Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Manninger, Buffon δεν προβλέπεται να ξεκινήσουν προπονήσεις πριν την Πέμπτη

Μετά τη δύσκολη έξοδο στη Ρώμη, η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει μια εξίσου δύσκολη αναμέτρηση, εντός έδρας όμως, με τη Fiorentina του Cesare Prandelli το Σάββατο το βράδυ. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα στο Vinovo καθώς ο Ranieri έδωσε ρεπό σε όλη την ομάδα.
Ωστόσο, Molinaro και Manninger δεν πέρασαν ξένοιαστα τη μέρα του καθώς βρέθηκαν για εξετάσεις στους γιατρούς, ευτυχώς με θετική κατάληξη. Μεγαλύτερη ανησυχία προκάλεσε η θλάση στο αριστερό γόνατο την οποία υπέστη ο Manninger κατά τη σύγκρουση με τον Pandev στα τελευταία λεπτά του ματς. Και αυτό γιατί ο διεθνής Αυστριακός τερματοφύλακας είχε τραυματιστεί στο ίδιο γόνατο πριν από μερικά χρόνια (τότε επρόκειτο για πρόβλημα στους χιαστούς), οπότε σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητικό τομογραφία που ήταν αρνητική. Η άρθρωση αυτή τη στιγμή δεν είναι πρησμένη αλλά ο Alex θα ξεκουραστεί για μερικές μέρες και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη το πρωί.
Συνεχίζεται ο πυρετός και τα συνακόλουθα αναπνευστικά προβλήματα για τον Buffon. Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί αύριο και εφόσον βελτιωθεί, ανακοινώθηκε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη στο γυμναστήριο και από Πέμπτη στο γήπεδο...

Εντάξει ο Molinaro

Ο Molinaro, που έτσι και αλλιώς θα απουσιάσει από το ματς με τους viola (όπως και ο Sissoko) λόγω καρτών, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να αξιολογηθεί η εξάρθρωση στον αριστερό καρπό. Ευτυχώς αποκλείστηκε το σπάσιμο και για κάποιες μέρες θα πρέπει να έχει δεμένο το χέρι.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: