Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Δεν τα κατάφερε ο Camoranesi, δεν θα παίξει εναντίον της Torino. Κρίμα!

Δεν τα κατάφερε ο Camoranesi και έτσι δεν συμπεριλαμβάνεται στην 20μελή αποστολή της Juve για το ντέρμπυ με την Torino στην οποία ο Claudio Ranieri συμπεριέλαβε και δυο νεαρούς της Ελπίδων (Primavera), τον μεσοπεπιθετικό Fausto Rossi και τον αμυντικό Lorenzo Ariaudo. Ο Ranieri διατύπωσε την ελπίδα να έχει τον Camo στην διάθεσή του για το ματς με τη Bologna, την Τετάρτη και ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη γιατί τον χρησιμοποίησε πριν να είναι έτοιμος με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή του: "θέλησα να κερδίσω το ματς και έχασα αυτόν".
Η αποστολή της Juve έχει ως εξής: 3 Chiellini, 4 Mellberg, 7 Salihamidzic, 8 Amauri, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Nedved, 12 Chimenti, 13 Manninger, 15 Knezevic, 20 Giovinco, 21 Grygera, 22 Sissoko, 27 Ekdal, 28 Molinaro, 29 De Ceglie, 32 Marchionni, 33 Legrottaglie, 40 F.Rossi, 41 Ariaudo. Εκτός αποστολής, φυσικά, και οι υπόλοιποι τραυματίες: Buffon, Zanetti, Marchisio, Trezeguet, Zebina, Poulsen.

Ranieri: "κλειδί" η θέση του Nedved
Χρειαζόμαστε μια σπουδαία εμφάνιση για τους tifosi


(Update) Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο βράδυ στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς, ο Claudio Ranieri είπε ότι θα αποφασίσει μετά την αυριανή προπόνηση "ποιά είναι η σωστή λύση. Ο De Ceglie αριστερά στη μεσαία γραμμή; Όλα μπορεί αν ισχύσουν, εξαρτάται από τη θέση που θα βάλω το Nedved. Θα πρέπει να αξιολογήσω αν θα βάλω έναν 19χρονο όπως ο Ekdal, στο απόλυτο ντεμπούτο του σε ένα παιχνίδι τόσο σημαντικό ή αν θα βάλω τον Pavel στο κέντρο ή τι άλλο", είπε. Σε κάθε περίπτωση, αφού σημείωσε ότι οι παίχτες του είχαν λιγότερο χρόνο από τους granata για να προπονηθούν και ξόδεψαν πολλές δυνάμεις, φυσικές και ψυχικές, με τη Real, o Ranieri τόνισε ότι η νίκη επί των Ισπανών "μας έδωσε σημαντική ώθηση. Και έπειτα, εκείνο με τον "Ταύρο" είναι ένα εντελώς ιδιαίτερο ματς. Ένα παιχνίδι όπου δίνεις το 100%, δεν μετράει η βαθμολογία ή ποιος είναι καλά και ποιος όχι. Μετράει τι έχεις να δώσεις και να υπομείνεις. Θα πρέπει να κάνουμε μια σπουδαία εμφάνιση και να την αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας που είναι υπέροχοι", κατέληξε παίρνοντας την άσιστ των tifosi που, πριν το ματς με τη Real, διαμήνυσαν πως δεν θα ανεχτούν αποτυχία στο ντέρμπυ.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: