Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Del Piero, Legrottaglie, Grygera αλλά και Camoranesi στην διάθεση του Ranieri με τη Roma

Αρχίζουν, επιτέλους, και έρχονται καλά νέα από το Vinovo για την ενδεκάδα (και βάλε) των τραυματιών. Κατ' αρχήν, Del Piero και Legrottaglie (που δεν πήγαν στη Bologna προληπτικά) καθώς και ο Grygera, θα είναι στην διάθεση του Ranieri ήδη από το Σάββατο με τη Roma. Παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να δώσει το παρόν από την αρχή και ο Camoranesi.

Ίσως με τη Real ο Salihamidzic,
με την Chievo, De Ceglie, Poulsen


O "Brazzo" Salihamidzic εκτιμάται ότι ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης με τη Real Madrid ή, το αργότερο, για εκείνο του ερχόμενου Σαββάτου στη Βερόνα με το Chievo. Σε αυτό το παιχνίδι, είναι πιθανόν να μπορέσει να επιστρέψει και ο De Ceglie ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί ούτε ο Poulsen.

Θέμα του προπονητή, πλέον, πότε θα επανέλθει ο Zanetti

Καλό μπορεί να αποδειχθούν τα νέα και για τον Cristiano Zanetti αφού στο site της Juventus επισημαίνεται ότι ο παίχτης προπονείται κανονικά με την ομάδα από τη Δευτέρα και είναι πλέον υπόθεση του προπονητή να εκτιμήσει πότε θα είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο για κανονικό ματς.

Περίπου 15 μέρες για τον Marchisio,
από Δευτέρα ξεκινά προετοιμασία ο Zebina


Αντίθετα, λίγο περισσότερος χρόνος θα απαιτηθεί για τον Marchisio: γύρω στις 15 μέρες -την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου υπάρχει το κρίσιμο εντός έδρας ματς με τη Genoa για τη 12η αγωνιστική... Ο Zebina, πάλι, ανακοινώθηκε ότι βελτιώνεται αλλά η θεραπευτική αγωγή προβλέπει μερικές μέρες ξεκούρασης, οπότε θα πηδήσει μερικές προπονήσεις και θα ξεκινήσει οριστικά την προετοιμασία από τη Δευτέρα.

Ok ο Sissoko, out ο Knezevic

Ευτυχώς, δεν υπάρχει πρόβλημα για τον Sissoko που βγήκε μετά από ένα χτύπημα στο ματς με τη Bologna. Αντίθετα, ο Knezevic εμφανίστηκε με πρησμένο το αριστερό γόνατο, υποβλήθηκε σε πυρηνική μαγνητική τομογραφία και ανακοινώθηκε ότι δεν θα είναι στην διάθεση του Ranieri για μερικές μέρες. Εννοείται ότι παραμένουν εκτός ομάδας ο Trezeguet, για πολύ ακόμα, και ο Buffon, για λιγότερο που όμως είναι πάντα πολύ...

Επανέρχονται όλοι στη Roma

Αντίθετα με τον Ranieri, o Spalletti -που ευνοήθηκε από την διακοπή του ματς με τη Sampdoria αφού ξεκούρασε τους παίχτες του- μπορεί να υπολογίζει στην επάνοδο όλου του σκληρού πυρήνα της ομάδας: Doni, Cicinho, Mexes, Juan, Tonetto, De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta, Vucinic και ο Totti που, την ώρα που η "Fidanzata d' Italia" θα πανηγυρίζει τα 111 χρόνια της, αυτός θα συμπληρώνει 400 εμφανίσεις με τη Roma. Προπονήσεις ξεκίνησε και ο Julio Baptista.

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: