Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ο Ciro Ferrara άφησε την Εθνική και έφτασε στο Τορίνο! Ακολουθεί και ο Marotta: με δελεάζει η Juve! Και η Udinese έτοιμη να δώσει τον D' Agostino!

Ο Lippi είχε πει ότι αν η Juventus ενδιαφερόταν, θα άφηνε τον Ciro Ferrara ελεύθερο το Σάββατο το βράδυ -είναι Παρασκευή μεσημέρι και ο Ciro Ferrara βρίσκεται ήδη καθ' οδόν προς το Τορίνο! (update 2) Γύρω στις 19:00 (18:00, ώρα Ιταλίας) ο Ciro πέρασε την πόρτα των γραφείων της Juventus για να υπογράψει, συνοδευόμενος από τον Maddaloni και τον Sormani, βοηθούς του τις δυο βδομάδες που οδήγησε τη Juventus στο Champions League και συνεργάτες του από την Primavera!
Το μεσημέρι, μετά το δείπνο, ο Ciro έλαβε το "πράσινο φως" από την Ιταλική Ομοσπονδία (Figc) και αφήνει τη θέση του στην Squadra Azzurra για να αναλάβει τη Juventus, όπως θεωρείται δεδομένο από χθες. Από ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση με τον Lippi να επαναλαμβάνει: "αν έχει την τύχη να προπονήσει τη Juve, δεν θα έρθει με μας στη Νότιο Αφρική (σ.σ. στο Confederation's Cup) και δεν θα τον αντικαστήσουμε με άλλον βοηθό ούτε για του χρόνου"...
"Τον έβλεπα ταραγμένο όπως κάποιος που περιμένει να γεννήσει", αποκάλυψε από το Coverciano, το προπονητικό κέντρο της Εθνικής, ο Legrottaglie που τώρα πια βλέπει scudetto: "πρώτα κατακτήσαμε την 3η θέση, μετά τη 2η, επομένως αναγκαστικά την επόμενη χρονιά νικάμε εμείς"!

Επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον Blanc
ο Marotta: δελεαστική η Juventus...

(Update) Καθ' οδόν, με πιο αργά βήματα, βρίσκεται και ο Beppe Marotta που προορίζεται για γενικός διευθυντής: μιλώντας στον "Sky" επιβεβαίωσε τη χθεσινή συνάντηση με τον Blanc στο Μιλάνο. "Με δελεάζει, αυτό το ενδιαφέρον. Έχω ένα σημαντικό δεσμό με τη Samp όπου έχω ένα σημαντικό καθήκον και είμαι αναποφάσιστος", συμπλήρωσε -η δήλωση ερμηνεύεται βς προάγγελος της τελικής συνεννόησής του με τον πρόεδρο της Sampdoria, Garrone για να πάρει το "ελεύθερο" να έρθει στο Τορίνο -λέγεται ότι ζήτησε μια βδομάδα καιρό για να κλείσει κάποιες εκκρεμότητες.

Pozzo: δεν θα συγκρατήσω τον D' Agostino στην Udinese
Ζητά Paolucci, Lanzafame αλλά και Giovinco...

(Update 2) Καλά νέα και συο μεταγραφικό πεδίο. Ο Pozzo, αφεντικό της Udinese δήλωσε ανοιχτά ότι "δεν θα συγκρατήσει τον D' Agostino: ζητάω ανταλλάγματα ικανά για να αντιμετωπίσουμε την αναχώρηση ενός πυλώνα της Udinese όπως ο D' Agostino", είπε. Χαρακτηρίζοντας τον παίχτη ως έναν από τους καλύτερους μέσους της Ευρώπης, ο Pozzo ζήτησε τον Paolucci και τον Lanzafame (που τους δίνει η Juventus) αλλά και τον Giovinco μιας και η Udinese ενδέχεται να χάσει και τον Di Natale... Ο ατζέντης του Giovinco μόλις σήμερα το πρωί είχε επαναλάνει, προφανώς όχι τυχαία, ότι το "ατομικό μυρμήγκι" δεν έχει καμιά πρόθεση να φύγει από τη Juventus...

Πηγή: Gazzetta dello Sport, La Stampa, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: