Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Η Juve ζήτησε τον G.Rossi!

H Juventus ζήτησε επίσημα τον Giuseppe Rossi από τη Villareal αλλά και τον Diarra από τη Real ενώ περιμένει τα ιατρικά νέα του Molinaro για να καταλήξει στο τι θα κάνει με τον De Ceglie ("μπορεί να μείνει", λέει ο ατζέντης του) και πώς θα κινηθεί για την ενδεχόμενη απόκτηση του Dossena ή του Grosso -ο ατζέντης του Dossena αποκάλυψε ότι ακριβώς από τις εξετάσεις του Molinaro, που θα γίνουν αύριο, εξαρτά η Juventus τις κινήσεις της...

15 εκ. και Trezeguet ζητά η Villareal
Δανεικό θέλει η Juve τον Diarra

Στη σημερινή συνάντηση του αθλητικού διευθυντή της Juventus Alessio Secco με τη διοίκηση της Villareal, οι Ισπανοί ζήτησαν τον Trezeguet και 15 εκ. για τον Giuseppe Rossi, πρόταση που η Juventus θα μελετήσει. Πάντως, σύμφωνα με όσα διέρρεσαν ως τώρα, αυτό το ποσό θα μπορούσε να καλυφθεί από τους μισθούς του Γάλλου που θα εξοικονομηθούν.
Όσον αφορά τον Diarra, όπως είχε προαναγγελθεί o Secco ζήτησε το δανεισμό του με προοπτική εξαγοράς του χρόνου αλλά η Real προτιμα, αν είναι να τον δώσει να τον παραχωρήσει άμεσα οριστικά.
Μετά τις συναντήσεις στην Ισπανία, ο Secco επιστρέφει στο Τορίνο για συνεννοήσεις.
Χρειάζονται 18 εκατ. μετρητά

(Update 18/6) Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Villareal παραλλήλισε τον Rossi με τον Kaka': "δεν παραχωρείται αλλά και ο Kaka' δεν παραχωρείτο...", είπαν στον Secco και κοστολόγησαν τον 22χρονο διεθνή 25 εκ. και 7 τον Trezeguet για τον οποίον είπαν, δημοσίως, ότι "είναι μεγάλος παίχτης", μια δήλωση που εκτιμήθηκε ότι δείχνει ότι υπάρχουν περιθώρια συζήτησης.
O Tiago θέλει να μείνει

Και ξαφνικά προέκυψε ...νέος παίχτης στη μεσαία γραμμή: ο Ιταλός ατζέντης του Tiago Roberto Calenda, αφού δήλωσε πως δεν υπάρχουν νεότερα και συγκεκριμένες προσφορές από άλλες ομάδες, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Πορτογάλος μπορεί να παραμείνει στη Juve προσπαθώντας να καθιερωθεί -ενδεχομένως ο Tiago να εκτιμά ότι με το ρόμβο έχει περισσότερες πιθανότητες...

Πηγές: Tuttosport, Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: