Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Δοαθεσιμότητα Santacroce για τη Juve

Μετά την αρχική αμηχανία και τις συγκρατημένες δηλώσεις, ο Santacroce βγήκε ανοιχτά και δήλωσε τη διαθεσιμότητα να έρθει πετώντας στη Juventus ενώ παράλληλα κάλεσε τον συμπαίκτη του στην "μικρή" Εθνική Paolo De Ceglie να δεχθεί τη μεταγραφή στη Napoli.

Πολύ ζεστός για Ciro Ferrara, Cannavaro

"Όταν διάβασα ότι αρέσω στη Juve, όταν είδα στις εφημερίδες ότι είμαι στο στόχαστρο του Ferrara, δεν το αρνούμαι, ένιωσα περήφανος, πολύ περήφανος", δήλωσε ο Santacroce και έπλεξε το εγκώμιο του Ciro Ferrara επισημαίνοντας ότι "ως πολύ μεγάλος αμυντικός θα μπορούσε να δώσει μια αποφασιστική ώθηση στην επαγγελματική μου ανέλιξη, θα μπορούσε να με βοηθήσει να γίνω ακόμα πιο δυνατός". Κάτι που σημείωσε και όσον αφορά τους Cannavaro και Chiellini: "πιστεύω ότι το να παίξεις δίδυμο με έναν σαν τον Cannavaro θα είναι ένα όνειρο, ή μάλλον, το όνειρο με κεφαλαίο "ο" για κάθε νεαρό αμυντικό. Είναι ένα τοτέμ, ένα μοντέλο για να μιμηθείς και όχι μόνο στο γήπεδο. Ο Fabio είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο", τόνισε επισημαίνοντας πάντως ότι θέλει να μιλήσει πρώτα με τη Napoli για να καταλάβει τι συμβαίνει.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να περάσει στη Napoli o De Ceglie (έχει γραφτεί ότι ενδέχεται να υπάρξει ανταλλαγή των δυο), ο Santacroce είπε ότι ο Donadoni διέβλεψε καλά αποφασίζοντας να τον ζητήσει γιατί είναι "πάρα πολύ δυνατός. Ο Paolo θα τους εκπλήξει και θα τους πείσει όλους. Στοιχηματίζω", τόνισε και κάλεσε τον De Ceglie να μην το σκέφτεται...

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: