Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Primavera: 4-0 τη Livorno και πανηγυρική πρόκριση με τρεις νίκες και 11-0 τέρματα

Τρίτη νίκη, μηδέν γκολ παθητικό και πανηγυρική πρόκριση της Primavera στην επόμενη φάση του 62ου Viareggio. Η ομάδα του Bruni που, όπως είχε πει μετά το προηγούμενο παιχνίδι, άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα, επικράτησε καθαρά με 4-0 επί της Livorno και με αυτό το συνολικό 11-0 προκρίνεται, λόγω διαφοράς τερμάτων, ως δεύτερη καλύτερη πρώτη από τους 6 Ομίλους του Γκρουπ Α πίσω από την Empoli που σήμερα μόνο κέρδισε με... 9-0 την Olbia και έφτιαξε διαφορά τερμάτων 14-2...
H ομάδα που κέρδισε σήμερα

Kirev, Romano, Crivello (74' Serino), Alcibiade, Ferrero, Silvestri, Fischnaller, Pirrotta, Libertazzi, Giovinco (71' Belcastro), Boniperti. Αναπληρωματικοί: Piccolo, De Paola, Bamba, Yago, Immobile, Terrazino, Esposito.
Δυο γκολ ο Fischnaller, από ένα Libertazzi και Belcastro

Παίζοντας κάτω από δυνατή βροχή, η Juventus προηγήθηκε στο 41' με το νεοαποχτηθέντα Fischnaller, που είχε σκοράρει και στο προηγούμενο παιχνίδι. Η μπαλιά έγινε από τον Libertazzi που σημείωσε το δεύτερο γκολ. Αμέσως νετά το 1-0, πάντως, η Livorno έφτασε κοντά στο τέρμα αλλά ο επόπτης υπεδειξε οφσάιντ και το τέρμα δεν μέτρησε. Στο δεύτεροι μέρος, στο 76', επέλαση του Alcibiade, η μπάλα στον Libertazzi και 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, πάλι ο Libertazzi έβγαλε μπαλιά για τον Fischnaller: 3-0 και ο νεαρός από το Νότιο Τυρόλο έφτασε τον Immobile, που καθόταν στον πάγκο, στα 3 γκολ. Στο 82', ο Fischnaller ξέφυγε από δεξιά και έβγαλε μπαλιά για τον Belcastro που έγραψε το τελικό 4-0. To μόνο αρνητικό ήταν το γεγονός ότι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Pirrotta που έτσι δεν θα είναι στην διάθεση της ομάδας στο επόμενο, νοκ άουτ, παιχνίδι.
Bruni: κάναμε μόνο το πρώτο βήμα

(Update) Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο mister της Primavera Luciano Bruni: "είμαι ικανοποιημένος και από τη δημερινή δοκιμή. Έδωσα χρόνο σε όποιον είχε αγωνιστεί λιγότερο και τα παιδιά συμπεριφέρθηκαν καλά, κυρίως στο δεύτερο μέρος. Βρήκαμε τον αγωνιστικό χώρο πολύ βαρύ και ξοδέψαμε τόση ενέργεια αλλά τώρα μας περιμένουν τρεις μέρες ξεκούρασης και θα έχουμε χρόνο να ανακτήσουμε δυνάμεις. Η πρώτη φάση πήγε καλά αλλά κάναμε μόνον το πρώτο βήμα, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να κάνουμε. Η κλήρωση; Περιμένουμε τη Δευτέρα το βράδυ, ό,τι αξίζει ο ένας αντίπαλος, αξίζει και ο άλλος".
Προκρίθηκαν, πίσω από τη Juventus,
Inter, Torino, Palermo


Καθώς τα παιχνίδια των έξι Ομίλων του Γκρουπ Β θα γίνουν αύριο, από το Γρουπ Α, εκτός από τις Empoli και Juventus, πίσω τους προκρίνονται: Inter (9 βαθμοί, 9-0), Torino (6-1), Palermo (7 βαθμοί, 7-0) ενώ από το Sampdoria-Club Nacional θα εξαρτηθεί αν θα προκριθεί η Siena (έχει 5 βαθμούς μετά τα 3 ματς) ή η Club Nacional που έχει 3 σε 2 παιχνίδια.

Πηγές: Juventus.com, torneoviareggio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: