Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Η Juve πήρε τον Paolucci: ξεπαγώνει η διαπραγμάτευση για τον D' Agostino;

Μετά τον Lanzafame που η Juve άφησε χθες στο Παλέρμο (και σήμερα δήλωσε πως θέλει να καταπλήξει τον Zenga, το νέο του προπονητή), άλλος ένας από τους παίχτες που ακουγόταν ως αντάλλαγμα για τον D' Agostino, o Michele Paolucci φαίνεται να βγαίνει από την αγορά: αργά το απόγευμα η Juventus έδωσε 3,5 εκατ. και πήρε πίσω το 50% του παίχτη που φέτος αγωνίστηκε (και σκόραρε) με την Catania. Η κίνηση θεωρείται ενδεικτική ενός ξεπαγώματος της διαπραγμάτευσης για τον D' Agostino που, μετά το απότομο χθεσινό φρενάρισμα, γράφεται ότι θα έπρεπε να ξεκινήσει και πάλι την επόεμνη βδομάδα. Η Juventus βάζει στο τραπέζι των διπαραγματεύσεων το νεαρό Pasquato και τον Almiron.

Άλλον ένα χρόνο σε Samp, Napoli οι Mirante, Zalayeta

Πάντως, ο Paolucci είναι ο μόνος από τους παίχτες της Juventus που βρισκόταν σε καθεστώς συνιδιοκτησίας και επέστρεψε (ο ίδιος έχει πει ότι η Juventus θα το μετανιώσει αν δεν τον αξιοποιήσει). Αντίθετα ανανεώθηκε για ένα χρόνο η συνδιοκτησία του Antonio Mirante με τη Sampdoria (και μένει εκεί) όπως και του Marcelo Zalayeta που παραμένει στη Napoli αλλά είναι γνωστό ότι οι δυο ομάδες αναμένουν πρόταση από την Ισπανία για τον παίχτη.
Αντίθετα, παραχωρηθηκαν στις ομάδες όπου αγωνιζόταν: ο Guzman στην Piacenza, ο Volpato στη Bari και ο Del Prete στη Siena.
Στις κλειστές προσφορές που ανοίγουν την Δευτέρα 29, πήγε μόνον η περίπτωση του Rizza, αμυντικού σε συνιδιοκτησία με τη Livorno.

Πηγές: Juventus.com, TMW, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: