Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Η Juve συζητά, πάλι, για τον Zhirkov;

Η Juventus προσπαθεί να βρει μια καλή αλλαγή του Grygera (μιας και ο Zebina θέλει ακόμα κάποιους μήνες για να επανέλθει) αλλά φαίνεται ότι συναντά προβλήματα τόσο για τον διεθνή με την Ubder 21 Marco Motta (η Udinese δεν δείχνει διατεθειμένη να τον δώσει δανεικό ως τον Ιούνιο) όσο και για τον Manuel Da Costa της Fiorentina.

Απόκτηση του Ρώσου τώρα, για να νικηθεί
ο ανταγωνισμός, αλλά άφιξη τον Ιούνιο...


Η βασική προτεραιότητα, όμως, παραμένει ο διάδοχος του Nedved. Η "Gazzetta dello Sport" υποστηρίζει ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει βρεθεί τώρα ο 25χρονος Yuri Zhirkov της Cska Moskva. Σύμφωνα με την εφημερίδα, τις προηγούμενες ημέρες ατζέντηδες του παίχτη συναντήθηκαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας Blanc και τον διευθύνοντα σύμβουλο Secco. Ο παίχτης φέρεται να στοιχίζει αρκετά (15 εκατ.) και επιπλέον ενδιαφέρει και άλλες ομάδες και πρώτη τη Barcelona αλλά η Juventus έχει ένα όπλο: την προτίμηση του ίδιου του παίχτη... Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Juventus, για να προλάβει ενδέχεται να κινηθεί άμεσα, αποκτώντας τον άμεσα αλλά αφήνοντας τον στη Μόσχα ως τα τέλη Ιουνίου. Το ενδιαφέρον της Juventus για τον Ρώσο διεθνή δεν είναι καινούργιο -είχε εκδηλωθεί ήδη από τον Οκτώβριο, όπως είχε αποκαλύψει τότε η "Tuttosport" (εδώ).

Ανταλλαγή Aquilani-Balotelli;

Η "Tuttosport" υποστηρίζει ότι ένας άλλος παίχτης που βρέθηκε στο στόχαστρο της Juventus, ο Alberto Aquilani, μπορεί να μετακινηθεί αλλά προς άλλη κατεύθυνση: την Inter. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Inter προτείνει ανταλλαγή με τον Balotelli...

Πηγή: Gazzetta dello Sport, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: