Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Εκτός για ένα μήνα ο Iaquinta

Από τις διακοπές κατευθείαν στους γιατρούς: κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ο Vincenzo Iaquinta είχε νιώσει εκ νέου πόνο στον αριστερό μηρό, εκεί που τον είχε νιώσει στο τελευταίο ματς της Εθνικής στο Μουντιάλ οπότε, επιστρέφοντας στο Vinovo με τους άλλους Ιταλούς διεθνείς, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε μυικό τραύμα που δεν επουλώθηκε στο ύψος του δικεφάλου. Η πρόγνωση, όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο site του συλλόγου, είναι περίπου ενός μήνα καθώς το ιατρικό τιμ της Juventus αποφάσισε να παρακολουθήσει προσεχτικά την εξέλιξη του μυϊκού τραυματισμού καθώς πέρυσι ο παίχτης είχε υποβληθεί σε εγχείριση στο γόνατο του ίδιου ποδιού. Ο Iaquinta δεν θα είναι στην διάθεση του Del Neri για τα προκιριματικά του Europa League αλλά, όπως ανακοινώθηκε, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πηγή: Juventus.com

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά, καλά,
είναι και ο Ιακουίντα...

Τέλος πάντων με τους άλλους τι νέα υπάρχουν; Δηλαδή πρέπει να πάρουν σύνταξη στο Τορίνο ο Καμορανέζι, ο Λεγκροτάλιε και ο Τρεζεγκέ;

Ο πρώτος δεν πήγε στον Ολυμπιακό, ο δεύτερος βγαίνει και λέει «θέλω να μάθω τους νέους» ο τρίτος λέει «δεν φέυγω»...

Και ποιος σε ρώτησε ρε Τρεζεγκέ;
Τι είναι αυτά τα πράγματα;
Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ;

Μόλις έρθει η πρώτη σφαλιάρα, να δω τι θα πούνε ο γκουρού Μαρότα και ο δάσκαλος Ντελνέρι.

_Elvis

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τα συμβόλαια, Elvis, τα συμβόλαια δίνουν την απάντηση. Εφόσον ο παίχτης έχει συμβόλαιο (που το το κάνεις για να μην σου τον πάρουν όποτε θέλουν), μπορεί να πει "όχι". Έτσι λειτουργεί το σύστημα, οι ποδοσφαιριστές δεν είναι καρέκλες και τραπέζια. Όπως εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε κάποιον αν δεν θέλει αυτός και ο σύλλογός του, έτσι δεν μπορούμε να απομακρύνουμε κάποιον αν δεν θέλει. Και το να τον στείλεις στην εξεδρα δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση, ειδικά αν έχει κάποια ηλικία, μεγάλο μισθό και άλλους στην ίδια κατηγορία με αυτόν...

Un Gobbo ad Atene είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε φίλο που αναρωτιέται αν κόβονται τα σχόλια του:

Αυτό το blog ΔΕΝ είναι forum διαλόγου ούτε μπορεί ούτε πρέπει ούτε θέλει να υποκαταστήσει την ανάγκη για ένα τέτοιο forum.

Υπ' αυτή την έννοια κόβονται σχόλια λόγω περιεχομένου (όχι με κριτήριο ποιος τα γράφει) το οποίο διακρίνεται από επαναλαμβανόμενη επιθετικότητα απέναντι σε παίχτες.

Δεν έχει σημασία αν συμφωνώ ή διαφωνώ με το εκάστοτε τέτοιο σχόλιο. Απλώς, δεν σκοπεύω να μετατρέψω το blog σε forum διαλόγου και να μετατραπώ σε διαχειριστή forum.

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλιστα!!!δηλαδη μπορεις να γραφεις την γνωμη σου αρκει να συμφωνει κανεις μαζι σου!πρεπει δηλαδη να βαφτισουμε ενα ματσο ανικανους καλους παικτες ετσι για να μην κοπουν τα σχολια μας!ωραιοτατη και ενδιαφερουσα λογικη!το οτι ο καθενας εκφραζει αλλιως τις αγωνιες του για την πορεια της ομαδας δεν στεκει σαν επιχειρημα προφανως!ειπαμε πρεπει να συμφωνουμε ολοι αναγκαστηκα......δημοκρατια λεμε οτι εχουμε!!!!!
Στην τελικη για να μην το κουραζουμε το θεμα δικο σου ειναι το blog και πραγματικα κανεις οτι γουσταρεις αλλα εφοσον επιτρεπεις σχολιασμο μετα απο καθε αρθρο σου δεν μπορεις να απαιτεις να μην κριτικαρει ο καθενας αυτο που νομιζει οτι χρηζει κριτικης!

Υ.Γ-καλη συνεχεια σε ολους ηταν υπεροχη ολη αυτη η φαση που περασα για εναν χρονο και πολυ καλη η παρεα ολων των παιδιων που σχολιαζαμε τα τεκτενομενα της αγαπημενης μας γιουβεντους αλλα λογω "αναρμοστης συμπεριφορας" μου τελειωνει εκ μερους μου εδω!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ FORUM

Δημήτρη, ακόμα και σε άσχετα θέματα (όπως αυτό εδώ που αφορά στον τραυματισμό του Ιaquinta) γράφεις ΣΥΝΕΧΩΣ -και ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ- το ίδιο πράγμα για 3-4-5 παίχτες (με την ευκαιρία: για κάποιους συμφωνώ για άλλους όχι αλλά αυτό δεν έχει σημασία). Γιατί; Για να γίνει κουβέντα, προφανώς. Θεμιτό από την πλευρά σου αλλά...

Οπότε εγώ θα πρέπει να γίνω διαχειριστής forum (δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι τα σχόλια θα μπαίνουν χωρίς moderation να εμφανίζεται εδώ και ο κάθε πικραμένος nerazzurro! Αρκετά τράβηξα σβήνοντας τους σχόλια στην αρχή).

Το θέμα είναι απλό: το blog ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FORUM -μακάρι να δημιουργηθεί ένα αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση, συλλογική.

P.S. Επί του προσωπικού: ΣΠΑΝΙΩΣ γράφω την άποψή μου και όταν το κάνω φροντίζω να είναι διακριτή. Συνήθως μεταφέρω ειδησεογραφία που κρίνω ότι έχει ενδιαφέρον και μέσω της οποίας πιστεύω ότι σπάει η σιωπή γύρω από τη Juventus.

P.S. 2 Το σχόλιο που κόπηκε ήταν αυτό:

"Τι ακριβως θα μαθουν οι νεοι απο τον λεγκροταλιε?πως διαμαρτυρεσαι συνεχεια στο διαιτητη για να καλυψεις τα χαλια σου?ο ντελνερι δεν ειναι στην σαμπντορια για να λεει οτι υπολογιζω στον τρεζεκε!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΡΕΖΕΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ!!!!!οπως και καμια δεκαρια ακομα που ειναι στο ροστερ!ας τους στειλουν στην κερκιδα να καταλαβουν οτι δεν υπολογιζονται μπας και μιλησει ο εγωισμος τους και παρουν ποδι!
Τελος οσο αφορα τις φημες που γραφουν οι αρδ της ιταλιας ειναι για γελια!κατι ανταλλαγες ντιεγκο με τζεκο,κατι ντρεντε που ακουγεται εδω και δυο χρονια ειναι για γελια!ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ!
δημητρης θες"

Τι διαφορά έχει το κομμένο σχόλιο από αυτό το σχόλιο που δημοσιεύτηκε μια μέρα πριν εδώ (για να μην ανατρέξω στα αντίστοιχα παλαιότερα): http://ungobboaatene.blogspot.com/2010/07/blog-post.html ;

"Ατομικα:Στοραρι θετικοτατος και μπραβο του,λανζαφαμε ευχαριστη εκπληξη για μενα,μπαλαδοφατσα,αλητακος,μπουκαδορος μαγκακος του ευχομαι να στειλει στον παγκο τον βαφτισμενο απο δημοσιογραφους σαν νεο ταρντελι(!!!!) και υπερτιμημενο μετριο Μαρκισιο!εκνταλ,ντιεγκο,μαρτινεζ απλως καλοι και ολοι οι υπολοιποι απο μετριοι εως ΚΑΚΙΣΤΟΙ(λεγκροταλιε για παραδειγμα ο οποιος εχασε ολες τις φασεις και διαμαρτυροταν σαν τον καραγκιοζη ενω επρεπε να αποβληθει απο το 20)!Η παραμονη του νταβιντ ειναι ενα τραγικο λαθος και θα φανει μεστη χρονια!δεν μππορει να σταθει σε τοσο ψηλο επιπεδο!ευχομαι να ρθει η επιφοιτηση στον ανιελι και να παει προσωπικα και να παρει τον ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΗ ντιεγκο φορλαν!
Το ροστερ ειναι τεραστιο και πρεπει να φυγουν πολλοι!να βρουν λυση και να τους διψξουν δε με νοιαζει!κακο θα κανουν στην ομαδα...
δημητρης θες"

Αυτό ονομάζω "επανάληψη για να ανοίξει κουβέντα" και τελικά να γίνει το blog forum.

Ανώνυμος είπε...

(Δημήτρη, ακόμα και σε άσχετα θέματα (όπως αυτό εδώ που αφορά στον τραυματισμό του Ιaquinta) γράφεις ΣΥΝΕΧΩΣ -και ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ- το ίδιο πράγμα για 3-4-5 παίχτες (με την ευκαιρία: για κάποιους συμφωνώ για άλλους όχι αλλά αυτό δεν έχει σημασία). Γιατί; Για να γίνει κουβέντα, προφανώς. Θεμιτό από την πλευρά σου αλλά...)

AΠΑΝΤΗΣΗ
Φυσικα και θελω να γινει κουβεντα γιατι εκτιμω απεριοριστα την αποψη οσον εχουν γραψει κατακαιρους στο blog!ποσο μαλλον την δικια σου που ξερεις 10000000000000 περισσοτερα πραγματα απο ολους μας!


Εν κατακλειδι ΔΕΝ απαιτω να γινει κουβεντα ΔΕΝ θελω να κανω καταχρηση της ελευθεριας του βηματος που μας εδινες μεχρι τωρα γιατι ειναι καθαρα ΔΙΚΟ σου θεμα το πως θα χειριζεσαι το blog και τα σχολια που συνοδευουν τα αρθρα!απλως με μια απλη συσταση θα ειχαν αποφευχθει οι οποιες παρεξηγησεις και θα περιοριζομουν στο ζουμι του αρθρου!ο μονος λογος που γρασφω οτι γραφω ηταν η εκ φυση μου μεγαλη αγωνια και αγαπη για την γιουβε και η μεγαλη επιθυμια μου για κουβεντα με ανθρωπους με κοινα ενδιαφεροντα και ανησυχιες η οποια προεκυψε αυτο τον καιρο!οσο για την ομοιοτητα καποιων ποσταρισματων μου λογικο και αναμενομενο καθοτι βρισκομαστε στην πιο αγονη εποχη του χρονου οπου τα οποια θεματα συζητησης ειναι δυστυχως περιορισμενα!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Δημήτρη, η αγωνία σου και η αγάπη σου (όπως και των άλλων παιδιών που γράφουν εδώ) για την ομάδα, ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, αυτό θα έλειπε! Και την επιθυμία σου για κουβέντα την καταλαβαίνω.

Απλώς, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου να διαχειρίζομαι forum. Και δεν θα ήταν και σωστό: το forum, το όποιο forum, θέλει διαχείριση και κανόνες που μόνο μια συλλογικότητα θεωρώ ότι μπορεί να έχει.

Προσωπικά, όταν ξεκίνησα δεν φανταζόμουν καν ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί οπαδοί της Juventus στην Ελλάδα, ότι υπήρχε τόσο ενεργό club. Έγραφα (και γράφω) γιατί απ' αυτά που μου λένε φίλοι που τα παρακολουθούν, τα ελληνικά media γράφουν ελάχιστα και αυτά ως επί το πλείστον είναι οι ανακρίβειες που γράφει η "Gazzetta dello Sport". Στην πορεία παρασύρθηκα και εκτός από τα θέματα που ήθελα να φωτίσω όσο μπορούσα (δικαστικά, διοικητικά και ιστορικά) άρχισα να γράφω ό,τι γινόταν -αυτό είναι έτσι κι αλλιώς πάνω από τις δυνάμεις μου και περιορίζεται.

Και μια διευκρίνιση: η δυνατότητα σχολιασμού παραμένει (την έκοψα στο αμέσως επόμενο απ' αυτό post ώστε η συζήτηση που προέκυψε να περιοριστεί εδώ για να μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι).

Ευχαριστώ

Παναγιώτης είπε...

Παιδιά τώρα είδα τα μηνύματα και θα ήθελα να τοποθετηθώ πάνω σε αυτά. Προσωπικά καταλαβαίνω απόλυτα τον Δημήτρη και το γεγονός ότι εκφράζει λίγο πιο ακραία τις απόψεις του. Το ίδιο ισχύει και με εμένα απλά, όταν γράφω στο blog του Gobbo, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ήρεμος. Το τι λέω και πως εκφράζομαι στην καθημερινότητα για την αγαπημένη μας ομάδα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! Τώρα δεν πρέπει να χαλαστούμε Gobbo, Δημήτρη και όλοι οι υπόλοιποι από κάποια σχόλια.

Άλλωστε, μεταξύ μας είμαστε εδώ μέσα, λίγο ή πολύ γνωρίζουμε ποιοι διαβάζουμε το blog και ποιο γράφουν στα σχόλια. Συμφωνώ σε πολλά με τον Δημήτρη αλλά σε ακόμα περισσότερα με τον Gobbo (No offence Μήτσο). Τον καταλαβαίνω γιατί προσπαθεί να κρατήσει ένα επίπεδο και να μην χρειάζεται να ελέγχει κάθε σχόλιο σαν δάσκαλος μη τυχόν και βρει κάποιο μπινελίκι ή κάτι παρόμοιο. Σίγουρα δεν έχει ούτε τον χρόνο αλλά ούτε και την δυνατότητα να μετατρέψει αυτό το blog σε forum (κάτι που ελπίζω να θέσουμε επί τάπητος κάποια φάση και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ομαδικά για αυτό). Συμφωνώ όμως και με τον Δημήτρη σε πάρα πολλά (αν όχι σε όλα) από όσα γράφει. Άλλωστε, και εγώ έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψη μου για τα ίδια πράγματα εξίσου ακραία!

Όπως και να έχει πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία από όλους μας παιδιά. Η χρονιά που έρχεται είναι πολύ δύσκολη, ίσως και πιο δύσκολη από την προηγούμενη, για αυτό θέλει προσεχτικούς χειρισμούς σε όλα. Αυτά πιστεύω εγώ, καλοπροαίρετη κάθε διαφορετική άποψη, όπως και σε κάθε απάντηση μου άλλωστε!

Ανώνυμος είπε...

Οι απαντησεις ανθρωπων σαν του παναγιωτη,του γκομπο και αλλων παιδιων που γραφουν περιστασιακα στο blog ειναι αυτες που με ωθουν να γραφω ακομα περισσοτερο και να επιθυμω το διαλογο!και αυτο γιατι ειναι ανθρωποι με αποψη,με επιπεδο με γνωσεις και πραγματικα ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ να συζηταω μαζι τους για τα πιο σοβαρα και τα πιο γελοια πραγματα που συμβαινουν στην γιουβε!σορρυ αλλα ο κυκλος μου(φιλοι,γνωστοι) σε ποδοσφαιρικα θεματα ειναι τοσο αμπαλοι και ασχετοι που επειδη το μαρκετινγκ και το χαζοκουτι με τους τυχαρπαστους αθλητικογραφους τους επιβαλλει να λενε ποσο μεγαλοι παικτες ειναι κατι μπεναγιουν,κατι τερυ,κατι μπερμπατοφ μονο και μονο επειδη παιζουν στην ιγκλατερα φανταζει την συζητηση μαζι σας ΟΑΣΗ συζητησης πανεπιστημιακου χαρακτηρα!
Επειδη η οποια παρεξηγηση απο πλευρας μου εχει διαλευκανθει και ειναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ η σταση του γκομπο και την δυσκολια του να ελεγχει τα σχολια ολων το θεμα θεωρειται ληξαν!
δημητρης θες

Un Gobbo ad Atene είπε...

Χαίρομαι φίλε Δημήτρη! Θα ήταν απώλεια να μην έχουμε μαζί μας, στο blog, το πάθος σου.