Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

De Ceglie, Marchisio, Giovinco κλήθηκαν για το Εuro Under 21 της Σουηδίας

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21 που θα διεξαχθεί στη Σουηδία από τις 15 ως τις 29 Ιουνίου με την ανακοίνωση των παιχτών που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Pierluigi Casiraghi. Στον κατάλογο των 23 azzurrini, που θα συγκεντρωθούν μεθαύριο στο Αθλητικό Κέντρο "La Borghesiana" της Ρώμης, υπάρχουν και 3+1 bianconeri: De Ceglie, Giovinco, Marchisio και ο Criscito -σε σχέση με την αρχική, ευρεία, λίστα κόπηκε ο Ariaudo, όπως και ο Macheda της Manchester United. Αναλυτικά:
  • Τερματοφύλακες: Consiglia (Atalanta), Sirigu (Ancona), Seculin (Fiorentina)
  • Αμυντικοί: Andreolli (Sassuolo), Bocchett (Genoa), Criscito (Genoa), De Ceglie (Juventus), Marzoratti (Empoli), Motta (Roma), Pisano (Cagliari), Ranocchia (Bari)
  • Μέσοι: Abate (Torino), Candreva (Livorno), Cerci (Atalanta), Cigarini (Atalanta), Dessena (Sampdoria), Marchisio (Juventus), Morosini (Vicenza), Poli(Sassuolo)
  • Επιθετικοί: Acquafresca (Cagliari), Balotelli (Inter), Giovinco (Juventus), Paloschi (Parma)
Πριν τα τελικά, οι azzurrini θα παίξουν ένα φιλικό με τη Δανία στις 9 Ιουνίου. Στο μεταξύ, αύριο συγκεντρώνονται στο Coverciano οι διεθνείς που κάλεσε ο Lippi ενόψει του φιλικού με τη Βόρειο Ιρλανδία (6 Ιουνίου). Θα ακολουθήσει φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία (10 Ιουνίου) και μετά το "Confederations Cup".

Πηγή: Figc

Δεν υπάρχουν σχόλια: