Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Μεταγραφικές κινήσεις και μηνύματα

Ταξίδι στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με την "Τuttosport" ετοιμάζουν οι Bettega-Secco με στόχο να εξαγοράσουν τον Caceres πετυχαίνοντας μια σημαντική έκπτωση, ακόμα και 50% στην τιμή που είχε οριστεί στη ρήτρα δανεισμού (12-13 εκ.). Ελπίζουν να το πετύχουν μιας και ο Guardiola δεν υπολογίζει το νεαρό Ουρουγουανό.

Αιχμές Bettega προς
Moggi μέσω Caliendo;


Η εφημερίδα, όμως, προβάλλει ως κύριο θέμα μια άλλη σχετική είδηση, μια συνέντευξη που στέλνει μηνύματα και δείχνει διαθέσεις και παρασκήνιο: ο Antonio Caliendo, ιστορικός ατζέντης του Trezeguet (που έχει κινήσει Maradona και Baggio) συναντήθηκε με τη διοίκηση και στη συνέχεια έδωσε τη συνέντευξη όπου υποστηρίζει πως το μεταγραφικό κόλπο του χειμώνα είναι ο Candreva και ότι η διοίκηση και ειδικά Bettega και Secco κινούνται σε πολλά μέτωπα και για το καλοκαίρι θα έχουν 40-50 εκ. € στην διάθεσή τους.
Ο Caliendo, όμως, μπαίνει και σε ένα άλλο θέμα: στηρίζει, "κόντρα στο ρεύμα", όπως αναγνωρίζει, τη διοίκηση και μάλιστα τα βάζει "με τους πρώην (διοικούντες) που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και κατηγορούν τη σημερινή" (εννοεί τον Moggi) λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζουν ό,τι καλό έγινε ως τώρα αλλά και κάτι άλλο: ότι "λίγοι γνωρίζουν ότι πίσω από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά κόλπα της 15ετίας βρίσκεται ο Bettega ενώ υπήρχαν άλλοι που αγόραζαν Ουρουγουανούς, πληρώνοντας το βάρος τους σε χρυσό, που μετά έπαιζαν δυο-τρία παιχνίδια. Και μετά κάνει τον μάγο στην τηλεόραση", είπε ο Caliendo που κατέληξε στοιχηματίζοντας και στην εξέλιξη του Diego...

Molinaro συν λεφτά για τον Mexes;

Σε αυτό το πλαίσιο, εξακολουθεί να γράφεται το όνομα του Mexes ως μεταγραφικού στόχους και μάλιστα με τη σκέψη μιας ανταλλαγής με τον Molinaro, που αρέσει στον Ranieri ο οποίος τον χρησιμοποιούσε σταθερά, συν 3 εκ.

Πηγή: Tuttosport

1 σχόλιο:

Παναγιώτης είπε...

Πρώτον θεωρώ σημαντικότατη την προσθήκη (με μεταγραφή) του Caceres στην ομάδα. Πιστεύω ότι φέτος, όσο αγωνίστηκε, ήταν από τους παίκτες με το περισσότερο πάθος και πρόσφερε (μέσα στο όλο χάλι που είμασταν) όσο μπορούσε. Είναι και σε εξαιρετική ηλικία, μη ξεχνιόμαστε.

Από εκεί και πέρα ειλικρικά δεν μπορώ να καταλάβω που θα βρεθούν αυτά τα χρήματα που αναφέρονται στο ρεπορτάζ για την καλοκαιρινή περίοδο, γνωρίζοντας ότι είμαστε μέσα οικονιμικά την φετινή περίοδο.

Μεταγραφικό κόλπο του χειμώνα ο Candreva; Ας το ελπίσουμε... αν και δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Για τον Diego το πιστεύω ότι μπορεί να ανακάμψει, τον έχω πολύ ψηλά από την μέχρι τώρα πορεία του στην Werder. Χρειάζεται έναν καλό προπονητή να του δώσει να καταλάβει τον ρόλο στην ομάδα.

Τέλος, ποτέ δεν συμπάθησα αυτόν τον Mexes. Τον θεωρώ πολύ μεγάλο καθίκι και όχι ιδιαίτερα καλό παίκτη. Σίγουρα δεν είναι το στυλ ποδοσφαιριστή που θέλω να έχει δίπλα του ο Chiellini. Χίλιες φορές θα προτιμούσα ένα βαρύ κορμί, ο οποίος θα είναι ισοπεδωτικός στην άμυνα. Θα ήθελα να δω τον Naldo στα ασπρόμαυρα πάντως, δεν είναι και πολύ ακριβώς. Πρώτα από όλα θα ήθελα να δω τον επόμενο προπονητή μας όμως. Οψόμεθα κύριοι...