Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Ranieri: δύσκολο ματς στη Bologna, μας ενδιαφέρει η συγκομιδή των περισσότερων βαθμών και η ανάκτηση των τραυματιών

Με το μυαλό στη συγκομιδή των περισσότερων δυνατόν βαθμών ενόψει και της ανάκτησης των τραυματιών πηγαίνει στη Bologna η αποδεκατισμένη Juventus, όπως προέκυψε από τις δηλώσεις του Ranieri στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς.
Ο τεχνικός των bianconeri πρόβλεψε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο -"τρομερό"- αφού η Bologna ενθουσιάζεται όταν αντιμετωπίζει κάποια μεγάλη, όπως δείχνουν οι νίκες της επί της Milan (στο Μιλάνο) και της Lazio (εντός έδρας). "Σε αυτό το τελευταίο ματς είναι χαρακτηριστικό το πως όρμησαν στους αντιπάλους τους χωρίς να τους αφήσουν να πάρουν ανάσα", είπε επισημαίνοντας πως "εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, σπρωγμένοι από τη θέληση να κάνουμε το μάξιμουμ για να ξεφύγουμε από μια ευαίσθητη κατάσταση εξ' αιτίας των τραυματισμών".

O Camoranesi δεν έχει ακόμα τα 90',
δεν αποκλείεται να παίξει ο Ekdal στο κέντρο


Προλαβαίνοντας τις σχετικές ερωτήσεις, ο Ranieri είπε πως ο Camoranesi μόλις χθες έβγαλε πλήρη προπόνηση με την ομάδα και επομένως "δεν έχει τα 90 λεπτά στα πόδια του" ενώ δεν απέκλεισε να χρησιμοποιηθεί στη μεσαία γραμμή ο νεαρός Ekdal: "είναι μια δυνατότητα. Είναι ένα παιδί με εξαιρετικές αρετές, προσπαθεί πολύ και έχει ένα καλό μέλλον μπροστά του. Παίζοντας πιο συχνά θα βελτιωνόταν πολύ περισσότερο αλλά, είναι η ίδια συζήτηση που έκανα και για τον Giovinco: όταν έχεις ούριο άνεμο, είναι πιο εύκολο να βάλεις τους νέους απ' ότι στις δύσκολες στιγμές".

Εκτός αποστολής, προληπτικά, Del Piero, Legrottaglie

Σε αντίθεση με τους Camoranesi και Tiago που θα είναι στον πάγκο, δεν ξεκινάνε καν για τη Μπολώνια, προληπτικά, ο Del Piero και ο Legrottaglie. Ο capitano υποφέρει ακόμα από ένα χτύπημα στο γλουτό στο ματς με τη Real Madrid ενώ ο κεντρικός αμυντικός υποφέρει από μυϊκή κόπωση και έρχεται να προστεθεί στις απουσίες των De Ceglie, Grygera, Zebina στην άμυνα... Πάντως από τη Juventus ανακοινώθηκε ότι αμφότεροι θα επανέλθουν με τη Roma το Σάββατο. Η 20μελής αποστολή της Juventus, στην οποία μετέχουν 5 νέοι της Ελπίδων (Primavera): 3 Chiellini, 4 Mellberg, 8 Amauri, 9 Iaquinta, 11 Nedved, 12 Chimenti, 13 Manninger, 15 Knezevic, 16 Camoranesi, 20 Giovinco 22 Sissoko, 27 Ekdal, 28 Molinaro 30 Tiago 32 Marchionni, 31 Nocchi, 36 Castiglia, 40 F.Rossi, 41 Ariaudo, 43 De Paola.

Προς δίδυμο Amauri- Iaquinta

(Update, 29/10) Οι τελευταίες πληροφορίες στα αθλητικά sites, θέλουν το Ranieri να κρατάει το Nedved στο κέντρο, να περνάει αριστερά τον Giovinco και να επαναφέρει στην επίθεση το δίδυμο Amauri-Iaquinta που σημάδεψε τις νίκες, με 1-0, επί της Udinese και της Cagliari.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: