Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Cobolli Gigli: θέλουμε τον D' Agostino. Σημαία μας ο Del Piero, θα μείνει! Ο Rossi; Πρέπει να καταλάβουμε ποιά είναι η τιμή του...

Τη θέληση της Juventus να πάρει τον D' Agostino καθώς και το ενδιαφέρον της για τον G.Rossi τόνισε ο πρόεδρος της Juventus, Giovanni Cobolli Gigli ο οποίος παράλληλα προανήγγειλε ότι "για την ανανέωση του Del Piero θα συζητήσουμε μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Είναι η σημαία μας και θα μείνει", τόνισε σημειώνοντας ότι το θέμα δεν αγχώνει ούτε το σύλλογο ούτε τον capitano.

(Update) Οι δηλώσεις του προέδρου

Θέλουμε εμείς, η Udinese, o D' Agostino

"'Εχουμε στο στόχαστρό μας τον D' Agostino και πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε σε συμφωνία", δήλωσε ο πρόεδρος της Juventus, Giovanni Cobolli Gigli θυμίζοντας ότι "πριν μερικές μέρες είχα πει ότι ήμασταν στα μισά του δρόμου και δεν ξέρω αν κάναμε ένα βήμα μπροστά ή πίσω αλλά οι δυο σύλλογοι δείχνουν να συμφωνούν στη θέληση να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή, άλλωστε και ο παίχτης θέλει να έρθει σε μας. Αν θα μιλήσουμε σήμερα; Ο Secco είναι άρρωστος (σ.σ. έχει γραφτεί από χθες ότι έχει 40 πυρετό) και βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου ενώ εγώ δεν νομίζω να συζητήσω", είπε για να συμπληρώσει ότι "τώρα πρέπει να τα βρούμε στα λεφτά".
Όταν ρωτήθηκε για τον Diarra, ότι έχοντας τόσες βδομάδες μπροστά μας για τις μεταγραφές, "αυτή είναι μια από τις εναλλακτικές υποθέσεις, ένας από τους λόγους του ταξιδιού του Secco στην Ισπανία"...

Rossi; Μας αρέσει αλλά "πρέπει να τακτοποιήσουμε
τον Trezeguet ή να καταλάβουμε αν θέλει
να αποδεχθεί να μείνει με κάποιους όρους"...

Ο Cobolli Gigli αναφέρθηκε και στον G.Rossi, τον οποίο χαρακτήρισε "πολύ μεγάλο παίχτη": "αρχικά δεν ήταν στον προγραμματισμό μας γιατί πρώτα πρέπει να βρούμε μια σωστή τακτοποίηση για τον Trezeguet και πάντως να καταλάβουμε αν θέλει να αποδεχθεί να μείνει με κάποιους όρους", διαμήνυσε εξηγώντας ότι αυτοί έχουν αν κάνουν με το να μην είναι σταθερά βασικός. Στο ερώτημα αν υπάρχει ενδεχόμενο ο Γάλλος να πάει στη Viallareal, ο Cobolli Gigli τόνισε ότι "είναι αναγκαίο να επαληθεύσουμε αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις".
Ειδικά για τον Rossi ο Cobolli Gigli τόνισε ότι πρέπει να δούμε ποιά είναι η πραγματική του τιμή και εξήγησε ότι μετά το ματς της Εθνικής με τις ΗΠΑ θα στοίχιζε μερικά εκατομμύρια παραπάνω ενώ μετά το ματς με την Αίγυπτο μερικά λιγότερο...
Σε επόμενη ερώτηση για το ενδεχόμενο ανταλλαγής του με τον Van Nistelrooy, ο πρόεδρος δεν θέλησε να αποκλείσει κατηγορηματικά τίποτα αλλά έδειξε ότι είναι ανέφικτο: "στις μεταγραφές όλα μπορούν να υποτεθούν αλλά δεν νιώθω άνετα να το επιβεβαιώσω".
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος αναγνώρισε ότι η άποψη του Del Piero για τις μεταγραφές "μετράει πάντα αλλά πρώτα μετράει εκείνη του Ferrara και μετά οι αποφάσεις των Blanc και Secco".

Πηγή: Corriere dello Sport, Gazzetta dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: