Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Χωρίς τον Chiellini με τη Siena; Πιθανό ντεμπούτο του Ariaudo στην άμυνα. Εκτός και ο Iaquinta;...

Με μισή άμυνα φαίνεται πως θα κατέβει κατά της Siena η Juventus. Τα sites της "Stampa" και της "Tuttosport" επισημαίνουν ότι προληπτικά ο Ranieri σκέφτεται να κρατήσει στην εξέδρα και σ' αυτό το ματς τον Chiellini -η παγωνιά δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα μυϊκά προβλήματα- αλλά και τον Mellberg που φαίνεται να νιώθει ακόμα ενοχλήσεις. (update) Νεότερες πληροφορίες, εμφανίζουν τον Chiellini σε καλύτερη κατάσταση και τον Ranieri να αποφασίζει στην τελευταία προπόνηση πώς θα παίξει στην άμυνα.
Αυτά τα δυο προβλήματα, δείχνουν γιατί για την αντιμετώπιση ποιού ενδεχόμενου ο προπονητής των bianconeri στο φιλικό με τη Monaco επέλεξε να χρησιμοποιήσει και για τα 90' μόνον δυο παίχτες: το Legrottaglie και τον αρχηγό της Primavera Ariaudo ο οποίος, μετά από αρκετά φιλικά με την ομάδα, φαίνεται να βάζει υποψηφιότητα για το ντεμπούτο του στη Serie A. Εκτός αναμένεται να μείνει και ο Camoranesi και, το πιθανότερο, και ο Buffon που εξ΄αρχής ήταν προγραμματισμένο να επανέλθει στο ματς Κυπέλλου με την Catania, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου. Επίσης, φαίνεται ότι δεν θα είναι στην διάθεση του Ranieri ο Iaquinta και ο Salihamidzic.

Χωρίς τον Curci η Siena

Μια σημαντική απουσία για την 15η στη βαθμολογία με 19 βαθμούς Siena: αυτή του τερματοφύλακά της, Gianluca Curci που τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με δυο αγωνιστικές γιατί μετά τη λήξη του ματς με την Inter (που ευνοήθηκε σκανδαλωδώς στο τέλος καθώς μέτρησε γκολ, που της έδωσε τη νίκη, το οποίο σημειώθηκε από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ) "απευθύνθηκε με υβριστικές εκφράσεις σε έναν επόπτη".
Η Siena -που έχει γνωρίσει την ήττα στα 9 από τα 10 ματς που έχει παίξει στην ιστορία της με τη Juventus (εδώ)- στα 9 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει ως τώρα έχει 7 ήττες, 1 ισοπαλία (Lecce-Siena 1-1 την 3η αγωνιστική) και 1 νίκη (Chievo-Siena 0-2 την 13η αγωνιστική): έχει σημειώσει 5 γκολ (από τα 13 που έβαλε συνολικά) και έχει δεχτεί 14 από τα 18 που δέχθηκε συνολικά ως τώρα στο campionato.

Στο όριο των κίτρινων 4 juventini

Από τη Juventus κινδυνεύουν να χάσουν το επόμενο ματς, αν αντικρύσουν την κίτρινη κάρτα, οι Sissoko, Molinaro, Grygera (και ο Camoranesi αν έπαιζε).

Πηγές: Juventus.com, acsinea.it, La Stampa, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: