Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Del Piero: θετική σκέψη για τη νίκη

"Θετική σκέψη" ζητά ο capitano από το site του: "στα αποδυτήρια είμασταν πολύ απογοητευμένοι για τη χαμένη νίκη κατά της Lazio. Θα την χαρακτήριζα ακριβώς χαμένη νίκη γιατί πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερα. Για ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού κρατήσαμε στα χέρια μας το παιχνίδι αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλό κάναμε στο παιχνιδι με τη Lazio για να βελτιωθούμε και να ξαναβρούμε επιτέλους το δρόμο προς τη νίκη. Το ξέρω, δεν είναι εύκολο, ιδίως όταν ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τιμωρίες και τραυματισμούς που αναπόφευκτα επηρέασαν την απόδοση. Και δεν θα είναι εύκολο ούτε στην έδρα της Livorno που ήρθε ισόπαλη στο San Siro με τη Milan. Αλλά έχουμε το καθήκον να σκεφτόμαστε θετικά και, προσθέτω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητε ςπου μας επιτρέπουν να το κάνουμε. Επομένως, δεν τα παρατάμε και ξεκινάμε να ξανανέβουμε", αναφέρει ο Alessandro Del Piero που, μετά τη συνομιλία με τον Zaccheroni δείχνει να ανέλαβε και αυτός ένα ρόλο στην επιχείρηση αναστήλωσης του ηθικού.

Πηγή: alessandrodelpiero.com

3 σχόλια:

Stefanos K. είπε...

Katalabainoume oti ta antipala stratopeda exoun simferonta stin juve mas..alla mporei na mas enimerosei kaneis ligo polu ti paizei gia na exoume mia idea gia ta poia einai ta stratopeda kai ti paizei me aytoys?

Un Gobbo ad Atene είπε...

Stefane K., να υποθέσω ότι το σχόλιο σου αναφέρεται στο post για τις νέες συμμαχίες στην Οικογένεια;

Ανώνυμος είπε...

To mono pou den exoun vgei akoma na poune oi dioikhsh kai oi paiktes einai oti tha kanoume diallogusmo,tama,group therapy,epiklhsh ston theo ilio(alla indianoi) mpas kai paroume kam ia nikh me to titanomegisto livorno!are katakahmernh juve!
dimitris thess