Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Με το μισό πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Primavera: νίκησε 3-1 μέσα στη Σαρδηνία

Αποφασιστικό βήμα για να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου έκανε η Primavera της Juventus κερδίζοντας μέσα στη Σαρδηνία με 3-1 την έκπληξη του τουρνουά Cagliari η οποία, στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Sampdoria...
Η ομάδα του Maddaloni, παρά τις σημαντικές ελλείψεις -έπαιζε χωρίς τον Ariaudo (θλάση στο ντεμπούτο του στη Serie A εναντίον της Lazio), τον Esposito, τον Fausto Rossi, το Nocchi και τον Duravia- επικράτησε άνετα χάρη σε ένα γκολ του Immobile και δυο του Yago, όλα στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι έβαλαν το γκολ της τιμής προς το τέλος του ματς. Η ρεβάνς θα παιχτεί στο Vinovo στις 4 Φεβρουαρίου, ημέρα που η ομάδα ανδρών της Juve θα αντιμετωπίσει τη Napoli για το Κύπελλο.
Το επόμενο ματς της Primavera, για τη 2η αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο το απόγευμα κατά της Bologna, ομάδας που οι 19χρονοι bianconeri έχουν κερδίσει φέτος ηδη τρεις φορές: δυο στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου και μια στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: