Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

"Ναι" από το Δήμο του Τορίνο στο νέο Delle Alpi που θα παραδοθεί το 2011

Την ευαρέσκειά της για την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο του Τορίνο (με 39 υπέρ και 2 κατά) του σχεδίου επέμβασης στο "Delle Alpi" και τη δημιουργία μιας νέας εγκατάστασης, ανακοίνωσε η Juventus επισημαίνοντας με επίσημη ανακοίνωση ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα είναι εφικτό να γίνουν σεβαστοί οι προβλεπόμενοι χρόνοι για την ολοκλήρωση του σχεδίου να αποκτήσει ένα ολοδικό της γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Η Juventus επισήμανε ότι το πέρασμα στο επόμενο στάδιο στάθηκε δυνατό χάρη στο γεγονός ότι βρίσκεται σε συντονισμό με την πόλη και τους θεσμούς της, γεγονός που φάνηκε και από την ψήφο του συμβουλίου που θεώρησε πως η επέμβαση στο χώρο του παλαιού γηπέδου αποτελεί μια πολεοδομική αξιοποίηση επιπέδου για το μητροπολιτικό χώρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αρχή των εργασιών προβλέπεται για τις αρχές Νοεμβρίου, ενώ το Φεβρουάριο θα επιλεγεί ο "contractor" και τον Απρίλιο θα ξεκινήσουν οι οικοδομικές εργασίες για το χτίσιμο του νέου γηπέδου και του εμπορικού κέντρου που συνδέεται με αυτό. Το νέο στάδιο θα ολοκληρωθεί το 2011 ώστε να φιλοξενήσει τα παιχνίδια της περιόδου 2011-2012.

Ανεβαίνει η μετοχή της Juventus

Ενώ οι μετοχές, λ.χ. της Roma και της Lazio έπεσαν μετά τις ήττες τους, εκείνη της Juventus ανέβηκε: +3,78% στα 0,738 ευρώ.

Πηγή: Juventus.com, Corriere dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: