Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Ξεκίνησε η συζήτηση διοίκησης-παιχτών...

Η συζήτηση με τους παίχτες, που προανήγγειλε χθες βράδυ ο διευθύνων σύμβουλος (και γενικός διευθυντής) της Juventus, Jean Claude Blanc, ξεκίνησε. Παρά τις απουσίες των διεθνών (μεταξύ των οποίων και οι Buffon και Camoranesi, γερουσιαστές με ειδικό βάρος, που έμειναν στην Εθνική μαζί με το φυσιοθεραπευτή της Juve), ο Blanc με τον Secco, αθλητικό διευθυντή έμειναν τρία τέταρτα στα αποδυτήρια όπου βρισκόταν ο Del Piero και ο Nedved... Το θέμα, πάντως, δεν είναι απλώς να γίνει συζήτηση αλλά πώς θα γίνει και με τι όρους. Η Corriere della Sera θυμίζει πως, όταν ο θρυλικός Boniperti υποδεχόταν ως πρόεδρος, το καλοκαίρι του '76, τους παίχτες για να συζητήσει την ανανέωση συμβολαίου, τους έδειχνε μια φωτογραφία από το Perugia-Juventus 1-0 της τελευταίας αγωνιστικής (η Juve βγήκε δεύτερη) και ρωτούσε: "πόσα ζητάς γι' αυτό;"... Υπάρχει κανείς να αντιμετωπίσει αντίστοιχα την κατάσταση; Αυτό είναι το θέμα... Παράλληλα με την πτώση της μετοχής κατά 7,39%...
Τέλος πάντων, μετά τη συζήτηση ακολούθησε προπόνηση για τους εναπομείναντες στο Vinovo, Amauri, Marchionni, Tiago, Molinaro, Salihamidzic, Chimenti ενώ Legrottaglie, Iaquinta, Mellberg και Zanetti δούλεψαν ξεχωριστά ενόψει, όπως γράφει το επίσημο site της Juventus, μιας πιθανής επανόδου με τη Napoli... "Με τη Napoli ή με τη Real", είπε στο "Juventus Channel" ο γιατρός του συλλόγου Riccardo Agricola αναφερόμενος στους Legroattaglie και Iaquinta ενώ για τον Mellberg διευκρίνισε ότι μπορεί να χρεαστούν και δυο βδομάδες.

Μεταγραφικά σενάρια

Στο μεταξύ, μετά το δημόσιο "πράσινο" φως στις μεταγραφές τον Ιανουάριο από τον Blanc, άρχισαν να γράφονται πάλι ονόματα υποψηφίων. Επανήλθε στην επικαιρότητα το όνομα του Bastian Schweinsteiger που πρόσφατα εκδήλωσε το ενδιαφέρον του καθώς δεν καταφέρνει να συνεννοηθεί με την Bayern για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι Βαυαροί πιθανόν αν θελήσουν να το συζητήσουν γιατί διαφορετικά κινδυνεύουν να τον χάσουν χωρίς να εισπράξουν ούτε ένα λεπτό το καλοκαίρι ενώ τον Ιανουάριο θα μπορούσαν να βγάλουν 1-2 εκατομμύρια. Εναλλακτικά προς τον διεθνη Γερμανό, υπάρχει ο Yuri Zhirkov της Cska Moskva που όμως ζητά 15 εκ. Η "Tuttosport" αναφέρει πως για τη μεσαία γραμμή χάνει πόντους ο Ledesma της Lazio, ενώ παραμένει το ενδιαφέρον για τον Aquilani, τον Inler της Udinese αλλά και τον Jankovic της Genoa που όμως ανήκει στην Palermo.

Πηγές: Corriere dello Sport, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: