Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Η πιο γερασμένη ομάδα...

Με δώδεκα παίχτες που έχουν περάσει τα 30 -δεκαπέντε [1] αν συνυπολογιστούν Grygera, Amauri και Poulsen που σύντομα θα σβήσουν τα τριάντα κεράκια- η Juve είναι η πιο γερασμένη ομάδα της Serie A... To θετικό είναι ότι η μεσαία γραμμή της -Sissoko, Marchisio, Diego και Giovinco αλλά και ο Felipe Melo (που είναι 27)- κινούνται σε άλλες ηλικίες: under 25...

Οι εφημερίδες γράφουν: Mexes, Pazzini, Vargas

αλλά και κοσμικού χαρακτήρα συνάντηση του J.Elkann
στη Γερμανία με κρυφή ατζέντα για τον Ribery...

Η προσεχής σεζόν είναι, έτσι και αλλιώς, χρονιά ριζικής ανανέωσης του δυναμικού της ομάδας. Οπότε οι εφημερίδες, και όσοι, παράγοντες αλλά και αζτέντηδες, παίζουν με τις διαρροές κυκλοφορούν το ένα όνομα μετά το άλλο: Mexes, Pazzini, Vargas (αυτόν τον συνδέουν με την έλευση του Prandelli). Χθες βγήκε και η "Leggo", πανεθνικής εμβέλειας free press και σήμερα ακολούθησε η "Corriere dello Sport" και πρόβαλλαν άλλο ένα "ονειρεμένο" πρωτοσέλιδο: Ribery... Ο John Elkann θα πάει λέει στη Βαυαρία για τα 70ά γενέθλια του Hubert Burda και εκεί θα είναι όλη η αφρόκρεμα της Γερμανίας, και ο Rummenigge (τον οποίο φέρεται να ενημέρωσε ήδη ο Bettεγα) με τους υπόλοιπους παραγοντες της Bayern οπότε, λένε τα δημοσιεύματα, θα γίνει μια συζήτηση, μια προσπάθεια για τον Γάλλο που αποτελεί, πάντως, τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Βarcelona... Βέβαια, το ξαναείπαμε, αυτές οι δουλειές δεν γίνονται έτσι, με χαρτοπόλεμο που είναι και των ημερών...

Επαφές και πρόταση στον Palladino;

Η εφημερίδα "Ιl Secolo XIX" της Γένοβας υποστηρίζει ότι υπήρξε συνάντηση του ατζέντη του Palladino, Beppe Bozzo με τους παράγοντες της Juventus για να εξεταστεί η επιστροφή του παίχτη (που είναι σε καθεστώς συνδιοκτησίας με τη Genoa) στο Τορίνο: σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ετοιμαστεί συμβόλαιο ως το 2014. Να επισημανθεί, πάντως, ότι κάθε φορά που η Juventus παίζει με κάποια ομάδα, οι εφημερίδες γεμίζουν δημοσιεύματα μεταγραφικού χαρακτήρα που αφορούν παίχτες οι οποίοι αγωνίζονται στην εκάστοτε αντίπαλο της Juve και θα μπορούσαν να έρθουν στο Τορίνο...

[1] Οι άνω των 30: Buffon, 32, Chimenti, 40, Manninger, 33, Cannavaro, 37, Grosso, 33, Grygera, 30 (τον Μάιο), Legrottaglie, 34, Zebina, 32, Camoranesi, 34, Poulsen, 30 (στις 28 Φεβρουαρίου), Salihamidzic, 33, Amauri, 30 (τον Ιούνιο), Del Piero, 36 (το Νοέμβριο), Iaquinta, 31, Trezeguet, 33. Οι κάτω των 30: Kirev, 21, Caceres, 23, Chiellini, 26, De Ceglie, 24, Candreva, 23, Diego, 25, Yago, 20, Giovinco, 23, Marchisio, 24, Melo, 27, Sissoko, 25, Paolucci, 24.


Πηγές: Tuttosport, Corriere dello Sport, TMW, Juventus.com

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

cannavaro,grosso,zebina,grygera,legrottaglie,chimenti,salihamizic,amauri,poulsen na teleionoun apo thn juve to suntomotero dunaton.den einai se thesh na prosferoun tipota!ante ghrokomeio giname!
dimitris thess

Ανώνυμος είπε...

cannavaro,grosso,zebina,grygera,legrottaglie,chimenti,salihamizic,amauri,poulsen na teleionoun apo thn juve to suntomotero dunaton.den einai se thesh na prosferoun tipota!ante ghrokomeio giname!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Επειδή για κάποιον λόγο στα σχόλια εδώ δεν φαίνονται όλα τα ονόματα, ο Δημήτρης έγραψε και τους "salihamizic,amauri,poulsen" μεταξύ αυτών που θεωρεί ότι πρέπει "na teleionoun apo thn juve to suntomotero dunaton"

Un Gobbo ad Atene είπε...

Προσωπικά, δεν θα συμφωνήσω για τον "Brazzo": ως αλλαγή μπορεί ακόμα να προσφέρει. Και δίνει πολύ καλό παράδειγμα.
Ο Grosso με απογοήτευσε (περίμενα σαφώς περισσότερα) όπως και ο Cannavaro που πίστευα ότι θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Μακάρι να αλλάξει γρήγορα την άμυνα ο Lippi στη Nazionale.