Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Ο Trezeguet προπονήθηκε με την ομάδα και ετοιμάζεται να επανέλθει τέλη Ιανουαρίου

Τέλος Ιανουαρίου ο Trezeguet θα έπρεπε να ξανατεθεί στη διάθεση του Ranieri: αυτή είναι η ευχάριστη είδηση της ημέρας που ανακοινώθηκε μέσω του site της ομάδας.
O Γάλλος φορ, που το πρωί προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, χθες υποβλήθηκε σε προγραμματισμένο κοντρόλ στην Perugia, μαζί με τους Zebina, Knezevic και Salihamidzic. Για όλους τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Ειδικά στον Trezegol δόθηκε "εξιτήριο" από τη φάση αποκατάστασης και έτσι μπορεί σταδιακά να ξεκινήσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Δεδομένου ότι τηρήθηκαν οι προβλεπόμενοι χρόνοι αποκατάστασης, εκτιμάται ότι στα τέλη Ιανουαρίου θα μπορούσε να επιστρέψει στην διάθεση του Ranieri, κάτι άλλωστε που προανήγγειλε χθες και ο ίδιος ο προπονητής μετά το ματς με τη Siena.

Έτοιμος ο Tiago, τέλη Φεβρουαρίου ο Zebina

Στο site της Juventus επισημαίνεται ότι και η υγεία του Tiago, ο οποίος σήμερα προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, θεωρείται ότι αποκαταστάθηκε. Όσον αφορά στον εγχειρισμένο Zebina, ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώνει την περίδο της αποκλειστικής φυσιοθεραπείας στην οποία υποβάλλεται στη Φλωρεντία και την επόμενη βδομάδα θα επιστρέψει στο Τορίνο οπότε θα μπορεί να ξεκινήσει να δουλεύει στο γήπεδο. Αγωνιστικά εκτιμάται ότι θα μπορεί να επανέλθει στα τέλη Φεβρουαρίου: "πέρασα από την κόλαση εδώ και τρία χρόνια που πόναγα παντού", είπε ο Γάλλος και εξέφρασε τη φιλοδοξία να επανέλθει στα υψηλότατα επίπεδα του 2004/05 για να συνεχίσει στη Juventus. "Με κράτησαν όρθιο ο αδερφός μου, η οικογένειά μου και η τέχνη", είπε ο Zebina που είναι και ιδιοκτήτης γκαλερί.
Ανάλογες οι εκτιμήσεις με του Zebina έκαναν οι γιατροί και για τον Knezevic.

Από βδομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις ο "Brazzo"
Βελτιώνονται οι Chiellini, Iaquinta, Camoranesi...

Για το Salihamidzic, που μετά το φιλικό με τη Monaco ένιωσε και πάλι ενοχλήσει στο αχίλλειο τένοντα, εκπονήθηκε ειδικό πρόγραμμα. Θα υποβληθεί σε φυσιοθεραπεία και την επόμενη βδομάδα ανακοινώθηκε ότι θα έπρεπε να ξεκινήσει και πάλι να προπονείται στο γήπεδο. Τέλος, ανακοινώθηκε ότι "βελτιώνεται η κατάσταση των Chiellini, Iaquinta και Camoranesi, οι οποίοι σύντομα θα τεθούν ξανά στη διάθεση της ομάδας". (update) Μιλώντας στο "Studio Sport", ο γιατρός του συλλόγου Riccardo Agricola εκτίμησε εν' όψει του επόμενου ματς πρωταθλήματος ότι "δυο στους τρεις θα είναι στη διάθεση της ομάδας: ο Chiellini είναι ο πιο σίγουρος, ο Iaquinta είναι σχεδόν σίγουρος, κάπως λιγότερο ο Camoranesi: η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά από εδώ ως την Κυριακή"...

Πηγή: Juventus.com, Goal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: