttosport, Corriere dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: