Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ισοπαλία και 2η θέση για την Primavera

Μετά το 2-2 της περασμένης βδομάδας με τη Fiorentina, σήμερα ήρθε άλλη μια ισοπαλία για την Primavera, αυτή τη φορά εκτός έδρας: 0-0 στο Empoli με την τοπική ομάδα που συναγωνίζεται με τους μικρούς bianconeri για τα play off.
Πάντως, ο βαθμός της ισοπαλίας έχει ιδιαίτερο βάρος για την ομάδα του Bucaro, που έπαιξε με πολλές απουσίες, καθώς της επέτρεψε να φτάσει στους 36 βαθμούς και να πιάσει στη 2η θέση το Torino (που έχασε 5-4 εκτός έδρας από την Parma) και τη Fiorentina (νίκησε 4-0 την ουραγό Modena) και να αφήσει ένα βαθμό πίσω την Empoli. Στην πρώτη θέση, με 47 βαθμούς η Genoa που σήμερα νίκησε στο ντέρμπυ τη Sampdoria με 2-1. Την επόμενη αγωνιστική η Juventus θα υποδεχτεί την τελευταία στη βαθμολογία Modena και μετά:
Boniperti, Giannetti στην Under 20

O Niccolò Giannetti και ο Filippo Boniperti (στη φωτογραφία) κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Under 20 Francesco Rocca για το ματς με την Ελβετία που θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου στο Lugano στο πλαίσιο του τουρνουά "4 Nazioni".
Νίκη για τους Allievi
Νίκη για τους Giovanissimi


(Update 20/3) Με δυο γκολ του Lanini, οι "μαθητές" του Stefano Guidoni νίκησαν 2-1 την Alessandria στο Chisola και παραμένουν σε τροχιά play off. Απομένουν 4 αγωνιστικές: η επόμενη στη Savona, με τη 10η ομάδα του Ομίλου, ακολουθεί το παιχνίδι με το Cagliari (εντός), με τη Valenzana (εκτός) και τη Sampdoria, στο Chisola, την τελευταία αγωνιστική, στις 17 Απριλίου.
(Update 20/3, 2) Ευρεία νίκη για τους Giovanissimi Nazionali: 6-1 στο γήπεδο της Sanermese (από δυο γκολ Gili και Pira και από ένα Varetto και Zarmagnan), μια νίκη που επέτρεψε στην ομάδα του Claudio Gabetta να πλησιάσει στην κορυφή όπου η πρωτοπόρος Genoa έχασε από τη Sampdoria και έτσι η Juve κυνηγά και πάλι την 1η θέση του Ομίλου -η Juve έφτασε τους 52 βαθμούς, μαζί με τη Samp, έναντι 54 των Genoa και Torino (νίκησε 1-0 στο Varese). Την επόμενη Κυριακή παίζει στο Juventus Cebter με τη Virtus Entella.

Πηγές: Juventus.com, zonacalcio.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: