Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ξεκινά το 62ο Viareggio με την Primavera

Ως περυσινή τροπαιούχος, η Primavera bianconera παίζει σήμερα το απόγευμα το εναρκτήριο ματς του 62ου Viareggio με αντίπαλο την πολωνική Legia Warszawa -το ματς, που θα διεξαχθεί στο "Torquato Bresciani" του Viareggio και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Rai Sport+, θα σφυρίξει ο διεθνής διαιτητής Gianluca Rocchi. Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και ο άλλος αγώνας του Ομίλου, ανάμεσα σε Livorno και Vicenza.

Θα λείψει ο Fausto Rossi, τουλάχιστον για σήμερα

Στην ομάδα του Bruni επανήλθαν Pinsoglio, Marrone και Yago που ήταν με την πρώτη ομάδα στο Τορίνο και ο μόνος που είναι νοκ άουτ, για το πρώτο ματς, είναι ο ταλαντούχος Fausto Rossi που στην ομάδα ελπίζουν να ξεπεράσει τις μυϊκές ενοχλήσεις εγκαίρως για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα επόμενα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα, για την Τετάρτη με τη Vicenza και την Παρασκευή με τη Livorno.

Έξι Viareggio στην τροπαιοθήκη της Juventus

H Juventus έχει κατακτήσει 6 φορές το τουρνουά (2009, 2005, 2004, 2003, 1994, 1961), μαζί με την Dukla Praha τις περισσότερες μετά τη Milan και τη Fiorentina που το έχουν κερδίσει από 8 φορές. Ακολουθούν Inter και Torino με 5 τρόπαια, η Sampdoria με 4, η Roma με 3, Genoa και Lanerossi με 2 και Bari, Bologna, Brescia, Cesena, Empoli, Juventud (Ουρουγουάη), Napoli, Partizan Beograd και Sparta Praha από μία φορά.

Πηγές: Juventus.com, viareggiocup.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: