Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Ranieri: εναντίον της Udinese θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τ' όνειρό μας! Στην αποστολή ο Trezeguet!

"Είμαστε μέσα στο χορό και θέλουμε να χορέψουμε ως το τέλος. Γι' αυτό θα κατεβάσω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, χωρίς να σκεφτώ το turnover": ο Ranieri θέλει τη νίκη με την Udinese, μια "εξαιρετική ομάδα που περνά μια αρνητική περίοδο" που και οι ίδιοι δεν μπορούν να ερμηνεύσουν.
"Έχει παίχτες ποιότητας και θα θέλουν να αντιδράσουν εναντίον της Juventus, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε", προειδοποίησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς ο Ranieri όπου τόνισε δεν κοιτά τι θα κάνει η Inter με την Catania: "δεν σκεφτόμαστε τους άλλους, αλλά τη δική μας απόδοση κόντρα στην Udinese. Εμείς ακολουθούμε το όνειρό μας". Ο Ranieri δεν άνοιξε τα χαρτιά του όσον αφορά τη σύνθεση που θα παρατάξει αλλά σημείωσε με ικανοποίηση ότι άρχισε να ξαναβρίσκει τους τραυματίες...

Προληπτικά έμειναν στο Τορίνο Del Piero και Zanetti

(Update) Όταν ανακοινώθηκε, αργότερα, η σύνθεση της αποστολής, έγινε φανερός ο λόγος της ικανοποίησης: μετά από 4 μήνες, νωρίτερα από όσο υπολογιζόταν μετά την επέμβαση στα δυο γόνατα, επανεμφανίστηκε ο David Trezeguet! Μαζί του επιστρέφει και ο Chiellini, όπως και οι Molinaro και Sissoko που ήταν τιμωρημένοι.
Αντίθετα, δεν πετάνε για το Friuli ο Cristiano Zanetti και ο σκόρερ 8 τερμάτων στην Udinese Alessandro Del Piero, ο μόνος παίχτης της σημερινής ομάδας που έβαλε γκολ και σε κάθε παιχνίδι με διαιτητή τον Paolo Tagliavento ο οποίος θα διευθύνει αύριο βράδυ το ματς. Και οι δυο ανακοινώθηκε από το site της ομάδας ότι μένουν πίσω προληπτικά για να ξεπεράσουν μικρές θλάσεις, στο δεξί γόνατο ο capitano, στο δεξί αστράγαλο ο μέσος. Η απουσία του capitano, που είχε ανακοινώσει ότι σκέφτεται ήδη το ματς με την Udinese, δημιούργησε αίσθηση παρά τη σαφή ιατρική εξήγηση του site της ομάδας, τα αθλητικά sites υπαινίχθηκαν ότι σχετίζεται με τη δυσαρέσεια που έδειξε όταν αντικαταστάθηκε με τη Fiorentina... Οι δυο τους, πάντως, είχαν αστειευτεί πάνω σ' αυτό, τα δε αθλητικά sites είναι τα ίδια που εμφάνιζαν τον Buffon να έχει πρόβλημαμε την πλάτη την ώρα που ανακοινωνόταν ότι είχε παλώς γρίπη -κάτι που αποδείχθηκε με την επάνοδό του στο γήπεδο μόλις έπεσε ο πυρετός και το σχολίασε και ο ίδιος... (update 2) Τελικά, τα ίδια sites δημοσίευσαν την πληροφορία ότι είχε υπάρξει συνεννόηση του Del Piero με τον Ranieri για να ξεκουραστεί προληπτικά.

Στο γήπεδο θα γιορτάσει ο Buffon τα 31 του!

Εκτός αποστολής παραμένουν οι Manninger, Camoranesi ("χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά") και Tiago, εκτός από τους Salihamidzic, Zebina και Knezevic. Η πλήρης λίστα των 20 έχει ως εξής: 1 Buffon (που αύριο θα γιορτάσει στο γήπεδο τα 31α γενέθλιά του), 3 Chiellini, 4 Mellberg, 8 Amauri, 9 Iaquinta, 11 Nedved, 12 Chimenti, 17 Trezeguet, 18 Poulsen, 19 Marchisio, 20 Giovinco, 21 Grgyera, 22 Sissoko, 27 Ekdal, 28 Molinaro, 29 De Ceglie, 32 Marchionni, 33 Legrottaglie, 41 Ariaudo, 42 Pinsoglio.

Marino: ζηλεύω τη νοοτροπία της Juventus

(Update 3) Στην δική του συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Udinese Pasquale Marino αναφέρθηκε στη δύσκολη στιγμή που περνά η ομάδα του και στο γεγονός ότι το ματς με τη Juventus αποτελεί κίνητρο για όλους για να βγουν από την κρίση αλλά κατέληξε αναγνωρίζοντας ότι "περισσότερο και απο μεμονωμένους παίχτες, αυτο που ζηλεύει στη Juventus είναι η νοοτροπία της, το ομαδικό πνεύμα, αυτή η διάθεση για νίκη που της επέτρεψε να σηκωθεί αμέσως". Την επιθυμία για νίκη είχε εκφράσει ο Di Natale.

Πηγή: Juventus.com, udineseblog.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: