Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Στο δρόμο της επιστροφής ο Chiellini

Την ώρα που οι υπόλοιπες ομάδες έπαιζαν, η Juventus έκανε προπόνηση για το ματς της Τετάρτης εναντίον της Udinese. Στο μεταξύ, καλά ακούγονται τα νέα για τους τραυματίες, όπως μεταδόθηκαν από το γιατρό του συλλόγου Riccardo Agricola.
Ξεκίνησε να ακολουθεί πλήρες πρόγραμμα προπόνησης ο Giorgio Chiellini, μετά τη θετική έκβαση του σημαντικού τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την Παρασκευή στην Perugia (ανακοινώθηκε ότι έγινε τη στιγμή που ήταν δυνατή μια βιο-μηχανική αξιολόγηση της κατάστασής του). "Αν τα θετικά σημάδια των προηγούμενων ημερών επιβεβαιωθούν, ο διεθνής αμυντικός θα μπορεί να τεθεί στην διάθεση του προπονητή", ανακοίνωσε η Juventus.

Τέλος βδομάδας ο Camoranesi

Για το τέλος της βδομάδας αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή ο Camoranesi. από την άλλη, ο Manninger δεν θα επιστρέψει στο Vinovo ως την Τρίτη λόγω μιας βρογχίτιδας που ήρθε να προστεθεί στον χτύπημα στο γόνατο στο ματς με τη Lazio. Επανέρχεται και ο Tiago: αφού ξεπέρασε τον πυρετό, ο Πορτογάλος ξεκίνησε τις προπονήσεις για να ξαναβρεί τη φυσική του κατάσταση. Καλά προχωράει και ο Zebina: δούλεψε στο γυμναστήριο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο Salihamidzic συνέχισε "με καλά αποτελέσματα" τη φυσιοθεραπεία για να ανακάμψει από το πρόβλημα στον αριστερό αχίλλειο τένοντα.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: