Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Ένεση αισιοδοξίας από το Lippi που στέλνει μήνυμα για τον Ciro Ferrara...

Μια ένεση ψυχολογικής αισιοδοξίας στη Juventus έκανε ο Lippi θυμίζοντας ότι η Real πάντα έχανε στο Τορίνο ενώ ταυτόχρονα έστειλε ένα μήνυμα όσον αφορά το θέμα του προπονητή και την εμπλοκή του ονόματος του και βοηθού του στην Squadra Azzurra, Ciro Ferrara ως αντικαταστάτη του Ranieri: "Σας παρακαλώ, η Juve είναι σοβαρός σύλλογος και σε εκατό χρόνια άλλαξε μια φορά στην πορεία της χρονιάς επειδή εγώ έφυγα", είπε ενώ λίγη ώρα αργότερα και ο διευθύνων σύμβουλος Jean Claude Blanc, ενόψει και του ματς με τη Real, απαντώντας και στα σχετικά δημοσιεύματα (εδώ), διαβεβαίωνε σε ανάλογο μήκος κύματος: "δεν είναι στην παράδοση της Juventus να αλλάζει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Παράδοση της Juventus είναι να δουλεύει πιο εντατικά και να κοιτά μπροστά με εμπιστοσύνη. Αυτή τη στιγμή το γκρουπ είναι συμπαγές".

Lippi: η Real ξέρει ότι πάντα έχανε στο Τορίνο
και επομένως σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως...


Μετρημένος όσον αφορά την έκβαση του Juve-Real εμφανίστηκε κατ' αρχην ο Marcello Lippi μιλώντας στην εκπομπή "La politica nel pallone" του "Gr Parlamento": "Αν η Juve μπορεί να νικήσει τη Real; Αντικειμενικά περιορίζεται από τους πάρα πολλούς τραυματισμούς", είπε για να θυμίσει όμως στη συνέχεια ότι "στη Μαδρίτη ξέρουν καλά ότι στο Τορίνο πάντα έχαναν, παρ' ότι εμείς χάναμε πάντα εκεί, και επομένως, ίσως σε ψυχολογικό επίπεδο...".
Ο Lippi πιστεύει ότι η Juventus θα ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση και δεν πιστεύει ότι θα απομακρυνθεί ο Ranieri: "η Juventus έχει στο Dna τη δυνατότητα να βγει από τα προβλήματά της. Σε αυτά τα δεδομένα υπάρχει η συνήθεια να βγαίνει από τις δύσκολες καταστάσεις με αποφασιστικότητα και η Juve θα τα καταφέρει", πρόβλεψε. Μακάρι!

Πηγή: Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: