Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Nedved: ο Ranieri θέλει να κερδίσει, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε!

"Είμαστε με τον Ranieri". "Κανένας διχασμός στα αποδυτήρια". "Ο Giovinco πηγαίνει πολύ καλά". Τρεις φράσεις κλειδιά, που κερδίζουν το πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport", από τη συνέντευξη του Pavel Nedved στην εφημερίδα.
Μια συνέντευξη που έρχεται αμέσως μετά τις δηλώσεις ενός άλλου "γερουσιαστή", του Camoranesi, που δίνει το σήμα ενόψει Napoli και Real, και έρχεται να προστεθεί σε παλαιότερες δηλώσεις Buffon, Chiellini, Iaquinta, Amauri, με τις οποίες οι παίχτες που έχουν ένα ειδικό βάρος προσπαθούν να βάλουν ένα τέλος στο σκηνικό κρίσης που αναδύεται από κάποιες εφημερίδες και ειδικά από την "Tuttosport" η οποία σήμερα κάνει λόγο για "ειρήνη Del Piero-Ranieri" συνεχίζοντας να σεναριολογεί για τον Prandelli που έχει δηλώσει απηυδημένος με τις πολεμικές... Μια απορία: δεν κατανοούν ότι έτσι και τον Del Piero εκθέτουν και τον Prandelli προβοκάρουν;...

"Έχουμε συνηθίσει τις πολεμικές απ' έξω"

Στη συνέντευξή του ο Nedved ξεκινά δηλώνοντας πως "δεν είναι ώρα για συνεντεύξεις, μόνο στο γήπεδο πρέπει να μιλήσουμε" αλλά μιλά. Και αναρωτιέται "για ποιά κρίση γίνεται λόγος; Όλα αυτά είναι σπέκουλα, χάσαμε ένα ματς". "Ναι, αλλά λείπει κάποια νίκη;", τον ρωτάνε. "Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα Σεπτέμβριος δύσκολος και ένας Οκτώβριος με πολλές υποχρεώσεις. Οι πολεμικές, απ' έξω, πάντα υπήρχαν. Εμείς οι παλιοί έχουμε συνηθίσει. Έτσι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα", δηλώνει ενώ στις κριτική ότι έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα υπερβολικά μυώδη απαντά: "Λόγια, εδώ δεν υπάρχει μόνον η ποιότητα του Del Piero και του Giovinco. Υπάρχουν και άλλοι πολύ ποιοτικοί παίχτες. Και, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ, εδώ πάντα χτίζονταν ομάδες πολύ δυνατές. Ακριβώς όπως η δική μας", παρατηρεί επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά την θετική προσέγγιση που έχει κάνει και στο παρελθόν για τις μεταγραφές (εδώ και εδώ).
"Και τι προπονητής είναι ο Ranieri;". "Ένας που έχει ακριβώς τους δικούς μας στόχους. Θέλει να κερδίσει, θέλουμε να κερδίσουμε". "Υπάρχει διχασμός στα αποδυτήρια ανάμεσα στους παλιούς και τον προπονητή;". "Όχι, ο Ranieri είναι ένας προπονητής που μιλά πολύ με εμάς τους παίχτες", σημειώνει καταρρίπτοντας άλλη μια κατηγορία και αυτοδεσμευομένος με τα λόγια του. Verba manent...

Sissoko: Juve, φέτος κερδίζουμε!

Αλλά και ο Sissoko κατέβηκε στο μηντιακό γήπεδο με μια συνέντευξη στο "Calcio2000" που κυκλοφορεί σήμερα: "Juve, φέτος κερδίζουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: