Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ρεαλισμό υποδεικνύει ο Buffon

Ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Buffon στα μικρόφωνα του "Sky Sport 24" όσον αφορά τη Juventus αλλά και τον εαυτό του:
  • "Βλέποντας την απόσταση από την τρίτη (σ.σ. Roma, +9) και την πέμπτη (Palermo, -1) χρειάζεται ακόμα να κοιτάμε πίσω μας παρά μπροστά"
  • Ο τραυματισμός του θέτει σε κίνδυνο την παρουσία του στο Μουντιάλ; "Απολύτως όχι, ευτυχώς χτύπησα τη σωστή στιγμή"...
Σε αυτό το πλαίσιο, όμως, πέταξε και μια ατάκα μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν του επισημάνθηκε ότι με τόσους τραυματισμούς δεν είδαμε ακόμα την πραγματική Juve. "Τι πρέπει να γίνει;" ρωτήθηκε. "Να πουληθεί ο Buffon και να αγοραστεί ένας νεότερος τερματοφύλακας", απάντησε χαμογελώντας... Και άντε να καταλάβεις αν το εννοεί για τον εαυτό του ή για άλλους...
Στην ίδια συνέντευξη ο Buffon εκτίμησε ότι αν η Inter συνεχίσει στην Ευρώπη, Milan και Roma θα μπορούν να την παρενοχλήσουν, μίλησε θετικά για τον Zaccheroni και για το χθεσινό ματς με τον Ajax ενώ αναφερόμενος στη δυσαρέσκεια του Diego για την ανατικατάστασή του (αναλυτικά η αντίδρασή του μέσω του site εδώ), είπε: "όταν μια ομάδα ξεπερνά μια μαύρη στιγμή όπως κάναμε εμείς, δεν δημιουργούνται προβλήματα σαν αυτό. Δεν του μίλησα αλλά είναι κάποιος που νοιάζεται πολύ για την κοινή υπόθεση".

Gigi-Alena: "ενωμένοι περισσότερο από ποτέ"

Eκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του, ο Buffon βρέθηκε μετά από μια δεκαετία, όπως επισήμανε, με την Alena (Seredova) σε επίδειξη μόδας για να επιδείξουν μαζί αυτό που είπαν σε σχέση με τις φήμες που δημοσιεύτηκαν: "είμαστε καλά μαζί, ενωμένοι περισσότερο από ποτέ", είπαν μαζί μετά το ξέσπασμα της Alena τις προάλλες που διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε επεισόδιο Buffon-Amauri εξαιτίας της (αναλυτικά εδώ).

Πηγές: Tuttosport, Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: