Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Η Primavera παίζει αύριο για την πρόκριση

Μετά την τριάρα με την οποία άνοιξε το 62ο Viareggio, η Primavera ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι του Ομίλου, αύριο το απόγευμα, με αντίπαλο τη Vicenza που χθες κέρδισε με 4-2 τη Livorno. Νικώντας, η ομάδα του Luciano Bruni κατοχυρώνει την 1η θέση που την φέρνει κατευθείαν στο δεύτερο γύρο.
Στο πρωτάθλημα Primavera, η Vicenza αγωνίζεται στον Όμιλο Β, εκεί όπου προηγείται η Milan με 4η την Inter, και με 8 βαθμούς σε 16 παιχνίδια, είναι στην τελευταία θέση μαζί με την Padova που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο... Οι μικροί bianconeri δεν θα έχουν και πάλι τον Fausto Rossi, που επέστρεψε στο Τορίνο για να υποβληθεί σε θεραπεία για τον μυϊκό τραυματισμό του ενώ θα τους λείψει και ο capitan Marrone ο οποίος θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής για την αποβολή στο πρώτο παιχνίδι.

Από τη φάση των "16" ως τον τελικό

Στην πρώτη φάση του τουρνουά υπάρχουν 12 Όμιλοι χωρισμένοι σε δυο γκρουπ, Α και Β. Στο δεύτερο γύρο προκρίνονται οι έξι πρώτες κάθε γκρουπ και οι δυο καλύτερες δεύτερες, συνολικά 16 ομάδες. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του γκρουπ Α θα σχηματίσουν το γκρουπ 1 ως επικεφαλής σειράς ενώ η πέμπτη και έκτη πρώτη ομάδα του γκρουπ Α, μαζί με τις δυο δεύτερες, θα περάσουν στο γκρουπ 2 για να κληρωθούν ως ζευγάρια με τις πρώτες τέσσερεις του γκρουπ Β. Σε αυτή τη δεύτερη φάση, τα οκτώ ζευγάρια που θα σχηματιστούν θα δώσουν αγώνας νοκ άουτ στις 9 Φεβρουαρίου. Τα προημιτελικά θα διεξαχθούν στις 11 Φεβρουαρίου, στις 13 Φεβρουαρίου τα ημιτελικά και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου ο τελικός.

Πηγές: Juventus.com, torneoviareggio.it, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: