Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Primavera: βήμα πρόκρισης με τεσσάρα!

Βήμα πανηγυρικής πρόκρισης στην επόμενη φάση του Viareggio έκανε η Primavera: μετά το 3-0 επί της Legia στον πρώτο αγώνα, σήμερα ήρθε ένα εξίσου καθαρά 4-0 επί της Vicenza που έφερε τους μικρούς bianconeri στην κορυφή με 6 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 7-0. Έτσι, ο mister Bruni θα έχει τη δυνατότητα να βάλει όσους χρησιμοποίησε λιγότερο, στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης, την Παρασκευή κατά της Livorno που σήμερα ήρθε ισόπαλη με τη Legia 1-1. Στην Primavera αρκεί ένας βαθμός για να πάρει και τυπικά την πρόκριση.

Δυο γκολ ο Belcastro, τρίτο ο Immobile,
πρώτο γκολ in bianconero ο Fischnaller

Σήμερα το απόγευμα ήταν σειρά του Belcastro να βάλει δυο γκολ (στο 7' από πάσα του Immobile και στο 53') ενώ ο Immobile σημείωσε το τρίτο του γκολ στο τουρνουά, γράφοντας το 2-0 στο 30' από πάσα του Yago ο οποίος είχε δοκάρι στο 41'. Κοντά στο γκολ έφτασε και ο Serino με την έναρξη του δευτέρου μέρους ενώ το πρώτο του γκολ in bianconero σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Fischnaller και μάλιστα 9' αφότου μπήκε ως αλλαγή. Ο Immobile έχει τεθεί επικεφαλής των σκόρερ του τουρνουά μαζί με τους Beretta (Milan) και Pettinari (Roma) που παίζουν αύριο.
Η σύνθεση της ομάδας σήμερα: Pinsoglio, Bamba, Silvestri, De Paola, Serino, Alcibiade, Pirrotta (64' Fischnaller), Esposito (75' F.Boniperti), Yago, Belcastro, Immobile (59' Terrazzino). Αναπληρωματικοί: Kirev, Romano, Ferrero, Crivello, G.Giovinco, Libertazzi. Έλειπαν ο τιμωρημένος Marrone, ο τραυματίας Fausto Rossi και ο Giandonato τον οποίο κράτησε η πρώτη ομάδα στο Vinovo...
Pessotto: εξαιρετικό παιχνίδι, μπράβο παιδιά

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Gianluca Pessotti, συντονιστής του Νεανικού Τομέα: "πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι. Τα παιδιά ήταν προσεχτικά σε όλο το πρώτο μέρος και δεν επαναπαύθηκαν ποτέ, ήταν πολύ καλοί γι' αυτό. Σήμερα, το βαρύ γήπεδο μπορούσε να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, αντίθετα μου άρεσαν εκείνα τα παιδιά, όπως ο Immobile και ο Yago που είχαν ανάγκη να βελτιώσουν την κατάσταση. Τώρα η πρόκριση είναι πραγματικά κοντά, δεδομένης και της διαφοράς τερμάτων μας και σε κάθε περίπτωση είμαι βέβαιος ότι θα αντιμετωπίσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Livorno".

Bruni: είμαι πολύ ικανοποιημένος

Ικανοποιημένος, φυσικά, εμφανίστηκε και ο mister Bruni: "σήμερα πήγαν πραγματικά καλά. Μου άρεσαν κυρίως η νοοτροπία και η προσοχή, όπλα σημαντικά για να προχωρήσεις σε αυτό το τουρνουά. Είμαστε πραγματικά ένα βήμα από την πρόκριση και την Παρασκευή κατά της Livorno θα μπορώ να κάνω κάποιες αλλαγές. Για να επανέλθει όποιος έπαιξε περισσότερο αλλά και για να δώσω την δυνατότητα, που αξίζουν, και στα άλλα παιδιά να κατέβουν στο γήπεδο".

Βήμα πρόκρισης και για Inter, Torino, Empoli

Μετά και το δεύτερο ματς, στο Γκρουπ Α επικεφαλής στους Ομίλους τους με δυο νίκες έχουν τεθεί: Juventus, Inter, Torino και Empoli. Αντίθετα, στην κορυφή αλλά με 4 βαθμούς (μια νίκη μια ισοπαλάι) βρίσκονται: Siena και Palermo. Η δεύτερη αγωνιστική για τους 6 Ομίλους του Γκρουπ Β θα γίνουν αύριο.

Πηγές: Juventus.com, torneoviareggio.it, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: