Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Αντίστροφη μέτρηση για τους τραυματίες;

Κατά την παρουσίαση του Zaccheroni, ο Bettega ήταν σαφής: μεταγραφές μας (για το χειμώνα) θα είναι η επιστροφη των τραυματιών... Σε αυτό τον τομέα κάτι δείχνει να αρχίζει να κίνείται:
  • Τα πρώτα καλά νέα αφορούν Salihamidzic και Marchisio: αν όλα πάνε καλά ο Zaccheroni θα τους έχει στην διάθεσή του για το κρίσιμο εντός έδρας ματς με τη Genoa (14 Φεβρουαρίου).
  • Σε πορεία ανάκαμψης και ο Camoranesi, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Bari: αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψει για την έξοδο στο Άμστερνταμ (18 Φεβρουαρίου) ή για εκείνη στη Μπολώνια (21 Φεβρουαρίου).
  • Κάπως ασαφέστερη η κατάσταση του Trezeguet. Ο στόχος είναι να επιστρέφει στο ντεμπούτο της ομάδας στο Europa League κατά του Ajax, στις 18 Φεβρουαρίου, αλλά φαντάζει πιο πιθανή η επάνοδός του στο ματς με τη Bologna (21 Φεβρουαρίου) ή στη ρεβάνς με τον Ajax στις 25 Φεβρουαρίου. Ο Trezegol ξεκίνησε την ανάποδη μέτρηση μετά τη χθεσινή μαγνητική τομογραφία που έδειξε βελτίωση και έτσι άρχισε να τρέχει, στο πλαίσιο προσωποποιημένου προγράμματος προπόνησης.
  • Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ο Iaquinta για τον οποίο κανείς δεν είναι σε θέση να πει πότε θα επιστρέψει -τώρα γίνεται λόγος για τα τέλη Φεβρουαρίου και αν...- καθώς αυτό που ξεκίνησε ως μια απλή επέμβαση μηνίσκου εξελίχθηκε σε μια επέμβαησ καθαρισμού του γόνατου και αναμένονται βελτιώσεις...
Η επιστροφή των τραυματιών είναι κομβική για να προχωρήσει ο Zaccheroni στις τακτικές αλλαγές που ήδη άρχισε να δοκιμάζει (άμυνα με τρεις και Caceres, De Ceglie να σπρώχνουν από τα άκρα) και ίσως δούμε στο ματς με τη Livorno...

Pazzini, Mexes ακούγονται για το καλοκαίρι

Παράλληλα, στα media βγαίνουν ονόματα μεταγραφικών στόχων για το καλοκαίρι: ο Pazzini για την επίθεση (η Sampdoria θέλει 20-22 εκ. € αλλά θα δεχόταν να κατεβάσει την τιμή με κάποια ανταλλάγματα, σαν τους De Ceglie, Giovinco) και ο Mexes για την άμυνα (η Roma τον αξιολογεί γύρω στα 12 εκ.)...

Πηγές: Tuttosport, La Stampa

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Pazzini me 20-22 murria??????????????
XAXAXAXA!gia auto katanthsame edo pou katanthsame!na theoroume amauri kai pazzini paiktarades eno kapote eixame zlatan,boksic,vialli ravanelli!mh tuxon kai kanoun tetoio lathos!
oso gia traumatismous:oi giatroi kai oi fusiotherapeutes einai egklimaties!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Στο "Tuttosport" επανέρχονται σήμερα στο θέμα του Vinovo (όπου το αθλητικό μας κέντρο) καταγράφοντας τα στοιχεία για την υγρασία: στην περιοχή του Vinovo είναι αυξημένη κατά 12% σε σχέση με το Torino και αναρωτιούνται πλέον αν αυτό έχει σχέση με τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Παναγιώτης είπε...

Να κάτσουν να βρούνε τι φταίει ώστε να είμαστε έτοιμοι για του χρόνου. Όσον αφορά για τον Pazzini και τα 22 μύρια απλά γελάω! Σωστά τα λέει ο Δημήτρης, έχουμε κάνει μάγκες τους Amaurιδες και τους Meloυς δίνοντας τους τόσα χρήματα, ενώ αξίζουν τα μισά και βγάλε. Έλεος πλέον! Ποιο το νόημα να κάνεις μία μεταγραφή πολλών εκατομυρίων (που δεν αξίζει τόσα άλλωστε), για να εντυπωσιάσεις; Οι Hamsik, Modric και άλλοι σούπερ-σταρ είναι χειρότεροι από αυτά τα λημάρια που έχουμε εμείς; ΕΛΕΟΣ..

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τον Hamsik (που ο Pavel χθες έχρισε επίσημα ως διάδοχό του) τον είδαν τη χρονιά της Β και τελικά τον άφησαν στον Marino της Napoli προτιμώντας Tiago-Almiron...
O Marino, που έχει φύγει από τη Napoli και αρθρογραφεί περιμένοντας, ακούγεται για τη Juventus. Όπως ακούστηκε και ο Corvino που, πάντως, απάντησε ότι μένει στη Fiorentina. Η Juventus χρειάζεται έναν αθλητικό διευθυντή ικανό να βρίσκει παίχτες με μέλλον όταν είναι φτηνοί!